Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
GT500
csendes tag
én nem voltam de haveromnak már ki is küldték a pólót szal ő már egy hónapja rajta van és ő mondja h mire kell figyelnem
-
GT500
csendes tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
azt írták a lockerz-esek h még közzé teszik a szabályokat is meg az időt, tehát ha már tudod az időt csak akkor érdemes a ptzplace.lockerz.com-ot frissíteni, előtte meg a főoldalt h megtudd h mit írnak szerintem
-
Fatal1tyUSER
csendes tag
válasz
lockerzboy
üzenetére
Én a ptzplace.locekrz.com -ot nézném inkább. De jó lenne aki fentebb írta, hogy bejutott a fizetősre, hogyha elárulná, hogy valóban csak ezt az oldalt kell e frissíteni.
-
maathe
senior tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
Szerintem meg hülyeség. Akinek eddig megjött a cucca az is rá volt állva a frissítésre, ez biztos. Na de mindegy.
-
GT500
csendes tag
válasz
lockerzboy
üzenetére
ptzplace.lockerz.com-on lesz
-
lockerzboy
csendes tag
várom a választ kérdésemre

-
GT500
csendes tag
nem kell rögtön lebaszni, elég egyszer elmondani azt majd én eldöntöm
-
GT500
csendes tag
CTRL+F5-el frissítem, az bot??
-
lockerzboy
csendes tag
akkor ptzplace.locekrz.com
vagy lockerz.com/redeem en lesz ? -
GT500
csendes tag
akkor inkább leállok, de azé percenként lehet frissíteni?
-
GT500
csendes tag
mert? ezért mért bannolnának?? am meg komolyan mondtam
-
GT500
csendes tag
jaja én is így vagyok vele, másodpercenként megy a frissítés

-
metaa
tag
sztem 9-10nél előbb nem fog elkezdődni, de nem árt azért nézegetni
-
Dops
tag
akkor 6 tol tanácsos nézni hogy elkezdődött-e?
-
GT500
csendes tag
kb 5-10 perccel előbb azé leírják az időpontot?? vagy ha rájössz akkor rájössz ha nem akko nem?? és melyiket frissítsem állandóan, a főoldalt vagy a PTZplace-t??
-
sagesz93
addikt
válasz
atleticofan
üzenetére
Ma lesz restock, szabályok is lesznek postolva.
Örülnek hogy sokan nyertek, de szomorúak, hisz a 3. hullámba sokan nem tudtak bejutni, valószínüleg, mert sok bot és csaló terhelte a szervert. Megértésünket kérik.
Röviden, tömören, metro. -
metaa
tag
1es meg 2es wave rendben ment, a 3masnál meg voltak gondok mert hogy sokan használtak botot, és hogy elvileg engedélyezve is volt mivel elég kevés idő volt, de ezeket kivizsgálják
-
atleticofan
csendes tag
Happy Friday: The General Redemption is today! We'll have more news and the rules posted today.
While we're happy to hear that many members redeemed successfully in Wave 1 and 2 last night, we're not so happy to hear widespread reports that some members had trouble getting into Wave 3. This was due a serious amount of attempted cheating bots that we battled and terminated. These bots were enabled because the times of the waves were leaked. We're investigating this further, and we hear and understand the concerns of members who played fair. We'll keep you updated!Valaki tudna forditani?
Elöre is köszönöm -
GT500
csendes tag
aha és ha vkinek az utcanevében van "ü" betű, akkor ő is használjon "u" betűt
-
GT500
csendes tag
szal ha az van kiírva (pl) 6-kor lessz akk nekünkéjfélkor mivel amerikai idő szerint 6 , amerikától meg M.O. +6 órára van.
-
metaa
tag
itt megtudod nézni pontosan, egyébként 6 óra

-
Dops
tag
met amerikába menyivel van elorébb?
-
GT500
csendes tag
hát én már 6-tól 5 percenként fogom frissítgetni az oldalt

-
Dops
tag
este 10 tol kel majd figyelni?
-
Norbancs
tag
Én is köszönöm a tippet meg a linket is.
-
GT500
csendes tag
Már rájöttem

-
GT500
csendes tag
hát próbálgatom ezt az autofill-t de nem jutok sokra, nem tudná vki elmagyarázni h h kell?
-
GT500
csendes tag
Kössz egy isten vagy

-
MixY
tag
Address, ZIP Code, State, Name, Phone number, Country
Meg a képkódot kell beírni. De jobban jártok ha Firefox-nál telepítetek az Autofill alkalmazást, oda beírjátok ezeket az adatokat, és itt a redeem-nél már csak egy ALT+J-t kell nyomni és minden ki van töltve, csak az országot kell legörgetni meg a képkódot beírni, így sok időt nyerhetsz, hogy nem ott kell szenvedned a kitöltéssel (a sok idő persze Lockerz-es idő szerint
). -
GT500
csendes tag
Mitől függ h autofilles-e a netem?
-
kexksz
addikt
válasz
lockerzboy
üzenetére
Elvileg igen.
-
lockerzboy
csendes tag
akkor ha veszek 1500 ér (Guarantee Your Prize for 1500 PTZ)
(0-250 ptz-s cuccokig) akkor garantált a psp?
-
GT500
csendes tag
honnan tölthetek le autofilles dolgot??
-
had423
aktív tag
ok, én csak csalódtam.
-
kexksz
addikt
Hogy vennék észre?

-
sagesz93
addikt
Elvileg ha észreveszik hogy scriptet használsz akkor bann.
Azt írták egyik hírbe hogy csak autofill-t lehet használni.
had: hát nem muszáj csinálnod, senki se kötelez.
kexksz: az a bizonyos hír: Redemption reminder: Autofill and roboform are allowed, but use of bots, scripts, repeated refreshing, or anything that violates our Terms of Use is forbidden, and can get you banned from the site. -
atleticofan
csendes tag
autofill addon mire jó?
-
had423
aktív tag
ez az oldal tök király. Nem kapsz semmit. Csak olyan pólókat amikre rá van írva nagy betűkkel hogy "lockerz".? Ilyen szintű pólókat kapni a kínaiban.
-
N.King
csendes tag
De most akkor milyen adatokat kérdez,ha rákattintok a bizonyos cuccra?

-
had423
aktív tag
én ezt nem értem. Nem lehet akármikor megrendelni azt a cuccot amelyiket akarod?
pedig én csak egy psp-t akrtam rajta rendelni. -
N.King
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdésem...
reggel felnéztem lockerzre meg ide fórumra és észrevettem,hogy lockerzesek berakták a ptz place linkjét,hogy majd figyeljük(gondolom ezért).
Nos,ha rákattintok nem jön be semmi csak,hogy coming soon...vagy mi.De ha meg most rákattintok a dollár jelre ott fent akkor látom az árakat ..
Most akkor hol kellesz frissitenem,ha várom a restockot ?
Itt vagy ott?
Remélem érthetöen fogalmazok
-
maathe
senior tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
Egy pólóért biztos hogy nem kell fizetni.
-
Fatal1tyUSER
csendes tag
"végül vettem egy fekete pólót, aminek az elején egy ilyen halálfejes kutya van 200ptz-ért.
Legalább ingyen vót"Hát ez majd kiderül. (Vám.) Mondjuk nem teljesen világos, hogy ha a másik (Z-list) pólóért nem kell fizetned akkor ezért majd miért kell (ha kell) - ráadásul ugyanúgy lockerz póló ez is. Meglátjuk. (Pontosabban majd csak te, de remélhetőleg beszámolsz majd itt.)

-
Galidor
csendes tag
nah én itt fejeztem be kb fél órán keresztül próbálkoztam s meg a fő oldalról a redeem szekcióba se tudtam eljutni
-
atleticofan
csendes tag
nektek most bejön a lockerz?
mert nekem nem... -
GT500
csendes tag
És a 251-500PTZ-s garantált csomag az úgy mükszik h ami 251 és 500 PTZ között van, ők azoknak a listáját elküldik neked azt te választassz vagy ők kiválasztanak vmit és küldik?
-
N.King
csendes tag
Épp most jutott eszembe a kérdés, örülnénk ha elmondanátok

Fel kell rá készülni,mert ha restock közbe leblokkolsz...
-
GT500
csendes tag
és adatooban mit kell kitölteni ha ráklikkelsz??
-
N.King
csendes tag
Úgytűnik feleslegesen keltél
.
Ez akkor gáz
Tudtam,hogy durva a helyzet dehogy ennyire :SAzért este nekifussunk

-
hyrex
tag
akkor feleslegesen keltem fel???? :S

-
MixY
tag
Ááááhh...
Ugyanaz.
Meghalt az oldal... pedig a PSP-re rá tudtam menni, még az adatokat is ki tudtam tölteni, képkódot beírni de meg a redeem now-ra rámenni de megint kiírta hogy elfogyott... Aztán egy PC-s játék ott is... végül vettem egy fekete pólót, aminek az elején egy ilyen halálfejes kutya van 200ptz-ért.
Legalább ingyen vót 
Szal én most mondtam le erről az egészről, amíg nem találnak ki más rendszert addig nekünk nem sok értelme van, értékesebbet úgyse tudunk megvenni... amúgy a PSP-hez meg a PC-játékokhoz is oda volt írva hogy NTSC ONLY, ha számít ez vmit... -
MixY
tag
Gyerekeeeeek...
Ez nagyon durva
.
Kb. 2:05kor kezdődött... és láttam is a redeem now feliratot, elején rámentem már csak 2 fajta shuffle volt... na jó xbox játékok... rámentem vagy 5re ki is töltöttem az adatokat (ráadásul Mozilla autofill-lel), de mire beírtam a képkódot már kiírta hogy válassz mást, mert kifogyott... pedig ennél gyorsabban nem lehet.
3500 ptz-ot kell összegyűjteni, amiért kapsz 751-999 ptz vmit, mert az még mindig nem fogyott ki.
Nem baj, 3:50kor ugyanitt.
-
Dops
tag
jaj de bonyolult.
szoval
amikor az is aki nem vett ilyen szelvényt(pl. én) szeretné beváltani apontjait az holnap este teheti azt meg? és az a general redemptation vagy mi? -
Gyuro10
csendes tag
Vagy a general-ra gondolsz??Mert akkor felesleges sztem felkelned!!!
-
Gyuro10
csendes tag
Hát az már késő lesz 04-05-között van!!
-
hyrex
tag
mind1 én reggel felkelek 5:45 kor

-
N.King
csendes tag
Most nézem,hogy az a baj f5el lassan frissiti az oldalt

Mire le freshel kiürül a bolt
-
N.King
csendes tag
Akkor utoljára :
A general redeption magyar idö szerint holnapra várható igaz?
Holnap este körül..remélhetöleg..Biztosra akarok menni,hogy aztán nehogy szombat legyen...mániám bocsi

-
Gyuro10
csendes tag
Nem!
-
sagesz93
addikt
Pólót jópáran(innen gyuro), én is azt fogom megkapni, remélhetőleg jövő héten.
Meg még egyik tag kapott lego pendriveot.
Nameg volt még aki rendelt, de lebukott mert farmolt...(maga alá regisztrált.)
ezek 100%(kép is van), aztán vannak olyanok akik írják hogy a tesójánakacsajánakanagybátyja kapott ezt azt, na azoknak nem hiszek. -
Kapott már bárki-bármit?
A sok kattintástó az izületgyulladáson kívül bármit, értem. -
lockerzboy
csendes tag
laptopról felmek 3:50 kor
(wave 3 ) -
Gyuro10
csendes tag
Jaja én is majd 1:50-kor!!
-
Gyuro10
csendes tag
Nem hiszem mert: Wave 1 will be sometime between 6:00-7:00 p.m.
Wave 2 will be sometime between 8:00-9:00 p.m.
Wave 3 will be sometime between 10:00-11:00 p.m.
sometime between ami azt jelenti valamikor közötte!
-
Gyuro10
csendes tag
Hát az úgy még jobb lenne!de nem hiába írtak ki két időpontot (02-03)
Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest