Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• daninet

veterán

[rant]
    Miért nincs linuxra egy olyan egyszerű és sokoldalú lemezkészítő mint a rufus windowson?
    Ma azt az egyszerű feladatot kellett megoldani, hogy csináljak egy linux majd egy win telepítőt és fogalmam sincs miért ennyire nehéz:

Balena etcher a starting felirtatnál nem jut tovább, gondolom emelt jogokra vár de nem dobja fel a jelszó mezőt. Több éves fórumtémákat találtam hogy hát ez igen gond, majd javítják (és elvileg javították is :F )

gnome multi writer mindenféle számokat írt ki, hogy másol 20-50Mb/s sebességgel, de 20 perc alatt nem tudott elkészíteni egy meghajtót és tűzforró volt a flash drive mikor megszakítottam

Image Burner a suse repóból: összeomlott másolás közben. De még a system monitor is összeomlott tőle mikor ki akartam lőni :D

Ventoy - ok legyen ventoy, mindenki ezt dícséri. Felrakom az install scripttel, rámásolom az iso-t. bootolok róla, kiválasztom az ISO-t, felvillant egy hibaüzit amit nem lehet elolvasni mert 1 tized másodpercig van ott majd grub rescue :W

tudom, user error, skill issue stb. De miért kell ennyire nehéz legyen ez?
    Bekapcsoltam asszony laptopját és rufussal megcsináltam 2 perc alatt a meghajtót amivel 1.5 órát coptam előtte :F
    [rant over]

Új hozzászólás Aktív témák