Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
törölt tag
Ti tudtok meghívót kiküldeni ?
-
Kiyo
csendes tag
Hello mindenki!
Én ma regiztem az oldalra! Azt szeretném kérdezni, hogy mikor volt utoljára amikor lehetett szerezni cuccokat? És mikorra várható, hogy megint lesz ilyen? Hónap végén? -
.wantííd
tag
válasz
kivalasztott
üzenetére
Persze kedvük szerinte de szokták frissíteni őket.
-
kivalasztott
újonc
de szoktak ugye új videók lenni?
-
Norbancs
tag
válasz
kivalasztott
üzenetére
Van előnye és hátránya.
Így már lesz elég pontod redeemre, meg tudsz majd finanszírozni 1 cuccot.
A hátulütője az, hogy ,,elhasználtad" a videókat 2-2 pontokra, z-listerként 4-4 pontot kaptál volna értük.
-
kivalasztott
újonc
Jó és körübelül mennyi pontot szerez az átlagember napont mert én 2 napja regiztem és van 110 pontom
az jó? -
maathe
senior tag
50% esélyed van, vagy a tiéd lesz vagy nem.
-
-
törölt tag
válasz
kivalasztott
üzenetére
nemtom de ha vagyunk olyan 3.000.000-an regisztrált tagok .. már pedig tuti vagyunk abból
1.500.000 tuti ott ül a gépénél azon a napon tehát
kb1:1.500.000-hez arány.
-
Forceman
tag
válasz
kivalasztott
üzenetére
41.46634525 % (bocs
)
Ilyeneket ne kérdezz. Ha ott vagy akkor tutira a tied.
-
kivalasztott
újonc
CSő mindenkinek
ha pl akarok venni egy dolgot
és megvana ptz
akkor mennyi esélyem van hogy az enyém legyen amikor vásár van?
százalékban mondjátok már -
Dizson
tag
Az Xbox 360, Wii PAL vagy NTSC ?
-
KraRe
aktív tag
-
fcsabika
csendes tag
Az address 2-re viszik amit rendeltünk ha nem vagyunk otthon?
Mert akkor megadom az address 2-höz a szomszédomét

-
Norbancs
tag
Adress 2-t azt hiszem nem muszáj megadni, főleg, ha nincs is.

Másodlagos cím, gondolom hogyha az elsőre nem tudják kiküldeni. -
Raron
csendes tag
Hello!
Az adataimnál mit jelent pontosan a State/ Province? És az adress 2-t, hogy kell pontosan megadni?
Köszi. -
bibalka
csendes tag
1 hsz-t olvasd el
-
lockerzzzzzz
újonc
Jah és ha vlki felvesz msn re az jelezze léccives mert ott csak akkor vagyok fent ha fontos.
-
lockerzzzzzz
újonc
oliverkahn888@hotmail.com bocsi
-
lockerzzzzzz
újonc
Sziasztok.Valakit felvehetek MSN-re,Skype-ra hogy kérdezhessem?(X-fire is joh) Mert igy konkrétan nem értem most nekem van 224 pontom dfe hogy hogy lehet rendelni mit kell érte vizetni, mikor lehet stb.meg ien kérdéseket akinek feltehetnék az vegyen fel vagy irjam le msn símét léccivves.Köszönöm szépen. MSN
liverkahn888@hotmail.com Skype: katat.a.makiba xfire:david0478.Köszönöm -
maathe
senior tag
Átállítod EST-re és akkor azt hiszed hogy csak neked máskor lesz a restock? Vagy hogy képzelted ezt?
-
halowars
csendes tag
Viszont én már megint kombinálok, vagyis szerintem az is szabályos, és nem csalok vele semmit, de ha átállítanám a lockerz-en az időzónát, mondjuk az EST időzónára, akkor nálunk mondjuk du 4 kor lenne a váltás, és ez így kicsit kényelmesebb, ha ott akarsz lenni a váltáskor, illetve ha redem lesz, már ha lesz akkor így sokkal jobb időpontokkor kezdődne, és nem éjfélkor, meg hajnali 4 kor lenne!!
Szerintem nem nézik, hogy passzol-e az ország az időzónával, mert ha náluk du 6 kor van a kezdés akkor nálunk miért ne lehetne??ez nem hinném hogy szabályellenes!
Szerintetek az vagy sem? -
speedavid
csendes tag
Na, csak leesett, hogy nem csak mi vagyunk a világon

-
halowars
csendes tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
pontosan tudom hogy mikor és hol van, csak nem abban a pillanatban írtam ide hanem pár percel később!
(azért ezt én is tudom) -
Lien
aktív tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
Szerintem nem hallott.
-
halowars
csendes tag
Fú ez jó hír, köszi
de azért az is durva, hogy 0.02 perckor válaszoltam a kérdésre, és már akkor csak amit én kiválasztottam már több mint 15.000-en választották
, peidg csak 2 perce tették föl -
halowars
csendes tag
Hát ilyen 0.03 perckor próbáltam meghítót küldeni, de már akkor azt írta ki hogy 'Exceeded maximum invitations per day limit.' Ez azért nagyon durva!!
-
Fatal1tyUSER
csendes tag
Poén lenne ha nyáron minden második ember Lockerzes pólóban mászkálna.

-
rocco021
tag
válasz
gotlockerzed
üzenetére
Először is nem neked irtam és nem kamuzok az emailre irtam 2napot nem a póló áttvételre
-
GabN73
addikt
válasz
gotlockerzed
üzenetére
az emailre gondolta szerintem

-
na sikerült a Z-list
mikor küldik kb. a pólós emailt?
-
maathe
senior tag
Működik, max fekete-fehér lesz. Ja és egy portoló is kell.
-
halowars
csendes tag
ha valaki netán látta, akkor el tudja mondani, hogy a PayPal utalványok is olyan gyorsan elfogynak-e mind, mint a többi cucc??
-
Boby1200
csendes tag
Én tényleg nem értek az ilyenekhez, de most gondolkozzunk már egy kicsit.. miért ne lenne jó egy NTSC-s Wii egy olyant TV-hez, amit Mo-n használsz?? Nálunk CSAK a sugárzás megy PAL-ban, viszont a ma kapható tévék 99%-ka mind a 2 kódolást tudja kezelni... Meg kell nézni a tévéd leírásában, hogy hogyan kalibrálták a gyárban.
Meg egyáltalán... mi az, hogy "magyar tv"?
Ez nem így működik 
-
syler123
veterán
Sagesz, nem mindenki ilyen über brutál pro mint te vagy, még egy restock-om se volt, azért kérdeztem hogy felkészüljek.
-
bigmarks
csendes tag
de most HA lesz akkora szerencsém és sikerül elcsípnem valamit, pl van 400 pontom, és egy wii-t "kérek", akkor utána küldik is, vagy kell még gyűjtenem valamit hozzá?
-
törölt tag
Ha a reedeem kinyit ott kell "jegyet" venni ?
-
sagesz93
addikt
válasz
syler123
üzenetére
Ez akkora hülyeség
csak akkor vonja le, ha már megrendelted
akkor meg már nem kaphatod meg azt hogy out of stock....
És nem tudsz leütni, beirod az adataidat, és ott REDEEM NOW, akkor már megkaptad biztosra.
másiknak: az is hamar elfogy, a nagyobb értékű nem annyira hamar, de az 1500ptz hamar.
galacziadam: első hsz-ben ez le van írva, ez volt az első fizetős és ingyenes restock egy hónapba, nem tudunk erről sokat. -
halowars
csendes tag
Ezek a garantált ajándék csomagok ugyanúgy elfogynak, mint maguk az ajándékok, vagy ezekből akármennyi van, csak az a bibi vele. hogy drága??
-
syler123
veterán
Tényleg még egy "láma" kérdés

Ha rectockon leütök valamit, de addigra elvitték mindet, akkor is levonja a 200 pontomat? -
Brenyo
tag
A redeemnél ki kell tölteni majd újra , hogy hova küldjék , bármit be kell írni vagy csak rá kell klikkelni hogy azt kéred?
-
syler123
veterán
Sziasztok
Én is bent vagyok, és azt szeretném megkérdezni, hogyha psp-t rendelek az működni fog ugye rendesen? NTSC-s játékok kellenek hozzá?
A másik az lenne hogy nem akarom elhinni, hogy egy magyar se kapott még semmit a pólón kívül, szerintetek megbízható ez az oldal?
És végül az lenne a kérdésem, hogy aki z-lister az pontos időpontot kap meg arról hogy mikor nyitják a boltot vagy csak napot? -
sutabence
csendes tag
Működik ez csak aktívnak kell lenni hogy te legyél az aki elviszi a cuccot ezért kell naponta nézni h mikor lessz a kövi vásárlási lehetőség.És írtam nekik h ingyen van a szállítás azt monták igen szall az se gond

Akinek kell meghívó írjon a sutabence@gmail.com-ra -
bibalka
csendes tag
de ha mondjuk veszek 2000-ért egy ilyen garantálósat akkor egy touchot é egy psp-t is kaphatok?
-
törölt tag
Most ez hogy is van?
Ha az ember eléri a 2000 pontot felajánlja a rendszer az IPOD Touch-t vagy mii?
Mert valami olyanról halottam hogy maathe-nek is úgy lesz meg az Ipod Touch.. vagy nem ?by:Ádám
-
sagesz93
addikt
Aktív témák
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

úgyhogy hagyjuk inkább, majd legfeljebb kipróbálom!!
liverkahn888@hotmail.com Skype: katat.a.makiba xfire:david0478.Köszönöm
, peidg csak 2 perce tették föl

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)