- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
safranyek
tag
Érdemes a zárt intel illesztőprogramot telepíteni skylake igp-hez? Sose használtam még csak nyíltat. Megbízhatóan működik?
-
safranyek
tag
Sziasztok!
Feltelepíttetem a 17.3 mellé a 18 cinnamont. Volt 18 kde és 16.04.01 unity is. Mindhárommal ugyanaz a probléma. Frissítésnél alig talál működő tükröt,az alap tükörkiszolgáló nem is tudott frissíteni normálisan. Terminálban egyáltalán nem tudtam frissíteni /várakozás a fejlécekre/. Sem a firefox sem a chromium nem jeleníti meg az oldalakat. Telekom nettem van modemmel.
-
safranyek
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek ötlete hogy ez hogy került a gépemre? Én nem telepitettem semmit.Tegnap még nem volt rajta.
-
safranyek
tag
Kihuztam a kábelt és újra összeszereltem. Most újra jó. Kábelt kell cserélnem.
-
safranyek
tag
Sziasztok!
Van nekem egy Belinea crt monitorom. D-sub kábellel csatlakozik az i3-6100-as processzor
igp-be. Előtte egy amd-s gépem volt de az tönkrement alaplapostul. Az amd-s gép mindig ismeretlen kijelzőként azonosította a monitort,és csak 1024*768-ban engedte a max felbontást.
Nekem akkor így is megfelelt,ezért nem is foglalkoztam vele. Az i3-as kb 1 hete van meg és amikor
összeraktam a gépet a linux mint 17.3 cinnamon 64-bit egyből kezelte a monitorom a legnagyobb felbontás pedig 1600*1200 volt. Mégis úgy döntöttem hogy új géphez jobb a friss telepítés. Miután feltelepítettem megint nem ismerte fel a monitort. 2-3 nap múlva újra rendes felbontásban működött
1 napig. Utána visszaállt 1024*768-ra. Van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest