Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3017) Zsa_Ti2 válasza rollaz (#2935) üzenetére


Zsa_Ti2
csendes tag

Win8 upgrade és saját win7 - én a lenovo win7-et kezdésnek gyalultam és feltettem egy szűz installt (win7 home premium msdn) + drivereket, használtam, minden fasza. Majd jött a win8 upgrade és elkezdte dobálni a hibákat (werfault exe, valamilyen handler...), jó gondoltam szűz install win 8-al + diverek, na itt a baj. A lenovos wifi+bt driver kinyírta a w8-at, ettől megint szórta a hibaüzeneteket és nem ment semmi, reinstall - mert a driver leszedése nem segített - és megint jöttek a hibaüzenetek. Helyzet az, hogy a hivatalos lenovo win 8 driverek semmit sem érnek. A chipset és a card reader használható. A lenovo win 8 realtek driver fel sem ment. A realtek honlapról kellett levadásznom, hogy menjen. OKR + funkciógombok drivere hibát generál (werfault.exe hibát észlelt ezért leállt, ha letiltom az online ellenőrzést, akkor meg programok fagynak és bezárást kérnek pl vezérlőpult). A többi win8 lenovo driver pedig fel sem megy, hibaüzenettel elszáll.
Végül sikeresen megoldottam csak a chipset driverek mentek fel és a card reader - ettől az eszközkezelőben nem lesz ismeretlen eszköz - meg a realtek honlapról a 64 bites driver. Így minden megy, igaz a funkcióbillentyű nem ad visszajelzést, de működik. Ugyanez egy barátomnál sony gép esetében simán ment, mint egy felhasználó upgrade és használja hiba nélkül, mert a sony 3 hónapja csak erre készül. Ez is kiforrja majd magát, mert mégiscsak egy új softwarerről beszélünk, ami eleinte köhög....
Amúgy szerintem jó gép, nekem semmi bajom vele, igaz volt egy alaplapcserém, azt is megoldották 6 nap alatt, azóta megy ahogyan kell. (i5, fhd)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.