Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zerocool2.0
üzenetére
Nem.. van így is...de én már halottam videókártyával is...xD
-
törölt tag
válasz
sagesz93
üzenetére
"és te ennyire értesz hozzá? honnan tudod hogy leég?"
Próbáld meg van olyan PC AMIN van kapcsoló 110/220 tedd át 110re kapcsold be.. és várd a hatást.. lefüstölnek benne a cuccok,tuti.
Vagy Vegyél 192 ftos átalakítót és dugd be a Wii-t azt többet be nem kapcsolod a kondenzátoroknak annyi..A számítógép füsttel működik ha kijön belőle akkor már nem

-
törölt tag
válasz
Mad Monkey
üzenetére
Nem alap.... -.-'
Csak jófej..és segít..senki nem kötelezi rá.. am jooo fej srác^^
De nem alap.. szerintem ..
De nem kötekedni akarok.

Ja és ez OFF TOPIC.!
-
törölt tag
válasz
Thomacrew97
üzenetére
Te nagyon nyomorult hülye.. a hozzászólásodat... nem kéne mindig postolni ...
-
törölt tag
válasz
Thomacrew97
üzenetére
SZERKESZTÉS GOMBOT FELTALÁLTÁK...
-
törölt tag
http://sharecash.org/download.php?file=471351 valaki megadja letöltési linkt?
nekem nem engedíí. -
törölt tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
Észre hát, mivel normál esetben nem tudod 1 mp alatt beírkálni összes adatod.
te csak kicsit kicsavarva...XD
Segítsetek már megcsinálni...
Légyszíííw -
törölt tag
Akkor valaki segítene ezzel az Auto ..izével kapcs??
Kösz.. -
törölt tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
és azt ők látják hogy mikor nyitom meg a rendelési panelt...és mikor "zártam be.." ?
-
törölt tag
http://lockerzhungary.info/viewtopic.php?f=7&t=16
http://www.youtube.com/watch?v=QSF4bqkQWi0
Ezt észre veszik ?:S
Segít valaki beállítani ?
Tnx
ÁáááDáááámiToo -
törölt tag
Ne ajánld senkinek...
AC110/230 hálózati csatlakozó átalakító* 110V-os USA aljzat - 230V-os európai dugó
* az USA-ból származó, 110 Voltos dugóval szerelt, de 230 Voltról is üzemeltethető készülékek használatához
* feszültségátalakítást nem végez!Magyarul a dugót változtatja DE A FESZÜLTSÉGET .. NEM..
és a Wii 110-ről megy... még szépen leégne itt nekem... -
törölt tag
Wii Sports with Console - Games
A Wii mivel Amerikai 110V-ról megy.nem?!
Akkor kell vennem ilyet ?Ezt.

Ez+ VÁM.. =
-
-
törölt tag
First Name: Vezetéknév
Last Name: Keresztnevem
Email: emailcímem
Shipping Info
Country: HUNGARY
Address 1: ,utca,házszám
Address 2: (optional)
City: Város
State/Province: BK=Bácskiskunmegye
Zip/Postal Code:6451 irsz
Personal Info Time Zone: GMT+01:00Tshirt Size: méret
Date of Birth:szül.dátumIf you want in on the the March Radness, you NEED to update your settings including your country. You can easily locate your settings in the top right of your Lockerz page under ‘My Account’.
Ha ön akar-ban a márciusi Radness, frissítenie kell a beállításokat, beleértve az Ön országában. Így könnyen megtalálni a beállításokat a jobb felső sarkában a Lockerz oldalon a "Fiókom".
Jók a beállításaim?
Itt a fordító ami jobb mint a webforditas.hu
-
törölt tag
Remember: If you want to get your hands on the collector's item Z-List t-shirt, be sure to invite 20 people to join Lockerz before March 19th at 11:59 PM EST.
Ezmi?
-
törölt tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
Ha esetleg rám céloztál..akkor kösz xD
-
törölt tag
válasz
mcchuchu93
üzenetére
OLVASSATOK MÁR!!
Ő csak azt mondta hogy aki 1-2 mp ként frissít BANNOLNÁ... de nem ilyen nincs csak úgy mondtaÉRTSÉTEK
MÁR MEG
HOGY
EZÉRT
NINCS
BANNOLÁS
!
Már hány embert tiltottak volna ki?!
Amúgy valaki közli velünk itt ha kinyit a bolt ? Vagy ha "rájön" akkor nem szól?!
Azért előre is köccí.
-
törölt tag
Mikor lesz vásár? !
-
törölt tag
Wii Sports with Console - Games included
ebben mi van ?
-
törölt tag
Ha megkapjuk a pontot akkor kinem sz@ja le ?
Ingyé pont.. ?
Nem harcolunk...xD -
törölt tag
One year ago today, with six employees and a handful of members, Lockerz began. It's been an amazing year -- we've grown beyond our wildest expectations, thanks to the support of the loyal and large Lockerz community. Today, we have millions of members around the world and the early stage of PLAY is a popular new feature. We're busy preparing to launch two new features: CONNECT and SHOP. On top of all this, we're working on making Z-List status mean even more for those who get on the Z-List.
Since it's our birthday, we'd like to thank you for helping to make this a great first year.
Here are a few things we'd like to do for you:
1. We are going to "grandfather in" our early members by giving you an extra number of months before your PTZ and Z-List status expire. We will be announcing more details in the next few weeks.
2. Members who make the Z-List after March 19 will be given a new prize (and more perks) instead of a t-shirt. That's right - - if you became a Z-Lister during our first year, your t-shirt is sure to become a collector's item! We will send t-shirts to everyone who makes the Z-list by March 19 at 6 PM Eastern time, so you have a little more than a week to invite your friends if you are not yet a Z-Lister and want the shirt. We think our new Z-List prizes and perks will be loved as much as the shirt, if not more. Much more!
Stay tuned to the hallway in the next few months to discover exciting news from Lockerz. Thank you for your support! Year Two is going to be even better, and we're looking forward to spending it with you!
Valaki magyarul?

Köszíí. -
törölt tag
Most akkor milesz ??

Valaki magyarázza már el
KOSZONOM AS.fekete dákó XD -
törölt tag
Győzünk mi.... persze az amcsik többen vannak mint mi.... ?

-
törölt tag
Forget the World Cup. LOL at the X Games. It's time for the greatest competition in the history of the universe: March Radness! An all-out, no holds barred contest where the prize is not some little gold medal -- but rather the best honor of all: exclusive access to the March Redemption.
It's between USA and international members to see who gets the most PTZ between March 8th and March 25th. These PTZ can come from most watched videos in PLAY, login PTZ, most accepted invites, and most answers to the Dailies. If US members beat out international members, they'll have a private redemption. If members in the rest of the world score higher, the redemption is theirs AND we'll choose the best time for our international members.
It's going to be a fierce competition, with great players from around the world. Dave and Anthony will be here to give you updates on who's pulling ahead and what's new with the latest score. We'll post the rules tomorrow. March Radness starts right now, so show your PTZ power and help your team to victory!
ez a híír.

-
törölt tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
Neem.
A HU az a hungary amit a country-nál van
A State az MEGYE..!!!!!!!!!!!! -
törölt tag
válasz
RoLand9696
üzenetére
De minek ?
Bár nekem mind1 
Ja de szerintem ez nagyon off topic..
-
törölt tag
válasz
bigmarks
üzenetére
HU Hungary
BU Budapest
BK Bács-Kiskun
BA Baranya
BE Békés
BZ Borsod-Abaúj-Zemplén
CS Csongrád
FE Fejér
GS Győr-Moson-Sopron
HB Hajdú-Bihar
HE Heves
JN Jász-Nagykun-Szolnok
KE Komárom-Esztergom
NO Nógrád
PE Pest
SO Somogy
SZ Szabolcs-Szatmár-Bereg
TO Tolna
VA Vas
VE Veszprém
ZA Zala
BC Békéscsaba
DE Debrecen
DU Dunaújváros
EG Eger
GY Győr
HV Hódmezóvásárhely
KV Kaposvár
KM Kecskemét
MI Miskolc
NK Nagykanizsa
NY Nyíregyháza
PS Pécs
ST Salgótarján
SN Sopron
SD Szeged
SF Székesfehérvár
SS Szekszárd
SK Szolnok
SH Szombathely
TB Tatabánya
VM Veszprém
ZE Zalaegerszegdenehéz bemásolni...
Szerintem tegyük bele az első HSZ.-BA[SZERK: HELYESÍRÁSI HIBÁKAT KIJAVÍTOTTAM]
-
törölt tag
válasz
.wantííd
üzenetére
Nah ..jah ..de aki nem veszi a fárdtságot hogy egy kib@szott hozzászólás-t feljebb olvasson.
Én mindig átolvasom azt az oldalt ami épp van.. ha meg megtalálta akkor meg ottvan a szép szerkesztés gomb tudodjátok rá klikkel szépen és oda írja"szerk:bocsi megtaláltam"... 
-
törölt tag
válasz
RoLand9696
üzenetére
OLVASSMÁR FELJEBB MEG EGYÉBKÉNT IS...
MA
N
E
ML
E
H
E
TV
Á
S
Á
R
O
L
N
I
... Teccik érteni..? Azt előtte beszokták jelenteni asszem ezt tudod te is.
Ha Magyarországon az emberek lennének a világosság ,egésznap sötét lenne tisztelet a kivételnek

-
törölt tag
Mi a f@szé nem lehet kiküldeni meghívót?:@ .
-
törölt tag
Congratulations on making Z-List! Z-List t-shirts were backlogged this past month as we were waiting for more shirts to be printed.
The good news is we now have more super comfy tees printed and waiting to be shipped from the warehouse. We do have some backlog to catch up on but you should receive a shipping confirmation in the next 3-6 weeks. Please update your Account Settings in the My Account section of Lockerz. We need your full name, shipping address (house number and street name), gender, and t-shirt size. Line 1 of your street address can hold 30 characters - if your address is longer than that, or if you have an apartment number, add it to line 2. If you're outside the U.S. or Canada, we DEFINITELY need your phone number to ship a t-shirt to you as it's required by our shipping company. If you're having difficulties with your phone number saving, please try adding your country's international calling code to the beginning of your phone number. You can find your country's code at http://www.countrycallingcodes.com/countrylist.php
Please use standard English letters. "Ë" should be "E," and "à" should be "a."
Be sure to select your Country in the drop down menu. If you live in United States, Brazil, Argentina, India, Austria, China, Germany, Canada: Please put your state or province abbreviation in the state code field. For example, CA for California, ON for Ontario, SP for Sao Paulo. Don't use periods or any punctuation. If you are in any other country: please use your country code in the state field. You can locate your country code at http://www.theodora.com/country_digraphs.html. Reply back to this email if you're still without your shirt or a shipping confirmation 6 weeks from now - I'll check out your shirt's status then. Also, if you've been waiting on your t-shirt longer than 3 months, or if you haven't received your shirt after getting a shipping confirmation more than 4 weeks ago, message me back as there may be another issue with your shirt that needs investigated. Once you get your shipping confirmation, if you're in the U.S., it can take 7-10 days to receive your shirt. Our international members should have their tee within 3-4 weeks of receiving their confirmation. Thank you for your patience and loyalty to Lockerz!Lockerz Support
Pittsburgh, PA
support@lockerz.comValaki lefordítja nekem?

Nem google translate-tel mert az egy sz@vasbogár.XD
Köszíí.. -
törölt tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
Nem de felesleges mindenki tudja ,hogy ott a válaszgomb ..max most nem használta.

Na de ne vitázzunk
-
törölt tag
Ti tudtok meghívót kiküldeni ?
-
-
törölt tag
válasz
kivalasztott
üzenetére
nemtom de ha vagyunk olyan 3.000.000-an regisztrált tagok .. már pedig tuti vagyunk abból
1.500.000 tuti ott ül a gépénél azon a napon tehát
kb1:1.500.000-hez arány.
-
törölt tag
Ha a reedeem kinyit ott kell "jegyet" venni ?
-
törölt tag
Most ez hogy is van?
Ha az ember eléri a 2000 pontot felajánlja a rendszer az IPOD Touch-t vagy mii?
Mert valami olyanról halottam hogy maathe-nek is úgy lesz meg az Ipod Touch.. vagy nem ?by:Ádám
-
törölt tag
Amikor kedvük van . nem hiszem hogy megnézted az összeset.
IDE kattintss... ez a Lockerz összes videója..
de ha igen ...akkor...vársz.. Mellesleg miért nem vártad meg Z lister leszel..Dupla pont..
-
törölt tag
# 132 PTZ
# 20 friends joined
# Z-List StatusEbből 2-t csaltam..

Mert 5-t szabad.. -
törölt tag
DRÁGA GYERMEKEIM JÓ HÍR
A 10MINUTE EMAIL új végződést oszt.
<<3
és most engedi a lockerz kiküldeni a meghívót.
Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nekem nem engedíí.

]