- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kenderice #70777 üzenetére
Próbálgasd csak úgy magadtól is, elég sok dolgot be lehet állítani Cinnamonnál is, bár KDE ebben az ász kétségtelenül. Már annyiszor írtam hogy 6 év óta mindig találok olyan beállítási opciót, amit nem próbáltam soha és nesze, amit most kérdeztél, megnéztem és nálam működik. Nem is rossz, én eddig a többujjast használtam görgetésre.
A Görgetési eljárást állítottam most Automata állásból élgörgetésre:
(kicsit szokni kell, de lehet csak nekem)Szétnéztem a HP oldalán de nem találtam a touchpadhoz linux drivert.
Alapból ne a gyártónál nézegesd ezeket a driverokat, vagy már a kernel tartalmaz megfelelő drivereket vagy tárolóban benne vannak, itt nincs olyan, mint Windowsnál. Persze VGA az már más szint, de onnan is elég ritka és spéci eset, ha le kell szedni valamit, Jórészt ezek is megvannak Linuos formában. De az apróságok mindig saját driverek. Szóval saját tárolóból indulunk, ha valami kell, ha ott nincs, akkor keresgélünk a neten, git és egyéb források, sok esetben az adott Linux oldalán is megvan, amire szükséged van, de ez sem egyes hardver drivere, hanem többnyire gyüjtődriver. Például xinput szokott kelleni ezekhez a beviteli eszközökhöz. (ezt most így gyorsan nagy vonalakban dobtam csak be, de remélem érthető volt, az elején kár még részletesebben belemenni)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Google Pixel 9 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest