- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
safranyek
tag
válasz
F.B.I. #15430 üzenetére
itt megtudod nézni hogy az anti-cheat játékok hogyan futnak linuxon
[Anti-cheat] -
safranyek
tag
Érdemes a zárt intel illesztőprogramot telepíteni skylake igp-hez? Sose használtam még csak nyíltat. Megbízhatóan működik?
-
safranyek
tag
Sziasztok!
Feltelepíttetem a 17.3 mellé a 18 cinnamont. Volt 18 kde és 16.04.01 unity is. Mindhárommal ugyanaz a probléma. Frissítésnél alig talál működő tükröt,az alap tükörkiszolgáló nem is tudott frissíteni normálisan. Terminálban egyáltalán nem tudtam frissíteni /várakozás a fejlécekre/. Sem a firefox sem a chromium nem jeleníti meg az oldalakat. Telekom nettem van modemmel.
-
safranyek
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek ötlete hogy ez hogy került a gépemre? Én nem telepitettem semmit.Tegnap még nem volt rajta.
-
safranyek
tag
Kihuztam a kábelt és újra összeszereltem. Most újra jó. Kábelt kell cserélnem.
-
safranyek
tag
Sziasztok!
Van nekem egy Belinea crt monitorom. D-sub kábellel csatlakozik az i3-6100-as processzor
igp-be. Előtte egy amd-s gépem volt de az tönkrement alaplapostul. Az amd-s gép mindig ismeretlen kijelzőként azonosította a monitort,és csak 1024*768-ban engedte a max felbontást.
Nekem akkor így is megfelelt,ezért nem is foglalkoztam vele. Az i3-as kb 1 hete van meg és amikor
összeraktam a gépet a linux mint 17.3 cinnamon 64-bit egyből kezelte a monitorom a legnagyobb felbontás pedig 1600*1200 volt. Mégis úgy döntöttem hogy új géphez jobb a friss telepítés. Miután feltelepítettem megint nem ismerte fel a monitort. 2-3 nap múlva újra rendes felbontásban működött
1 napig. Utána visszaállt 1024*768-ra. Van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest