- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fecogame #2194 üzenetére
Ha fordítva vannak az ablakok alatt azt érted, hogy a menüből a kategóriából balra nyílnak az alkalmazások, akkor az könnyen megfordítható (hogy a Winben megszokottan jobbra nyíljanak), legalábbis Xfce alatt annyi a teendő, hogy jobb klikk a menü ikonján, tulajdonságok majd kinézet, ahol a pipáld be a position categories next to panel button beállítást.
-
válasz
Fecogame #2190 üzenetére
Újabb (3.x) Dropboxok még nem működnek rendesen Linux alatt, tegyél fel régebbit, Puppy Linuxhoz van Libreoffice és Chromium is itt néz körül, nagyon sok motyó van hozzá.
-
Bohus
aktív tag
válasz
Fecogame #2186 üzenetére
Én nem foglalkoztam még Mint USB Live üzemeltetéssel, erre vannak ennél jobb alternatívák is (pl. Puppy). Viszont egyszer egy hordozós notivinyó egyik partíciójára raktam fel teszt jelleggel egy Mint-et az asztali gépemre, majd később - miközben lógott rajta a hordozós - elindítottam a laptopom, és röhögve bebootolt a másik gépen feltelepített oprendszer
! Szóval van esély a live üzemre...
Dropbox biztosan azért problémázik mert nincs számára elég hely (akár 2GB ha tele van tárad). -
válasz
Fecogame #2183 üzenetére
Nincs kizárva, hogy a felhő szolgáltatások nem működnek megfelelően a perzisztens telepítésnél.
Ennek több oka is lehet, laikusként azt mondanám, hogy penre nem fér rá a drop mappája, amit synchez használna! Ez csak egy tipp volt.Úgy emlékszem, ugyanakkora hely kellett neki a meghajtón, mikor használtam, mint amekkora a felhőben volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged