Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz tordaitibi #95831 üzenetére

Hidd el jól csináltam, 3 EFI partíció közül csak ki tudom választani melyik kell nekem

Nem kétlem, hogy tudod melyik kell neked, de ebbő nagyon nem következik, hogy jót jelöltél be, de ezt elég részletesen vázoltam, milyen hibát követhettél el szerintem. A GRUB helyének jelölése utáni ablakot tuti nem nézted meg tüzetesen. Azért is hoztam fel a multkori hibád, hogy értsd, egyetlen plusz space vagy egérpiszkálás és már meg is van a baj. Azt a világítós scripted is ismerted ezeréve, mégis bevittél egy óvatlan üres karaktert, érted már, mire utalok?

Más, yt-dlp-t honnan tudok erre varázsolni, a gyári tárolóba 2022. negyedik havi van, az nem épp a legfrissebb...

Itt kb ugyanazt kellene végig játszanod, mint a legutóbbi új Ubuntu telepítése után, viszont ez a Mint még 22.04 alapú, a 24.04 alapú bő egy hónap múlva jön ki, de ez a yt-dlp nem az, ami helyett van másik, mert ezt nem fejlesztik? Nem használom, így nem is ismerem, csak legutóbbi esetnél mintha ezt olvastam volna. Szerintem ismerkedj a mostani Mint-tel és a hetek múlva kijövő 22 lesz neked is az igazi! :K

Linux Mint amúgy megeszi a PPA-kat is, van itt egy friss ebben:

A youtube-dl fork with additional features and fixes

Linux Mint felhasználói kézikönyv 2024

Ebben amúgy minden lépés képekkel, magyarázatokkal le van írva, ha még nem láttad!

példa

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés