Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Kenyér
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
bigmarks
csendes tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
hát igen, meg a megyekód is le lett írva párszor.
-
Fatal1tyUSER
csendes tag

Kb ha nem írtam le 10 alkalommal ebben a fórumban, hogy ne frissíts túl gyakran mert bannolnak, akkor 1x sem.

-
bigmarks
csendes tag
válasz
sagesz93
üzenetére
Kb 1 éve megy az oldal és magyar nyertes nem is volt aki nagyobb értéket kapott volna, és gondoljanak már bele hogy mért. 1 perc alatt elfogy minden, kivéve az iMac de azt is elviszik 5-6 percen belül. maathe-nak is nagy mázlija volt, remélem ha International nyer akkor még lesz valaki magyar akinek sikerül valamit beváltania. És a sok kezdőnek üzenem, meg főleg a 12-13 éves korosztálynak hogy szerintem tudtok olvasni, és az 1. hsz.-el kezdjétek, annál többet mi sem tudunk, csak tapasztalatban vagyunk páran gazdagabbak, ezért ne kérdezzetek hülyeségeket. A ponter meg másik téma, ne itt hirdessétek.
-
bigmarks
csendes tag
Akkor visszatérve hogy újat kezdtem, szerintetek ha nagy szerencsével sikerül is elcsípnem valamit akkor buktam az egészet?
-
sagesz93
addikt
válasz
zerocool2.0
üzenetére
Köszönjük hogy megosztottad velünk e fontos dolgot.
-
zerocool2.0
csendes tag
ha most be tudom majd váltani a pontjaimat egy PSP-re, akkor azt el adom és veszek helyette egy iPodot XD

-
dorten
tag
Hali!
Akkor hogy is van ez a csomagkiküldés? VÁM, vagy valami hátulütő? -
N.King
csendes tag
Nem,nem használtam, csupán olyan 4-5 (annyi se) másodpercenként frissitettem..átlagba.Irtam valami Kathy-nek aki 3.ra visszairt,hogy "I'm pretty sure you were banned for refreshing."
Meghogy ez nem az ö rezoltja irjak másnak.
Irtam másnak akik nem válaszoltak. Szóval most ez a helyzet...proxy van
-
N.King
csendes tag
Igen ebben igazad lehet, és akkor mi lenne a helyzet,ha normál redeem,tudod mindne ország részt vesz, akkor meglehetne csinálni?
Mielött megkérdeznéd miért, azért mert bannoltak ptzplace röl sok frissités miatt, irtam nekik,de basznak válaszolni,úgyhogy kénytelen vagyok ehhez folyamodni
-
zerocool2.0
csendes tag
mi az a proxy?
-
maathe
senior tag
válasz
madspider15
üzenetére
Kb 5x le lett írva: ezeket a videókat nem a Locekrz hostolja így nem ők szabják meg hogy kik nézhetik és ezeket soha nem fogod tudni megnézni, max proxyval de akkor meg banolnak.
-
madspider15
csendes tag
Bunnies videokat miert nem lehet még mindig megnézni?!

-
Lien
aktív tag
Négyszerezniük KELL. Mivel Februárban írták, hogy annyira jól sikerült a Januári redemption, hogy nem növelnek pontokat, maradnak változatlan áron. Aztán most Márciusban SEMMI ilyet nem mondtak, nagy szemétség.
-
GeGe97
csendes tag
Hogy érted h 4x ereznek?
-
zerocool2.0
csendes tag
válasz
Mad Monkey
üzenetére
N.King>> igen a meghívásokból! szerintem más lehetőség nincs rá!
na kivették már azt a dögöt onnan

-
N.King
csendes tag
válasz
Mad Monkey
üzenetére
Azt hiszem nem irtál hülyeséget..ez így van.
Arra keményen kell gyurni, szerintem napi 40-50 meghivottnak kell lenni
De ne feledd....hamarosan 4xeznek. -
Mad Monkey
csendes tag
Srácok, az jutott eszembe, hogy valaki említette, hogy 1 év után eltűnnek a pontok. És ha valaki az 5000$-ra gyúr?? Mert ügye az 7500 pont...éshát nemtudom hogy lehetne 1 év alatt összeszedni annyit...?! Még ha mindnen egyes nap be is lép meg válasszolgat is az is csak 8x365 = 2920 és akkor ehhez jön mondjuk olyan 1000pont a videókból, de legyen 2000 még az is 5000 meg mondjuk meghiv 500 embert az még + 2000 és az is még csak 7000pont... és akkor is csak kb 1 esélye van hogy elvigye??! Nem igazán értem...!?
ha hülyeséget írtam akkor nézzétek el...peace!! -
purity
újonc
Hali!
segítene valaki, hogy lockerzen, hogy írjam be a lakásom adatait?
Ezt kéne: Hattyú tér 2. 1. emelet 7. ajtó -
egeri02
csendes tag
Akinek kell meghívó írjon email-t ide:1ediweb@gmail.com
-
Fatal1tyUSER
csendes tag
iPad jahh, az jó dolog, ideje volt végre valami újat feltenniük a többi cucc közé.
Telszámhoz ezt írod: 36701234567
Meghívót küldeni nem is fogsz tudni oda ahova nem engedte, arra a címre már regisztráltak, vagypedig nem lehet rá vmi más okból küldeni. Kérj másik címet az ismerősödtől.
-
GabN73
addikt
ojeee,lesz Ipad is,csak ugyebár a nyertes csapat rendelhet
Fatal1tyUSER: akkor a telószámot 11+36+70 kezdőéssel adjom meg?
de még mindig nem tudok meghívót küldeni

-
Fatal1tyUSER
csendes tag
Nem én kaptam, csak bemásolom egy külföldi fórumról:
Hey Lockerz Member,
We had a ton of t-shirts on backorder before, but now we're in the process of
shipping a bunch out, so just make sure that your information is completely and
correctly filled out in the My Account page of your profile. Please don't use
any accents or other unusual characters. It makes our system all screwy and
that means it'll take longer to get your shirt and that's totally uncool.So sit back, relax and just imagine how awesome you'll look once your t-shirt
gets there. You'll look awesome, trust me."Also, If you just made the z-list, Congratulations! Once these orders that are
on backorder get sent out we will ship yours. You should receive your in about
3-4 weeks. We thank your for your patience.Also, just so you know, having an incorrect address in your settings can cause
a delay for your t-shirt. Here is an example of the proper format that you
should have your information in Account Settings.Example:
Address 1: House Number, Street Name (1234 Lockerz Street)
Address 2 (Optional, unless required by country or state): Apartment, Floor (
If required in address), village name(if cant find with just city name,
International only)City: Pittsburgh
State: PA, if you are from another country us this site to find your country
abbreviation: http://www.theodora.com/country_digraphs.htmlPhone: 412-xxx-xxxx: if from another country try this site for the right
format: http://www.howtocallabroad.com/a.htmlZip code is also country code or postal code: everyone is different
Please use English letters for everything you fill out.
Hope this helps,
Thanks,
DrakenLockerz Support
Pittsburgh, PA
support@lockerz.comLegfontosabb ebből talán az, hogy ékezeteket senki se használjon sehol!
-
törölt tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
Észre hát, mivel normál esetben nem tudod 1 mp alatt beírkálni összes adatod.
te csak kicsit kicsavarva...XD
Segítsetek már megcsinálni...
Légyszíííw -
maathe
senior tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
Úgy írtad mintha tiltva lenne.
-
törölt tag
Akkor valaki segítene ezzel az Auto ..izével kapcs??
Kösz.. -
Darkman1995
csendes tag
akk én is kezdjek ujat ???
-
Darkman1995
csendes tag
emberek hali figyeljetek ha 1 ip-ről regeltem 8 at nagy baj ha véletlenül be birom váltani a pontokat értékes cuccra elküldi vagy nem ???
-
maathe
senior tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
Csak az a helyzet hogy ez engedélyezett.
-
bigmarks
csendes tag
maathe, írtad hogy nem hiszik el hogy megtér valaki, akkor neked hogy küldik ki az iPod Touch-t? Énis 1 hónapja gyártottam maileket, de hallottam hogy 5reg lehet 1 ip cím alatt, és azóta be se léptem, regeltem újat, amihez egy mail-t sem csináltam magam alá. Te mit csináltál hogy kiküldik?
-
Hiperwolf
tag
De ha egyszer az adatlapodon minden lényeges infót kitöltesz, akkor mit kéne még vásárláskor beírni? Egy ellenőrzőkódtól értelmesebben nem tudok kitalálni...
-
törölt tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
és azt ők látják hogy mikor nyitom meg a rendelési panelt...és mikor "zártam be.." ?
-
törölt tag
http://lockerzhungary.info/viewtopic.php?f=7&t=16
http://www.youtube.com/watch?v=QSF4bqkQWi0
Ezt észre veszik ?:S
Segít valaki beállítani ?
Tnx
ÁáááDáááámiToo -
Duvi993
újonc
Sziasztok!
Nyitottunk egy kifejezetten Lockerzre specializálódott fórumot.
És hogy miért?Mert a neten több fórumon,szétszórva van a magyar lockerz közösség,és szeretnénk,ha egy helyen lenne mindenki!
Akit érdekel a dolog az regizzen!
http://lockerzhungary.try.hu/ -
Mad Monkey
csendes tag
érdekes...
-
madspider15
csendes tag
Röviden ne ad meg senkinek a jelszod a te felelöséged a számlád biztonsága!
-
madspider15
csendes tag
Security Update: Please read the following in order to protect your own privacy and the security of your Lockerz account.
1. Lockerz will never send you an email asking you to login to verify your account.
2. Links to Lockerz will always begin with www.lockerz.com or ptzplace.lockerz.com. Check the URL in your browser before you enter any information.
3. Lockerz will never ask you for your account password, ever!
4. Never share your account with anyone. You are responsible for your account's activities. -
haazrobi
csendes tag
na ha most csinálok egy új accountot amivel nem fogom magam meghívni 43-szor hanem szépen lassan gyűjtögetem a pontokat akkor azé nem lesz bann vagy vmi? csak mert ha kezdek újjat ugyan azon az IP-n vagyok és ugyanúgy mutatja akkor h má azon az ip-n volt regisztrálva 43x
-
Draco3D
csendes tag
válasz
Michaelervin
üzenetére
Ezt hívják máknak.
-
Lien
aktív tag
válasz
Michaelervin
üzenetére
És most őszintén. A Lockerz meg az eBay mióta egy és ugyan az? '-.- *facepalm*
Nyilván volt posta költség, vagy hogy ha nem volt, akkor olyan eladótól vette. -
Michaelervin
csendes tag
Nekem unokatesóm rendelet e-bay-ről egy iPod Touch-ot és semmi vámot nem kellett fizetnie
-
Jhonnyka
csendes tag
Pls valaki küldjön egy meghívót szeretnék belépni a Lockerzbe
Thx
email cim :krytech@hotmail.com -
Hiperwolf
tag
Esetleg nekem is meg tudnátok mondani, hogy kb. mennyibe fájna a behozatala egy iMac-nek? (ez a legértékesebb ott és ebből látom a max. vámot) 21,5"-os van ott, ami kicsit nehezebb mint 9 kg. Nem tudom, hogy súlynak van-e köze a vám összegéhez.
-
Dortmund
csendes tag
Akkor ezek szerint hiába vagy fent és gyüjtöt a pontokat és nemrendellhetsz semmit se?
-
kzn1
csendes tag
Kedves, hogy rajta kívül öten küldtek még meghívót

-
Dortmund
csendes tag
Küldtem
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hardcore café
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak a kérdésre válaszoltam.