Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Tokikee
csendes tag
Write a personal message to your friends HERE. INVITE Exceeded maximum invitations per day limit. ISTENEM ees 1 embert hivtam meg:@ nemtud valaki valamit h ne eztirja ki...:@
-
Gyuri255
csendes tag
Nem kell itt rögtön arra gondolni, hogy amcsik nyernek igaz, hogy sokan vannak de van egy pár nemzetközi ország akik ha összefognak akkor simán legyőzzük őket ésnem minden a köcsög amcsiké akiknek így is olcsók ezek a cuccok de még mégolcsóbban kell nekik. Simán le lehet őket győzni ők csak egy fos nép nincs bennük kitatartás bennünk meg van ők csak otthon tápulnak rohadnak a gép elött meg alszanak ennyi az életük nem nagy szám egy amcsi sem azé mert jó dolgokat találnak fel mi is feltalálunk olyanokat mint ők sőt jobbakat csak nincs híre mert szar a kormány és nincs semmi munkaerő nem tudnak az emberek részesülni.Ha arra gondolsz, hogy Atombomba Teller Ede számítógép Neumann János Neumann elvek ezek is magyar nevek és világsiker az összes vagy dinamó Jedlik Ányos a gyufát is minden jót mi találtunk fel csak náluk van több minden mert nem olyan szar a kormányuk mint nekünk ennyi de elég a politikából és sok hülyeségből. Annyi a lényeg, hogy mindenki adjon bele apait anyait és mi győzünk úgy persze, hogy nem győzünk, hogy meg sem próbáljuk egyből á ugyius az amerikaiak nyernek mert többej vannak.!!!!!!!!!
-
Tokikee
csendes tag
Amcsiak mar nemtudnak pontot szerezni ez a kulonbseg mert ott mar mindenki ezen van rajta mi meg tudunk sokat mert tudunk meghivozni ok meg mar nem...szoval boven van eselyunk meg mivan ha nem a pont megmarad!
-
fcsabika
csendes tag
az amcsik vs. többiek?

hát az amcsik alapból kevesebben vannak, mint a többiek.
pl. kínában vannak vagy 1 milliárdan, de szerintem ott nem nagyon ismerik ezt
de az biztos hogy az amcsik sokkal kevesebben vannak, de viszont ott ismerik legjobban ezt az oldalt.
úgyhogy szerintem nagyjából egyenlő az arány hogy ki fog nyerni
-
-
Lien
aktív tag
Mindent az amcsiknak, semmit a többieknek. De lehet, hogy megint milliónyian fognak farmolni amcsiban. Attól, hogy 2 restock lesz, még nem azt jelenti, hogy nem lesz több. Szerintem még tuti lesz egy másfajta. ^^ Mármint nem a sima, hanem valami egészen más.
-
törölt tag
Győzünk mi.... persze az amcsik többen vannak mint mi.... ?

-
Benny04
csendes tag
ó fakk, akkor 2 hónapig nem rendelünk semmit

ki az a Jacob Angel?

-
sagesz93
addikt
mondtam megint kitalálnak valami hülyeséget, de szvsz amcsi ellen nem nyerhetünk, szóvak ök kapják a privát restockot. Nem baj, nekünk is marad 1 sima.
-
Lien
aktív tag
válasz
üzenetére
Felejtsétek el a világbajnokságot. Az X Games is nevetséges. Eljött az univerzum legnagyobb versenyének ideje: March Radness! Egy mindent elsöprő, korlátok nélküli megmérettetés, ahol nem csak egy kis arany medált lehet nyerni - hanem a legnagyobb kiváltság a díj: garantált részvétel a Márciusi Boltnyitáson.
Az amerikai és nemzetközi tagok között dől el, hogy ki szerzi a legtöbb pontot márc. 8 és márc. 25 között.
Ezeket a pontokat akár a legnézettebb videóink lejátszásával, bejelentkezéssel, elfogadott meghívókkal, de akár a Napi Kérdések megválaszolásával is meg lehet szerezni. Ha az amerikaiak legyőzik a nemzetközi tagokat,ők részesülnek egy saját Boltnyitásban. Ha a nemzetközi tagok nyernek, a Boltnyitás az övék ÉS hozzájuk igazítjuk a nyitás időpontját.Kemény küzdelemnek nézünk elébe, sok résztvevővel az egész világon. Dave és Anthony fogja nektek közvetíteni a részeredményeket, híreket a versennyel kapcsolatban. Holnap tesszük közzé a szabályzatot. A March Radness máris kezdődik, mutasd meg, hogy mennyi pontot tudsz szerezni, ezzel segítve győzelemre a csapatodat.
És itt van hozzá a fordítás.
Más: ez annyira sucks. Nem lesz hullám? 1 beváltás? Hamarabb fog elfogyni minden. Amúgy SZVSZ sokkal jobb, ha mi nyerünk, mivel, ha itt este van, az amcsiknál akkor du., esetleg dél, és kevesebben lennének otthon. ^^
Mindegy, jobbra számítottam, nem pedig erre. -
törölt tag
Forget the World Cup. LOL at the X Games. It's time for the greatest competition in the history of the universe: March Radness! An all-out, no holds barred contest where the prize is not some little gold medal -- but rather the best honor of all: exclusive access to the March Redemption.
It's between USA and international members to see who gets the most PTZ between March 8th and March 25th. These PTZ can come from most watched videos in PLAY, login PTZ, most accepted invites, and most answers to the Dailies. If US members beat out international members, they'll have a private redemption. If members in the rest of the world score higher, the redemption is theirs AND we'll choose the best time for our international members.
It's going to be a fierce competition, with great players from around the world. Dave and Anthony will be here to give you updates on who's pulling ahead and what's new with the latest score. We'll post the rules tomorrow. March Radness starts right now, so show your PTZ power and help your team to victory!
ez a híír.

-
Tokikee
csendes tag
Gyaa mi ez a verseny tokom?

-
Főnökúr
csendes tag
válasz
Tokikee
üzenetére
Szerintem PSP go-t ne vegyél, állítólag 20%-al drágábbak rá a játékok mintha megvennéd UMD CD-n, sok kiadó nem teszi fel PSN-re letölthető formában a psp játékokat ergó sokmindennel nem gamelhetsz, aztán , ha leszedsz egy játékot, nem tettszik, nem élhetsz a csere lehetőségével... Nakadon marad a sz@r ....
Jól gondold meg ezt a PSP GO-t
-
Tokikee
csendes tag
New Video
-
Brenyo
tag
válasz
Thomacrew97
üzenetére
Az van kiírva ,hogy ma egy hírt fognak bejelenteni a márciusi redemptional kapcsolatban.
Semmi más. Akkor hazudnak ha nem jön új hír egy napon belül
Tanulj meg angolul
-
sagesz93
addikt
válasz
Thomacrew97
üzenetére
Mivel azt írták ki hogy ma nagy bejelentés lesz a restockról figyeljé'
ezért nem veszítenek el senkit.
Na jo8. -
sagesz93
addikt
válasz
Thomacrew97
üzenetére
Ja oks, te biztos jobban tudod, akkor várd a restockot.
-
Tokikee
csendes tag
válasz
Thomacrew97
üzenetére
Kesobb lesz minimum ejfel HA LESZ!!!!
-
sagesz93
addikt
válasz
Thomacrew97
üzenetére
Látom a fél mondatot már érted.
Segítek: announcement = bejelentés.
Vagyis. csak bejelentenek valamit a restockal kapcsolatban.
És ez már 25x le volt írva. -
Thomacrew97
tag
10 óra és sehol semmi zöld cucli hogy megnyilt volna a "shop"...
Szerintetek volt már a "shop" vagy kamu és később lesz? -
Thomacrew97
tag
Emberek azt írtűk az oldalon hogy ma van a reedemption date. É még enm láttam várom hogy 10 legyen hátha akkor megnyit. vagy már volt?
-
rakloo
aktív tag
Elolvastam az első hsz-t...tényleg fizetni is kell ?
Mert akkor sajnos felejtős az ipod Touch. -
fcsabika
csendes tag
találtam egy oldalt, hasonló a Lockerzhez.
pontokat úgy lehet kapni hogy amit hirdetést küldenek nekünk, azt elolvassuk.
és be lehet váltani tv-re, xbox-ra stb.-re.
még nem indult el az oldal, április 1.-én fog.
addig csak úgy lehet gyűjteni pontot hogy meghívóval regisztrál valaki.
emailben kaptam most ezt, regeltem.
egy próbát mindenképp megér sztem
itt tudtok regisztrálni:
http://www.ponter.hu/index.php?code=b2d636b904
köszi ha regisztráltok a linkemen.
majd kiderül hogy működik-e ez

-
beli
újonc
Hello!
Ma lesz bolt?És ha lesz mikor? -
sagesz93
addikt
Azt nem tudom miért kell ezen rágódni, mikor a kutya sem fogja nézni kézbesítésnél.
-
törölt tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
Neem.
A HU az a hungary amit a country-nál van
A State az MEGYE..!!!!!!!!!!!! -
vmarton
csendes tag
Ez nem így van!!!
Ott van leírva pár hsz-szel fejjebb. -
Fatal1tyUSER
csendes tag
A State/Province-hez mindenkinek HU-t kell írnia szerintem!
-
Norbancs
tag
,,Meg mielott tevedesbe esnetek en visszaolvastam es ott volt egy iugyan olyan kerdes mint az enyem es valaszoltak is ra, de azert meg en is megerdeztem.
"Majdnem elakadt a lélegzetem. Ilyen hülyeséget. xD
rakloo: Ha nem lenne igaz, szerintem nem tartanánk a 2336. hsz-nél.

-
zpita9301
csendes tag
Az igaz amúgy hogy megnégyszerezik a cuccok árát de akkor bármikor lehet rendelni?
-
rakloo
aktív tag
Sziasztok!
Még új vagyok,kb 3órája regeltem.Nem olvastam el a topikot,szóval kérdésem lenne,hogy ez tényleg igaz?Csak pontot kell gyűjteni és küldik?
Bocs,de kicsit hitetlen vagyok.
Esetleg képet is tud valaki mutatni?
Nagyonháláás lennék.
-
törölt tag
válasz
RoLand9696
üzenetére
De minek ?
Bár nekem mind1 
Ja de szerintem ez nagyon off topic..
-
törölt tag
válasz
bigmarks
üzenetére
HU Hungary
BU Budapest
BK Bács-Kiskun
BA Baranya
BE Békés
BZ Borsod-Abaúj-Zemplén
CS Csongrád
FE Fejér
GS Győr-Moson-Sopron
HB Hajdú-Bihar
HE Heves
JN Jász-Nagykun-Szolnok
KE Komárom-Esztergom
NO Nógrád
PE Pest
SO Somogy
SZ Szabolcs-Szatmár-Bereg
TO Tolna
VA Vas
VE Veszprém
ZA Zala
BC Békéscsaba
DE Debrecen
DU Dunaújváros
EG Eger
GY Győr
HV Hódmezóvásárhely
KV Kaposvár
KM Kecskemét
MI Miskolc
NK Nagykanizsa
NY Nyíregyháza
PS Pécs
ST Salgótarján
SN Sopron
SD Szeged
SF Székesfehérvár
SS Szekszárd
SK Szolnok
SH Szombathely
TB Tatabánya
VM Veszprém
ZE Zalaegerszegdenehéz bemásolni...
Szerintem tegyük bele az első HSZ.-BA[SZERK: HELYESÍRÁSI HIBÁKAT KIJAVÍTOTTAM]
-
zpita9301
csendes tag
Mint már többen is írtátok a state hez a rendelésnél (ha egyszer eljutnék odáig XD) megyekódot kell írni. A kérdésem annyi hogy aki Pesti az mit írjon?
amúgy az ipod touchra gyúrok. Szerintetek mennyi az esély rá hogy első restocknál meg tudom rendelni?
-
törölt tag
válasz
.wantííd
üzenetére
Nah ..jah ..de aki nem veszi a fárdtságot hogy egy kib@szott hozzászólás-t feljebb olvasson.
Én mindig átolvasom azt az oldalt ami épp van.. ha meg megtalálta akkor meg ottvan a szép szerkesztés gomb tudodjátok rá klikkel szépen és oda írja"szerk:bocsi megtaláltam"... 
-
.wantííd
tag
válasz
RoLand9696
üzenetére
Tudod itt mi nem vagyunk kutyák. Beszélünk!.
-
törölt tag
válasz
RoLand9696
üzenetére
OLVASSMÁR FELJEBB MEG EGYÉBKÉNT IS...
MA
N
E
ML
E
H
E
TV
Á
S
Á
R
O
L
N
I
... Teccik érteni..? Azt előtte beszokták jelenteni asszem ezt tudod te is.
Ha Magyarországon az emberek lennének a világosság ,egésznap sötét lenne tisztelet a kivételnek

-
RoLand9696
csendes tag
Na de akkor most vegul is lehet ma este majd vasarolni vagy sem?????????

-
vmarton
csendes tag
Milyen időközönként szoktak vidiket feltölteni?
Péntek óta egy videó sem került fel
-
bibalka
csendes tag
ma lehet vásárolni?
-
pityu14
csendes tag
Sziasztok.. Végre Z-list es lettem

#192 PTZ
#20 friends joined
#Z-list status1 hete regeltem be..Videot alig néztem
És ma sikerült 3 embert regisztráltatni..köszönöm nekik
Most má csak pontgyüjtés -
ppperec
csendes tag
tényleg jó amúgy, érdemes megnézni

-
ppperec
csendes tag
The Hurt Locker. Bombák földjén. Igazából nem az volt a lényeg h hány darab díjat hnem a legjobb film kategóriát ki nyeri.
-
ppperec
csendes tag
Srácok én jól tippeltem az oscar nyertest, de még nem kaptam pontot. Volt már ilyen e-mailes dolog? Hogymegyez?
-
Balazskaa
újonc
Sziasztok!
Én már vagy 8 napja z-lister vagyok de még semmien e-mail nem kaptam nemtudjátok hogy miért lehet? minden adat jólvan megadva...
-
fcsabika
csendes tag
hát én azt hittem mind 2 elnevezése ugyanaz, a restockot használtam mert rövidebb

de mostmár tudom hogy nem ugyan az
-
Norbancs
tag
A redemption a pontbeváltás, vásárlás, a restock meg a készletfeltöltés, nem?

-
vmarton
csendes tag
NEm kockulok

Baráti köröm meg nem hisz ebben,ezek után nem is regisztrált,csak kb a 20%-a.
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kompakt vízhűtés
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"

Bár nekem mind1
]