Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Legyetek szívesek az offtopik témákat ne ebben a topikban tárgyaljátok ki. A topikgazda is jelezte, most törölni kellett jópár hozzászólást, most már maradjatok a (szakmai) topik keretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DreaD88
tag
Üdv az Uraknak
!
Full 110% amatőr kezdő low linux user lennék
Az a helyzet, hogy NetBeans miatt (C++ programozás miatt) "kényszerülök" feltenni linuxot és mivel a suliban is ubuntu van (bár 9.04-es), én is ubuntut raknék fel v9.10-et töltöttem le.1. A kérdésem az lenne, hogy win7 mellé egy vinyón (de 2 partíción) elfér a linux és a windows, vagy külön vinyóra telepítsem a linuxot?
2. kérdésem az lenne, hogy hallottam olyat, hogy kell valamit ügyködni konzolban, kernelben nem tudom... hogy egyes hardverek driverét feltelepíthessem.
Ez konkrétan így van és programkódokkal kell izzadva feltelepíteni a drivereket, vagy ettől azért humánusabb a dolog? ATI HD4850/Gigabyte P35-DS33. kérdésem az internetbeállításra vonatkozik... linuxban ugyan úgy mint pl windowsban a böngészőben beállítom amit kell és máris van net, vagy ugyan csak szambázni kell?
4. MENTŐ kérdés (ha netet nem sikerülne beállítani asztali gépen... akkor) van egy régi toshpiba laptop, amit tudnék használni NetBeans-ben való C++ programozáshoz, de semmilyen lemeze nincsen már meg és nem tudom, hogy drivereket, ahhoz pl honnan tudnék letölteni... (de ez majd csak ha nem boldogulnék a nettel PC-n).
Előre is nagyon köszönöm a segítséget, életbevágó lenne a dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest