- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Miutan feladta a szeretett Peppermint installaciom a harcot (velem...), gondoltam kiprobalok valamit, ami nem LXDE, es talan egy kicsivel modernebb... vagy jobb, vagy nem is tudom. Szoval a lentiekkel kerultem kozelebbi kapcsolatba:
Slackware
Fedora
openSUSE
Debian
Xubuntu
Kubuntu
Linux Mint XFCE, KDE
Hat... az elsovel iszonyuan megszenvedtem, rogton el is ment a kedvem a probalkozastol. Ezzel a leirassal probalkoztam. Rosszul tettem?
A 4. sem volt egyszeru eset, de azt sikerult KDE-vel, is ,meg LXDE-vel is probalgatni. Nem keveset szenvedtem a WIFI-vel, a SAMBA se ment. Tudom, en vagyok a bena.
Nekem sajnos nem jott be a Fedora sem,a KDE kicsit lassu volt, de vegul nem is eroltettem, hogy mas DE-vel milyen. . Amugy minden mukodott pikk-pakk. Gnommal jobb? Meg talan azt erdemes lenne kiprobalni, nem tudom.
A SUSE meg mindig nem tetszett, nem tudom, miert.
A ket Ubuntu hozta a szokasosat, ment minden, a KDE kicsit lassu volt.
Haat... en nem lattam semmi kulonbseget, a Mint es a buntu kozott, a KDE itt is lassu volt.Ezek utan szerintetek mi a logikus valasztas? Nekem tetszik a Peppermint is, de allitolag az LXDE-nel jobb az XFCE. A KDE-t nem talaltam eleg gyorsnak. (Jo az, csak megis... repuljon, mint a szel!) Dell Notebookom van, a DELL Ubuntuzik, ha jol tudom. A munkatarsaim a Mintet nyomjak, de Cinnamonnal.
Meg vagyok zavarodva! Mi lenne a jo szerintetek?
Szanjak ra meg 1-2 napot, es probaljam ki a Gnome-ot, meg a Cinnamont, a Mate-et, esetleg az LMDE-t? Van ennek ertelme? Olyan rettento sok idom nincs sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- Apple iPhone 11 - népalma
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest