- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Pajac: Gigászkalmár
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Frozen #83846 üzenetére
És akkor végülis hova lettek azok az emberek akik szerint én személy szerint is egy hülye voltam amikor azt mondtam hogy ETH-POS-al ennyi volt ez a sztori.
Én most picit még tovább megyek (és nem, nem a piaci medve hangulat beszél belőlem hanem az amt látok, mi zajlik a háttérben) szvsz nem biztos hogy valaha lesz újra Kriptó bullmarket. (nem BTC!)
Továbbra is állítom amint a BTC-n kívül a SEC minden kriptót securities -ként fog szabályozni (akár még idén, de a következő bikapiacig biztosan) onnantól nem fogunk több kripto bull marketet látni (olyat mint eddig biztosan nem), -- talán ha egy marék coin ami maradni fog akik el fogják indítani a regisztrációs folyamatot. Azon kívül minden az enyészeté lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Újszerű - DEEPCOOL Castle 240EX A-RGB WH vízhűtés
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest