- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
válasz
üzenetére
Én a diff változást itt követem nyomon: [link]
A középső blokknál látható, hogy az LTC-nél 2016 blokkonként kerül újra meghatározásra a difficulty.
1600 blokk van még hátra, 20%-a van meg(400 ugye), jelenleg 293.36 a nehézség. Az utolsó váltás óta eltelt idő és teljesítmény alapján a következő váltás 2nap 20 óra múlva lesz és 2%-al fog csökkenni 287-re. Ez folyamatosan változik, ahogy változik a tempó.
Visszamenőleg 2 hetes grafikont találtam csak: [link]Vannak olyan hírek, miszerint Mt Gox-ra viszik az LTC-t, vagy jönnek az ASIC-ok, emiatt a sok GPU-s jön majd LTC-zni...én biztos, hogy nem fogok váltogatni 0,02-es árfolyamon, kivárom mi lesz ebből, addig is:

persze nem BTC-vel, hanem LTC-vel, de nincs most jobb képem.

Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs