- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Legyetek szívesek az offtopik témákat ne ebben a topikban tárgyaljátok ki. A topikgazda is jelezte, most törölni kellett jópár hozzászólást, most már maradjatok a (szakmai) topik keretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Üdv mindenkinek.
A gondolataimat megosztanám most veletek itt, remélem nem baj? és remélem ide illik a téma is, mert hátha másnak is segítségül szólgálna amit mondani szeretnék Linux-al kapcsolatban.A Zorin os 10-et végre sikerült ki is ínom dvd-re, de más disztrokat is probáltam körübelül 20-darabot de nem sikerült eggyikel sem be bootolni.
Lehetséges hogy pont én a hibás iso-kat fogtam ki a letöltésüknél??Az lehetséges hogy szándékosan töltötték fel a hibás iso-kat, hogy aki Linux-ot szeretne használni elmenlyen a kedve töle az élet-kedve is??
A számomra nem igy történt, sőt-inkáb jobban fel is keltette érdeklődésemet Linux iránt mert használni szeretném mert nagyon megtetszet kezelhetősége és asztala is.A disztrokat nem sorollom fell mert bántani ezért a Linuxo-t nem is akarom.
A mai napig nem is tudom az okát pontosan hogy mi is lehet a hiba okozoja mert, Linux-hoz abszolút kezdőknek számitok de nem adom fel mert ilyen vagyok.A töb napi tesztelés után végre ráakadtam, a Zorin os 10.iso-ra és végre be is tudok bootolni vele live modba is.
A telepitése ma sikeresen meg is történt és jó hosszú időt igényelt, amin meg is lepődtem kezdőként.
A W....fs hoz képest telepitési ideje lényegesen rövideb.A lényeget íromle nem elhanyagólható mert kapásból települt és felismerte gépem ősszes ősszetevőit hardveresen, ráadásul hiba nélkül tette is meg.
Most jelenleg már úgynézki a dolog hogy meg is találtam eszt a disztrot ami nagyon tetszik nekem és fiamnak is.Az asztalala kinézete szerintem prima szúperre sikerúlt, mert szépen összeállitot disztro-ról beszélek és le a kalappal fejlesztő csapat munkájáért és más kollégák kitartásáért is.
Az öröműnk meg van végre most már tényleg.
A gépemen primán fut és neten is jól teszi a dolgát és már síkerült majdnem teljesen belaknom és fiamnak meg is barátkozni vele.A fiamnak is tetszik mert játszani is tud rajta végre, én csak mosolygok a sikeren hogy sikerült megismertetni egy jó disztrot vele.
A fiam már önnállóan telepiti magának a játékokat mintha Linux-on nőt volna fel és már gépemhez sem enged oda.
A lényeg vennem kell majd egy gépet magamnak is hogy Linux-ot használhassam és ne csak nézhessem, hanem használhassam is.Két kérdésem is lenne most még, de majd későbbiekben biztosan kérdezni szeretnék sok mindent ha időm is engedi.
A kérdésem ez lenne, a Software Center-t csak angolul tudom nézni mert gyenge az angolom hozzá, van rá lehetőség hogy magyarul is elérhető legyen??
Ubuntu Software Center : Ez linux-nál mit jelent pontosan?, csak Ubuntu-ra készült programokat és játékokat lehet elinditaní mert eszt nem is tudom még??
Tudom ti jobban tudjátok mint én, asziszem tárólónak vagy minek hívjátok elnézést a megjegyzésért de még nagyon kezdő vagyok ebben a témában is.
Köszönök minden segítséget ha kaphatnék.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Home server / házi szerver építése
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest