Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
nonee26
csendes tag
és amugy meiknek több a memoriája? vagy ugyan olyan mind3?
Bocsi h sokat kérdezek csak érdekel a PSP
-
nonee26
csendes tag
Köszönöm szépen a segitséget..Akkor szerintem a 200 PT os is elég

-
nonee26
csendes tag
Sziasztok.Azt szeretném megkérdezni mi a Külömbség a 200PT - os PSP és a 900 PT os PSP között? bocs h nem olvasok vissza hsz-eket!

-
mcchuchu93
csendes tag
ja okés akkor bocsi sajna nemértek hozzá..

amúgy szerintetek mennyire nehéz benne lenni abba a pár emberbe akik rögtön lecsapnak a cuccokra? -
zpita9301
csendes tag
-
sagesz93
addikt
válasz
mcchuchu93
üzenetére
Meg kell határozni a csomagon, hogy mi van benne, és mekkora érték.
És ez rajta van. -
Fatal1tyUSER
csendes tag
válasz
mcchuchu93
üzenetére
Az rajta van, hogy mennyi az értéke, arra az esetre ha pl eltűnne a csomag. Ha nem így lenne akkor a vámosok lennének a leggazdagabb emberek.

-
maathe
senior tag
válasz
mcchuchu93
üzenetére
Nem kell ahhoz felnyitni semmit.
-
mcchuchu93
csendes tag
sziasztok én új vagyok itt a lockerzem is kb. egy hetes de én úgy tudom h a határon nem nyitják fel a csomagot...ergo az értékét sem tudják szóval nem tudják megvámolni...de lehet h hülye vagyok!

amúgy szerintetek ha jelenleg 250pontom vanakk van esélyem egy ipod touch 8gb-re a következő rendelési lehetőségnél?
-
csbi1992
újonc
Na, megvan a 200 pont

Majd rástartolok egy PSP-re (mint annyian)
A vám meg nem lehet olyan sok, hogy ne érje meg.
-
sagesz93
addikt
válasz
zerocool2.0
üzenetére
azthiszed őket érdekli?
Ezt bele kell kalkulálni, akinek erre nincs pénze az inkább hagyja. -
zerocool2.0
csendes tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
és ha azt mondom neki hogy "úgy volt hogy ingyen van a cucc és nem kell fizetni semmit, én nem tudtam semmilyen vámot"?
-
Fatal1tyUSER
csendes tag
válasz
madspider15
üzenetére
Jah, főleg, hogy valahol azt olvastam az oldalukon, hogy ha küldik a cuccot (USÁ-n kívülre) és kell fizetned az átvételnél vmit érte (azaz a vámot) azt kötelezően ki kell fizetned, nem mondhatod, hogy bocs mégsem kell akkor a cucc.
-
madspider15
csendes tag
Engem valahogy csak a vám érdekel nem merrek addig rendelni mig nem tudom hogy kell e vagy nem inkabb megvarom mas válaszát.
-
maathe
senior tag
válasz
zerocool2.0
üzenetére
Hát ahhoz először is elég nagy ******-nak kell lenned, már bocs de amúgy meg csak elvesznek a pontjaid mint ahogy már jó párszor leírtak előttem.
-
sagesz93
addikt
válasz
zerocool2.0
üzenetére
magadra vess.
-
zpita9301
csendes tag
Ez az oldal valós időpontokat ír?
-
sagesz93
addikt
válasz
zerocool2.0
üzenetére
kb 20hsz-el ezelött írtam le hogy megjött a mail hogy küldik a februárban rendelt cuccomat.

-
maathe
senior tag
válasz
danajas999
üzenetére
Ennyire nehéz elolvasni az első hsz-t?
-
zerocool2.0
csendes tag
válasz
danajas999
üzenetére
majd ha megnyerjük a versenyt akkor kiírják, de nem azt fogják kiírni hogy pl.: jövőhét péntek 11:15 legyetek résen!!!!! ezt így tuti nem írják ki, még azt se hogy pénteken!
sagesz93>> akkor te rendeltél már valamit?
-
danajas999
újonc
Elkezdtem gyűjtögetni pontokat de nem lehet semmit sem rendelni szerintetek mikor lehet majd megint rendelni?
(Ja és ha valakinek kell meghívó írjon)
-
GabN73
addikt
én most 5K $-re gyúrok

Azt mennyi idő alatt viszik el? -
syler123
veterán
Galiczadam-nak igaza van, valaki kérdez valamit amit nem tud biztosra(különben miért kérdezné?) , akkor leosztják úgy, hogy utána pislognak, mint hal a szatyorba
. -
Froclee
őstag
Csináltam én is Lockerzes weblapot. Remélem lesz értelme.

-
pityu14
csendes tag
Sziasztok.Azt szeretném megkérdezni hogyha beváltottam pontom mondjuk egy PSP - re megküldték stb..Utána ugyan arrol az account rol tudok megint rendelni? Vagy 1 account rol csak 1 et lehet?
-
lacusht
tag
na 262 pont és még van vagy 30 videó

-
törölt tag
Mikor lesz vásár? !
-
csokee1
csendes tag
en az x box ra gyujtok
van 100 pontom
.. ket napja kezdtem..es kb 20 videot neztem meg 
-
sagesz93
addikt
Kaptam egy ilyen mailt:
Dear Lockerz Member:
We are writing to tell you that the HIZ - ODYSS- CLOTHING that you redeemed during the Lockerz PTZ Place redemption was shipped within the last two days (if you already received your prize, please ignore this email).
If you live in the US, please expect your prize within one week. If you live outside the US, please expect your prize within three weeks. Also, if you live outside the US, you are responsible for paying any duties or taxes that the government of your country might impose on your prize.
There is no tracking number associated with this shipment. You do not have to be home to receive your prize.
This is your official shipping confirmation, and is the only email you will receive from Lockerz regarding the shipment of the prize or prizes listed above.
Thanks for redeeming at Lockerz. Enjoy your prize!
Sincerely,
The Lockerz Crew
Akkor hó végén már itt is lesz a pólóm! Buhaha![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lacusht
tag
válasz
zerocool2.0
üzenetére
1 darab se marad mire oda érsz.
még jó hogy Nekem mennek ezek a gyors dolgok. remélem nem csúszok le.

-
-
KraRe
aktív tag
válasz
zerocool2.0
üzenetére
MacBook 13-inch1000 PTZ
Én erre hajtok,már van 828 pontom,drukkolok magamnak hogy sikerüljön is beváltani
-
csokee1
csendes tag
adress es adress 2
oda pld. eszaki utca 22 ?
mind a ket helyre
igy jo??
es lehet tudni hogy mikor lesz a nyitva a bolt?
h meg eri e arra halytani..vagy varjak meg a kovetkezore? -
lacusht
tag
válasz
zerocool2.0
üzenetére
de kb fél magyarországot.

-
csokee1
csendes tag
meg lesz adva hogy melyik pentek vagy szombat?
...nem is aze kerdeztem h h egyszerre 2-ot akarok rendelni
csak az erdekesseg kedveert.. most az van a cuccok ala irva hogy more soon...es amiko megnyil akko az h change PTZ vagy mi lesz?
am en szlovakiabol vok :S:S nem tom itt hogy van a vam..az mint h az ado?? mer az 19% nalunk..pld egy xbox nalunk 250 euro (sacc/kb) akko aze kellesz fizetnem olyan 50 eurot? 
es meg az, hogy regelesnel csak a varos postacimit adtam meg, olyan h haz szam nem is kellesz?
ide talal maga?? 

-
zerocool2.0
csendes tag
-
lacusht
tag
válasz
zerocool2.0
üzenetére
nem 25%a a terméknek ??? azért azt akár hogy számolom 75 ezer.
bár még belefér

-
zerocool2.0
csendes tag
válasz
csokee1
üzenetére
gondolom hogy az iPod-od viszik mint a cukrot
de ugyan annyi esélyed van mint másnak, ha gyors vagy akkor még az iMac-et is bezsebelheted, max a vám miatt fáj majd a fogad de 7000ft igazán semmiség egy 300ezer forintos gépnél! egyszerre csak egyet tudsz rendelni szerintem kettőt nem! (ne legyél telhetetlen
) -
csokee1
csendes tag
koszi
es amugy amiko lehetlečsz rendelni..akko leggyorsabban az ilyeneket viszik el hogy ipod nano, ipod touch 8gb ugye?? aze gondolom mer ezekre a legkonyebb osszeszedni a pontokat
... es ha osszejon a 675 pont egy x box ra akko van ra esely h meg tudjam rendelni??
es ha vmi veletlen adtan tudnek rendelni egy ps3 mast es egy x box ot akko az leherseges?? marmint egyszerre 2cucc megrendelese?..nem reg ota vagyok fenn azert kerdezem..az utolso vasarlas mikor volt kb?? este fele?
vagy reggel??
mert napkozbe suli van :S -
lacusht
tag
válasz
zerocool2.0
üzenetére
igen meg arra le kell tölteni a játékokat magyarországon meg ez elméletileg "nem elérhető" szolgáltatás, azért nem lehet kapni még a magyar boltokba.
2: flashelni se lehet...
-
zerocool2.0
csendes tag
szerintem a 200 pontos simán megéri! a Go! szerintem nem olyan jó, egyrészt mert felcsúsztathatós, kisebb a kijelzője, max annyi az előnye hogy van rajta blútusz! nekem nem nagyon jön be! de a te döntésed a te pontod!

-
csokee1
csendes tag
hello
azt szeretnem kerdezni hogy mi a kulonbseg a 3 psp kozott hogy ekkora nagya az arkulonbseg?? -
lacusht
tag
szewa all. ma lett meg a 20 meghívott, 170 pontom van jelenleg.
érdeklődnék, hogy az nem gáz-e ha apám és anyám behívtam erről a gépről ??? 18 meghívás másnak ment csak ez a 2 itthonira.
-
zpita9301
csendes tag
Szerintetek azért meg fogom kapni a cuccot amit rendelek, hogy a 2 haverom nálam regelt?
Nem fogják azthinni hogy farmolok? -
Draco3D
csendes tag
válasz
Matyi007
üzenetére
Hackel nem érsz semmit,ha jól tudom auto invite script is tiltott(egyszerű oldal,ahova beírod az emailed és már megy is a meghívó,akartam is csinálni,aztán olvastam 1-2 embert bannoltak ezért),lehet hogy nem buksz le egyből,nem érdekli őket,amíg nem kérsz valamit,ugyanis akkor leellenőriznek,és bann
Persze próbálkozni szabad hajrá,Z-lister nélkül is pár nap alatt meg van egy Wii(a sok videó miatt,van már 100)szóval tényleg kín szenvedés valamire összegyűjteni 
-
Matyi007
újonc
ha valakinek ke meghivó irjon e-milba:lendvaym@freemail.hu-ra

-
Matyi007
újonc
Jó oldal lasan lehet pontot gyüjteni ha valaki tudhekelni az érdekelne

-
Benny04
csendes tag
új vidik

-
sagesz93
addikt
Valaki nézte hogy hogy áll a két csapat?
Nekem az esett le hogy amcsi 2.5 millió pont, international 3.5 millió, de mivel az angolom nem acélos, nem biztos adat.
ohh, sorry májsztró, le vagyok maradva
-
KraRe
aktív tag
válasz
madspider15
üzenetére
Semmi értelme nem lenne,mert akkor se lenne semmi
pl. ha feltöltik 00:00-kor náluk!!Akkor se lessz több eséjed,mert akkor meg 30 részre osztják a nyereményeket
-
madspider15
csendes tag
nem tudjatok lesz e olyan hogy akármikor belehetne váltani a pontokat?
szerintem ez lenne a legjobb -
madspider15
csendes tag
maathe ipodod?

-
törölt tag
Wii Sports with Console - Games included
ebben mi van ?
-
zerocool2.0
csendes tag
lejátssza a videót, ha nyerünk és be lehet majd váltani a pontokat akkor minimum egy PSP-ra való kell
de az iPod lenne a főnyeremény számomra 
-
fcsabika
csendes tag
pontosan 20 videó van amit nem lehet megnézni, így most ez 80 pont veszteség

-
NEXT LP
tag
Azért én is keményen próbálkozok bejutni a Z-list-be: [link]
Bár úgy tűnik az én gagyi zenéimmmel sem tudom rávenni az embereket a regisztrálásra.
-
adriano17
csendes tag
A vám az ár 25%-a és honnan tudom, hogy mennyi az ára? (és ha neten kell megnézni melyik ár számit, az amcsi vagy a magyar?)
-
Draco3D
csendes tag
Hát,elég sok videó nem működik,persze ki írták,hogy amit ők megnéznek,azt mi is megkapjuk,na de vajon hogy osztják el?Nekem inkább úgy tűnik,hogy mi nem kapunk pontot,nem adódik az accounthoz majd semmi,viszont a versenybe beleszámolnak annyi pontot,amennyit ők abból szereztek." to ensure an evenhanded approach to the current March Radness competition, we will tally up all of the PTZ earned by Team US for watching these specific episodes and add that amount to Team International."Egy szóval nem mondják hogy mi kapunk pontot,amit be tudunk váltani,csak a versenybe számolják bele.Így gyakorlatilag a verseny fair marad.Csak éppen elesünk ~ 60 ponttól.(vagy 2x Z-listerek)Amúgy lassan meg van a Wii-re a pont.Csak kell hozzá egy átalakító elvileg,120v 60hz-240v 50hz.Elég kevés lehet a Wii felvétele,50w körül szerintem.5-10k között tuti lehet szerezni ilyet.Persze még marad az ntsc-pal,de hát itt a zinternet

-
kisgyokszi
csendes tag
igen

így ahogy mondod... -
Ixibit -
csendes tag
Jó reggelt mindenkinek!
Új vagyok a Lockerzen elolvasgattam a fórum hsz-eket és nagyjából értem az oldalt

Észre vettem hogy ha a PLAY menübe ha nem külön vannak bontva a kategória hanem All-al van megnyitva akkor +11 videó van amit viszont meglehet nézni
Pl :
Justin Bieber Parody - Sleep on You (2:49)[link]
Prom Queen - Ep13 - Sex on the Beach (1:56)[link]
és még egy pár
remélem tudok eme információval segíteni az csapatnak 
Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hardcore café
- Warhammer 40.000
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Gamer Egér RGB!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bocsi h sokat kérdezek csak érdekel a PSP

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)