Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- 
			  LOGOUT A Linux Mint bemutatása 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

safranyek tag Sziasztok! Van nekem egy Belinea crt monitorom. D-sub kábellel csatlakozik az i3-6100-as processzor 
 igp-be. Előtte egy amd-s gépem volt de az tönkrement alaplapostul. Az amd-s gép mindig ismeretlen kijelzőként azonosította a monitort,és csak 1024*768-ban engedte a max felbontást.
 Nekem akkor így is megfelelt,ezért nem is foglalkoztam vele. Az i3-as kb 1 hete van meg és amikor
 összeraktam a gépet a linux mint 17.3 cinnamon 64-bit egyből kezelte a monitorom a legnagyobb felbontás pedig 1600*1200 volt. Mégis úgy döntöttem hogy új géphez jobb a friss telepítés. Miután feltelepítettem megint nem ismerte fel a monitort. 2-3 nap múlva újra rendes felbontásban működött
 1 napig. Utána visszaállt 1024*768-ra. Van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon
 Rowon