- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Petya XT
üzenetére
Azért, ha van kedved nézd meg az öreg masinákon.
Na, odáig még nem jutottam el.
De egy Ryzen 5 4650U procis Thinkpad-re telepítettem teljesen tisztán, már 22.3 ISO-ból Mint-et és az eszközleválasztás nem jelent meg itt sem az első pár napban. Most, hogy írom ezt a hsz.-t az érintett notiról, kipróbáltam - most már igen, de ugye az eltelt pár napban jött pár frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Óra topik
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, S Pen
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De egy Ryzen 5 4650U procis Thinkpad-re telepítettem teljesen tisztán, már 22.3 ISO-ból Mint-et és az eszközleválasztás nem jelent meg itt sem az első pár napban. Most, hogy írom ezt a hsz.-t az érintett notiról, kipróbáltam - most már igen, de ugye az eltelt pár napban jött pár frissítés.
Rowon