Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondoltam megosztok veletek egy egyszerűnek tűnő problémát és rá a megoldást. Minten, ha bekapcsoljuk a sötét témát, akkor a LibreOffice programok (Calc és Writer biztosan) olyan értelemben kezelhetetlenek lesznek, hogy nem fognak rendesen látszódni az ikonok.

Bizonyos ikonok szinte el is tűnnek róla, pirossal kiemeltem a hiányzó részeket.

A megoldás felül a menüsorban: Eszközök -> Beállítások -> LibreOffice -> Nézet -> Ikontéma / Téma, majd ezt meg kell változtatni.

A Colibre (dark) egész jól látszódik.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- No Rest for the Wicked
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon