Új hozzászólás Aktív témák

• 5leteseN

senior tag

válasz tordaitibi #91746 üzenetére

"A megoldást és választ nem tudok de tele vagyok kérdéssel :K
    Ha amúgy is kiíratod x időnként a ramot az isoba, akkor miért nem használsz egy portable os-t, mi értelme az egésznek?"

Ha egyszerűen lehet szinkronizálni a kettőt, akkor valóban az a legjobb megoldás szerintem is! Lehet?

"Live rendszert akkor érdemes használni ramból futtatva ha a darkweben szörfözgetsz, vagy 1 bit nyomot se akarsz hagyni a gazdagépen amin futtatod.
    Minden más esetbe portable OS, az meg vidáman elfitkorászik külső meghajtóról, nem pen hanem minimum usb3 ssd."
    A külső meghajtó kb annyit tud mint a SATA HDDD a képen(ball-szél):

...és a jobb szélen lévő számok elég nyomós érvek. ;]
    "Ventoy képes bootoltatni ilyet, akár a saját maga alatt lévő ssd-ről, vagy virtual diszkről is." :C
    Érdekel, érdekel, érdekel...
    "Kukkantsd meg a blogomba az erről szóló bejegyzésemet, univerzális mindenre használható rendszert lapátoltam össze Ventoy alapon. Eszméletlenül rugalmas." Megyek úton vahyok
    Ez a portabla OS mi okból nem felel meg neked?
    Nagyon jó ötlet, évek használok több ilyet(MX-Linux).
    Megyek...
    El tudod küldeni a blog-címet (privát, itt, ...)?

"Még egyszer megkérdem, ha amúgy is kiíratod a változásokat az isoba, akkor nem mindegy hogy natív rendszert futtatsz?"

Kiindulási alapnak jó, az a bő háromszoros lemez-műveleti sebesség b*ssza a csőrömet! ;]

Hogyan kell a fórumozók nick-nevét betenni, ha többeknek szeretnék válaszolni egy hsz-ben?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés