- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mtbsrác #5372 üzenetére
pavucontrol-lal jóval több beállítási lehetőség van, akkor ott hiányzik más is még, nem ismerem az UbiMate-t sajna, de akkor nézd meg, hogy a pulseaudio csomag fenn van-e, lehet, hogy az alsa kavar be valamit.
Ilyenkor szokták javasolni, hogy le kell szedni az alsa-t, ha nem megy, akkor a pulse-t és alsat visszatenni. Igazából most nem vagyok túlzottan képben, mert csak egy disztrónál volt eddig hang gondom, így nulla tapasztalatom van ezirányban.How to Resolve no sound problem on Ubuntu 14.04, 13.10, 13.04 and Older versions
Install Pulseaudio With Built-In System-Wide Equalizer In Ubuntu
Eleve Mint Mate-t rakahattál volna fel, ha ennyire bejön a felület, mégiscsak Mint saját fejlesztése a Mate! Most már ne add fel, Debianon egyszer nekem se volt hang, pár óra alatt helyrehoztam hozzáértők segítségével, itt azért könnyebb dolgod van kicsit.
Flamewar - amikor a táborok egymás kedvencét égetik, Win-Linux, Unity- másik DE
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest