Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rowon

Topikgazda

válasz ubyegon2 #16041 üzenetére

Valószínűnek tartom, hogy a hiányos support, a nem megfelelő kommunikáció, az itt-ott külföldi forrásból fellelhető fórumbejegyzések, amiből barkácsolgatni lehet, meg még száz másik oka lehet ennek. Mindenesetre a mi dolgunk, hogy megpróbáljunk egymáson segíteni, hiszen jóformán egymásra vagyunk utalva. Na nem teljesen, mert azért van nagyon sok angol nyelvű anyag a neten, csak hát a laikus is ugye hová ugorjon elsőnek, melyik disztribúció kézikönyvét olvassa el, majd hámozza ki, hogy a disztribúciók között mi a különbség, az Arch Wikiből át lehet-e ültetni a megoldásokat Ubuntuba és fordítva, stb. Én sok problémát látok ebben, de nyilván ezzel egyelőre nem tudunk mit kezdeni, mert máskülönben ez a széttagoltság jó is meg rossz is. Mindegyik projektnek van valami jó ötlete, amivel hozzá tud tenni a nagy egészhez és szabadon választhatsz, hogy ezek közül neked éppen melyik tetszik.

Visszakanyarodva: én élő MX Linuxból bebootoltam volna és azon keresztül javítottam volna a bootot.

Új hozzászólás Aktív témák