Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
hyrex
tag
Valaki találkozott már ilyen buggal?????
http://kep.ivpicture.hu/323562.jpg
Most kb. 5 perce vettem észre hogy valami nem stimm.....
A lényeg az hogy:- 33468 PTZ-t mutat bal oldalt miközben jobb oldalt 468 van....
- 4623 embert hívtam meg miközben a connectbe meg csak 23 db ismerős van..... -
Tokikee
csendes tag
válasz
SolidMetal
üzenetére
semmisem tuti soha!
-
SolidMetal
csendes tag
Már két napja nincs új vidi..(vagy max 2-3), igazán felrakhatnának valamit a srácok...
Akkor 5 reget tuti csinálhatok úgy, hogy ne zúzzanak le? -
Tokikee
csendes tag
# 596 PTZ
# 73 friends joined
# Z-List Status
Ahh ez a 600 nemakar meglennni
-
fcsabika
csendes tag
Nem tudjátok mitől lehet az hogy a mai kérdésre nem tudok válaszolni?
Egyszerűen nem csinál semmit amikor a válaszra rámegyek, eddig mindig jó volt. -
maathe
senior tag
Már tegnap meg jött a conf email de csak ma vettem észre. Max 3 hét és itt van a cuccos.
sagesz: szerintem akkor buksz majd be ha nagyobb értékű dolgot rendelsz, egy póló nekik semmiség.
-
SPF
senior tag
Hogy/hol tudom törölni magam az oldalról?
-
Főnökúr
csendes tag
Valaki tudna segíteni abban hogy mi a rák van a lockerzzel? Fél órája próbálok belépni és ugyanazt a feliratot kapok error oh noes..... Ctrl+f5-öt már ezerszer nyomtam, és semmi, a képernyőnyaló kutya igen jópofa, de az ezredik alkalommal már nagyon nem....
-
Tokikee
csendes tag
Exceeded maximum invitations per day limit.
Ez mi akarna lenni mikor 3 meghivot kuldtem ma -
GabN73
addikt
szerintetek 2 kamu regisztrációt elnéznek kb 200 kiküldött email mellett?

Illetve:hol tudnék e-mail címeket gyűjteni,de lehetőleg olyan emberekét akik be is regisztálnak?
-
halowars
csendes tag
Én csomó helyen azt olvasom hogy amikor restock van , olyankor 1 percel nyitás után már nincs semmi érdemleges!!
De nézegettem, hogy miket lehet kapni, és nagyon rácsodálkoztam ,hogy még a pay-pal- okat sem lehet kapni akkor, még a 7500 Pontosat sem??
Vagy azért az ekkora összegek nem szoktak elmenni minden hullámban???Illetve 1 cuccból kb hány db-juk lehet?
/nekem nincs ennyi pontom, csak kiváncsi vagyok
/ -
törölt tag
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
Használd már azt a nyomorult szerkesztés gombot...

-
Fr@nkieWilde
senior tag
hé maathe!
mikor és hogyan lehet a termékek közül vélasztani ha megvan a pont?
és mennyi idő mire hazaér?
köszi -
Fr@nkieWilde
senior tag
ja már megy az oldal

-
Fr@nkieWilde
senior tag
hihetetlen milyen tudatlanok egyesek.
a meghívókat GMAIL.COM-címre küldjétek és kb 5 másodperc múlva megérkezik.(érdemes új mail címet létrehozni ha vkinek nem ilyen van, mer soha a büdös életbe nem érkezik meg ha például citromailre küldik a meghívót)
a második: a csomagra az van írva hogy GIFT (MAGYARUL AJÁNDÉK) és ajándékok után nincs vám!
ha kell vkinek meghívó szóljon nekem, de nem árt csinálni egy GMAIL.COM címet.
email címem: KOVESLIGETI99@GMAIL.COM -
fcsabika
csendes tag
valami karbantartás van a Lockerzen...
Nem tudjátok ilyenkor szoktak is valami új dolgot betenni vagy valami? -
hy5
újonc
pl ha én 1 MacBook Pro ra hajtok tegyük fel el is küldik meg minden.Menyit fizették én azért vám +dph /nálunk Szlovákia 19%/ meg éri ez??

-
sagesz93
addikt
válasz
bigmarks
üzenetére
1.hsz-t olvasd el légyszíves.
#1857: az meg nem a témához tartozik, azt légyszíves prívátban, vagy itt OFF TOPIC-ban, írd le.(ok mellett jelöld ki az off topicot)
Amúgy az meg oldalfüggő és cég függő, vannak dolgok amiket ingyen kihoznak, pl. nekem hong kong-ból 2 tükörfólia 300 forintomba fájt, és ingyen itt volt. -
NeoN12
csendes tag
Sziasztok
Megkérdeztem egy könyvelö barátomat és azt mondta hogy akkor kell a vámot.. kifizetni ha lejelented az Apeh felé a dolgokat Különben nem.
De holnapra 100% ra megtudom mondani mert megkérdez nekem még pár embert.
Én is szoktam rendelni japánból kínábol dolgokat és csak a posta költséget kell kifizetnem... -
lockerzreg
újonc
PLs segítsetek, hogy Z-listes legyek.
www.lockerzreg.blogter.hu
-
Adam111
csendes tag
Sziasztok egy ideje már Lockerz tag vagyok, de most jöttem csak rá milyen jó volna ha dupla pontot kapnék

Valakinek kell még meghívó, aki nem regisztrált? Az írjon és küldök neki, segítsetek, szeretnék Z-Lister lenni és képet is rakok fel ha megkapom a pólót!

-
maathe
senior tag
Ezaz, szerintem inkább mindenki örüljön hogy az amerikai ár (max) negyedéért megkapja a cuccost.
-
Tokikee
csendes tag
# 540 PTZ
# 62 friends joined
# Z-List Status -
somma20
újonc
Sztem nem nagy érvágás a vám...ahhoz képest, hogy ha megvennéd mennyit kéne fizetni.
Vagy tévedek? -
RoLand9696
csendes tag
HeLLo!
Latom megint a vamrol van szo.
-
pityu14
csendes tag
udv megint
Mért nem tudnak azok regisztrálni akikaet meghivtam? Fentebb részletesen leirtam..pls irjatok
-
somma20
újonc
Hali! én is most reggeltem a délután. Végig néztem az össze videót kérdésre is válaszoltam stb-stb. kb 110 pontom lett. Már egy órája olvasgatom itt a tapasztalatokat, véleményeket, de olyanba nem botlottam még, hogy milyen gyakran kerülnek fel új videók. Nem tudja valaki? Esetleg, hogy mikor volt a legutóbbi restock? Akkor ott meg tudnám nézni a közbeni tapasztalaitokat is.
Előre is köszönöm a válaszotokat.UI.: Ha valaki szeretne reggelni írjon PM-et e-mail-el és küldök meghívót.
-
Michaelervin
csendes tag
Én szombaton lettem Z-Listeres és ma jött a mail
-
<NewL>
addikt
sziasztok
beregeltem én is az oldalra próbacseresznye
akármennyi videót nézek meg egy nap annyi pontot ad? ha 10et megnézek akkor megkapom érte a pontokat
olvastam az első hsz-ban ,hogy lehet kérdés-válaszra is pontot kapni,de az hol van? nemlátom -
tubix
csendes tag
Azthittem csak a polot kapták meg a többiek olyan sokára
de habár nyáron remélem azért ideér pont a szezonra
majd veszitek benne haveroknak hogy nekem már ien is van 
-
tubix
csendes tag
És igen megvan a Z-lister!
yupeee 
azon parázok picit hogy amikor sok ismerősnek küldtem meghívót citromail-re nem érkezett meg. de pedig énis citromail-es vagyok szóval nem tudom mi lehetett a gond. remélem azért jön nekem most email a poloval kapcsolatba

-
sagesz93
addikt
Új videók vannak.
-
hyrex
tag
De viszont hogyha rárakják.... akkor minek kell fizetni?????

-
hyrex
tag
valaki tudja mi az a GIFT matrica???? -
speedavid
csendes tag
Szerintem nem jól számoltál.

De ráérsz akkor számolgatni ha megkapta sagesz és mth az ajándékot.
Akkor majd ugyis kiderül minden. Lehet nem is kell fizetni. -
hyrex
tag
válasz
Boby1200
üzenetére
Na akkor számoljunk csak !
Ha mákod van és nyersz egy 1000 pontos MacBook 13-inch-ot akkor a következő az elméletem :
Ugye bár ennek a laptopnak 999$ az ára.... Ha ezt beszorozzuk 200-al akkor kerekítve 200 ezer ft....
Eddig rendbe van.... Ha a 25%-os áfát rá rakják úgy 35 ezer ft.....
Ha jól számoltam 662 euróba kerülne a csomag....Javítsatok ki ha rosszul számoltam !
(a 10%-ot már lusta voltam kiszámolni
sorry +3-as vagyok matekból
)
Valaki mondja már meg mi az a GIFT matrica... Vám mentesség????
-
Boby1200
csendes tag
Hát nem tudom, én nem értek hozzá. Nekem ezt mondta az ügyintéző a telefonba.
(0613016951 -> hívjátok fel, és rögtön #gomb, egyből kapcsolnak. Még örült is neki a srác, hogy felhívtam, tudott kivel beszélgetni.
) -
Crippin
csendes tag
Tudomásom szerint a vám nem vonatkozik ajándék-okra. javítson ki valaki ha tévedek. de én már rendeltem usa-ból, ausztráliából cuccokat, volt 100ezer ft feletti érték is és nem kellett vámot fizetni.A cuccokat pedig "gift" ként küldik ki. Ha valaki máshogy tudja vagy más a tapasztalata az ossza meg velünk. köszi.
-
pityu14
csendes tag
Hellosztok..Uj vagyok a lockerz en és azt szeretném megkérdezni hogy kiküldtem a meghivokat de mért nem tudnak regisztrálni? Akiknek küldtem azok azt mondták hogy azt ijra ki hogy 404 es hiba..és nem tudnak regizni pedig márt rég Z-list es lennék..Help pls!
Aki nagyon vágja a lockerz.com oldalon lévő dolgokat az pls vegyen fel msn re
msn: pityukahenry@hotmail.com kössz szépen elöre is
-
hyrex
tag
nincs ismerősöm ki Romániába lakna

-
Boby1200
csendes tag
Húú! Most hívtam fel a vám infóvonalát... Sok információ volt neke, amit rám ömlesztettek.
A lényeg, hogy azt mondta a srác, hogy nincs ilyen, hogy ajándék, azt felejtsétek is el. Az csak akkor van, ha magánszemély küld neked csomagot, de az sem ingyenes, szal felejtős.Azt jegyeztem meg, hogy 22 euró alatti csomagokra nem kell vámot fizetni, csak a 25%-os áfát. 22 és 150 euró közti csomagoknál pedig az áfa mellett maximum 10%-os vámot kell fizetnünk.
Tehát egy 20 eurós mp3 lejátszó 5euróba(áfa) fog fájni, de mondjuk egy 100 eurós játékkonzol 25euró (áfa) + 10 euró (vám) = 35 euróba kerül nekünk.
(Érdemesebb lenne Romániába kérni a csomagot, mert ott csak 19% az áfa
) -
NeoN12
csendes tag
Az jó kérdés hogy hol maradt.

Épp ott campeltem nála mikor jött a postás! -
fcsabika
csendes tag
válasz
atleticofan
üzenetére
pest megyének PE a kódjaa
amúgy a teljes listát itt találod
http://mic.loc.gov/archive_directory_1/country.htm#Hungary -
NeoN12
csendes tag
Sziasztok ezt muszáj veletek megosztanom!
Kedves barátom rendelt egy Xbox360 Elitet és a postás bácsinak 2 Ezer forintot kellett adnia! -
sagesz93
addikt
válasz
atleticofan
üzenetére
Mivel magyar kézbesíti a csomagot, szerinted neki melyik az értelmesebb?
A lockerz nem nézi, a lényeg hogy itt M.O-n jó legyen. -
fcsabika
csendes tag
Sziasztok!
Új Lockerzes vagyok.
Kb. 2 hete regeltem.
Ez jó szerintetek?
344 PTZ
32 friends joined
Z-List Status
------------------------------
kérdésem lenne: most jött meg a mail a pólóról, és azt nem tudom hogy a State/Province-hez mit kéne írni??
találtam egy oldalt, ahol megvannak a megyekódok: http://mic.loc.gov/archive_directory_1/country.htm#Hungary
Pest megyében lakom.
biztos hogy PE a kódja? -
Főnökúr
csendes tag
Lehet hogy velem van a baj, de nállam 2 napja a felső sorból eltűnt minden (a play, a reedem, a meghívós gomb) csak a coming soon gomb maradt.
Valaki más is észlelt ilyet?
-
hyrex
tag
Akinek kell meghívó az írjon !
# 448 PTZ
# 23 friends joined
# Z-List Status -
wrongful
újonc
Country: Hungary
Address 1: a saját címed.
*Address 2: Ha van esetleg mégegy tartózkodási helyed
City: város
State/Province: minden megyének van egy bizonyos megyekódja, mint pl. Borsod megye = BZ. a google a barátod
Zip/Postal Code: irányítószám. -
törölt tag
válasz
atleticofan
üzenetére
State:Megye

A többit nem tudom. -
atleticofan
csendes tag
Egy gyors kérdést szeretnék
MEgkaptam az e-mailt a polorol de nem tudom pontosan hogy töltsem ki hogy megjöjjön a polo tudtok adni egy magyar példát?
ők küldtek eggyet de az nem jóCountry: United States of America (USA)
Address 1: 123 Lockerz Street
*Address 2: Apt. 4
City: Pittsburgh
State/Province: PA
Zip/Postal Code: 15222meg hogy state-hez kell irni valamit?
elöre is köszi -
Főnökúr
csendes tag
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy olvastam a fórum elején hogy lesz olyat h mindíg lesz a cuccokból, csak az árakat 4szerezik (lehet h hülye vok, de én így értelmeztem
)
Az a kérdésem h nem tudjátok h ez mikorra várható?
-
Tokikee
csendes tag
# 272 PTZ
# 53 friends joined
# Z-List Status
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZEN.com
- Bluetooth hangszórók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Pixel 7 pro 128/8
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

/

)