Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shkiz0

nagyúr

válasz Frozen #81655 üzenetére

Továbbra is a hülyeséget beszéled, és mint minden esetben rizsázol és a faszságról írsz regényt próbálván megmagyarázni az igazad.
    Eddig, és ezután sem mindegy hogy melyik kontinensről beszélünk. Érdekes, miért csak Kínában van eddig ez a jelenség, és máshol nem? :U
    Mert mindenhol lett áresés de nem MSRP -20 és -30%.
    Itthon eleve szerintem nincs egy tucat ember akinek annyi kártyája vagy ASIC-ja lenne, hogy egy raktárat megtöltsön vele. Idehaza a többség ezt "hobbi" kategória szinten tolta a nagyokhoz képest, bár hozzáteszem voltam olyan embernél dolgozni ahol 96 kártya kapált de ez nagyon réteg ember.
    Ezért itthon felesleges azt várni, hogy olyan szinten telített legyen a piac mint Kínában.
    Mint mondottam már csak azért se, mert itthon (és még a világ nagy részén) továbbra sem tiltott a bányászat, nem úgy mint a húzott szemű barátainknál.
    Amikor be lett tiltva a bányászat, akkor sem lett "panic sell" aki komolyan gondolta, meg rendelkezett kellő mennyiségű kártyával az költöztette a brancsot usákiába, meg kazahsztánba meg egyéb helyekre ahol ment tovább minden.
    Ezen felül meg amilyen erős a forintunk a végén még észre se fogunk venni semmit a csökkenésből... :W

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés