Új hozzászólás Aktív témák

• tvamos

nagyúr

Miutan feladta a szeretett Peppermint installaciom a harcot (velem...), gondoltam kiprobalok valamit, ami nem LXDE, es talan egy kicsivel modernebb... vagy jobb, vagy nem is tudom. Szoval a lentiekkel kerultem kozelebbi kapcsolatba:
    Slackware
    Fedora
    openSUSE
    Debian
    Xubuntu
    Kubuntu
    Linux Mint XFCE, KDE
    Hat... az elsovel iszonyuan megszenvedtem, rogton el is ment a kedvem a probalkozastol. Ezzel a leirassal probalkoztam. Rosszul tettem?
    A 4. sem volt egyszeru eset, de azt sikerult KDE-vel, is ,meg LXDE-vel is probalgatni. Nem keveset szenvedtem a WIFI-vel, a SAMBA se ment. Tudom, en vagyok a bena.
    Nekem sajnos nem jott be a Fedora sem,a KDE kicsit lassu volt, de vegul nem is eroltettem, hogy mas DE-vel milyen. . Amugy minden mukodott pikk-pakk. Gnommal jobb? Meg talan azt erdemes lenne kiprobalni, nem tudom.
    A SUSE meg mindig nem tetszett, nem tudom, miert.
    A ket Ubuntu hozta a szokasosat, ment minden, a KDE kicsit lassu volt.
    Haat... en nem lattam semmi kulonbseget, a Mint es a buntu kozott, a KDE itt is lassu volt.

Ezek utan szerintetek mi a logikus valasztas? Nekem tetszik a Peppermint is, de allitolag az LXDE-nel jobb az XFCE. A KDE-t nem talaltam eleg gyorsnak. (Jo az, csak megis... repuljon, mint a szel!) Dell Notebookom van, a DELL Ubuntuzik, ha jol tudom. A munkatarsaim a Mintet nyomjak, de Cinnamonnal.

Meg vagyok zavarodva! Mi lenne a jo szerintetek?

Szanjak ra meg 1-2 napot, es probaljam ki a Gnome-ot, meg a Cinnamont, a Mate-et, esetleg az LMDE-t? Van ennek ertelme? Olyan rettento sok idom nincs sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés