Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz CPT.Pirk #90888 üzenetére

EndevourOS meg Manjaro is felkerült pár hónapja, de Mint upgrade mindkettőt kinyírta, a szokásos kernelpanic jött csak be boot-kor...viszont amikor Debian testing-et upgrade-eltem 11 to 12, valami csoda folytán nem csak bekerült a bootlist-be, hanem normálisan el is indult mindkettő.

Viszont az van, hogy a Linux Mint mellett a második igazi kedvencem a Chakra volt, azt lehetetlen pótolni! Lehet be is nézek a Manjarora, legutóbb, mikor benéztem és kiírta, mekkora upgrade pakkja van, el is menekültem. :D

EndevourOS-sel az elején annyi volt a bajom, hogy a weboldalukon nyomatták, hogy mennyire kedves supportfiúkák vagyunk...hát bocs, de ne kedvesek legyetek, hanem hatékonyak.

Eddig egyetlen dolog volt, amire egy hónap alatt se jöttem rá, hogyan oldjam meg. No pont a lehető legkevésbé kedvesnek nevezhető ember dobta a megoldást rá! (még a linuxmint,hu-n volt ez a processor.nocst=1 kernelopció téma volt ez)

Amúgy kösz a jelzést...bár jobban örültem volna, ha azt írod, feléled a Chakra! ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés