Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Trump vagy Harris
Aktív témák
-
Hiperwolf
tag
Helló!
Valaki tud valamit, arról, hogy mikor lesz a következő Redeem?
Maathe, megjött az iPod-od?Ha kell valakinek meghívó: [link]
Hiperwolf
[ Szerkesztve ]
"Nem a Thinkpadről hiányzik a touchpad, hanem az összes többi laptopnak nevezett ipari hulladékról a trackpoint." by BZS
-
Hiperwolf
tag
válasz madspider15 #2971 üzenetére
Nem csak neked... Nekem se. Nem lehet, hogy csak Z-Listeresek nézhetik?
Ekkora szívást... Már csak két meghívás kéne, meg is tudnám csinálni és azt írja h átléptem a napi korlátot..."Nem a Thinkpadről hiányzik a touchpad, hanem az összes többi laptopnak nevezett ipari hulladékról a trackpoint." by BZS
-
Hiperwolf
tag
Vámot súlyra és arra nézik, hogy milyen típusú a dolog amit behozok? Mert például reptéren, ha átlépem azt ami fel van tüntetve, hogy kivihetek vagy átlépi a bőröndöm a súlykorlátot, akkor is megvámoltatnak nem? Vagy rosszul gondolom?
"Nem a Thinkpadről hiányzik a touchpad, hanem az összes többi laptopnak nevezett ipari hulladékról a trackpoint." by BZS
-
Hiperwolf
tag
Z-Lister lettem! Jee!
Egyébként, ha 3 email-címről hívom meg magam és regisztrálok proxy-nként, akkor nem hiszem, hogy bebuknék... Majd meglátjuk.
Egyébként ha kell valakinek meghívó, csak írjon PÜ-t.[ Szerkesztve ]
-
Hiperwolf
tag
Nekem is írta ezt amikor két email címemre küldtem volna, de csináltam még egyet, elküldtem arra meg a másikra és ment... Próbáld más címre küldeni, ha van.
@Dortmund:
First Name: Vezetéknév
Last Name: Keresztnevem
Email: email-cím
Shipping Info
Country: HUNGARY
Address 1: ,utca,házszám
Address 2: (optional)
City: Város
State/Province: pl.: BK=Bács-kiskun megye
Zip/Postal Code:6451 irányítószám
Personal Info Time Zone: GMT+01:00Tshirt Size: póló méret
Date of Birth: szül. dátum[ Szerkesztve ]
-
-
Hiperwolf
tag
Esetleg nekem is meg tudnátok mondani, hogy kb. mennyibe fájna a behozatala egy iMac-nek? (ez a legértékesebb ott és ebből látom a max. vámot) 21,5"-os van ott, ami kicsit nehezebb mint 9 kg. Nem tudom, hogy súlynak van-e köze a vám összegéhez.
-
Hiperwolf
tag
válasz Jhonnyka #3113 üzenetére
Stipi, stopi! Küldök!
Szerk: Hmm... ez érdekes... Miért írja azt hogy: Exceeded maximum invitations per day limit.?? Nincs másik email címed? Velem is volt ilyen, és más email címmel engedte...
[ Szerkesztve ]
-
-
Hiperwolf
tag
De ha egyszer az adatlapodon minden lényeges infót kitöltesz, akkor mit kéne még vásárláskor beírni? Egy ellenőrzőkódtól értelmesebben nem tudok kitalálni...
Aktív témák
Hirdetés
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Corsair RM650x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest