- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
koncsik #36821 üzenetére
Meggyőző érvek, én is megrendeltem
Igazából a 911 egy annyira ikonikus gépjármű, hogy úgy éreztem legalább egyszer muszáj összerakni, illetve az ajándékok is tetszettek (illetve annyi mindenre mondtam nemet, pl. a NES-re is, hogy úgy éreztem, most már valamit venni kellene) .
A shop oldala meglepően simán ment, szerintem annyira nagy tolakodás nem lehetett (vagy optimalizáltak valamit).Igen, a gyerek veszélyes ilyen szempontból - a bonsait sem raktam volna még össze, csak belebotlott az íróasztalom környékén, és onnantól már muszáj volt összerakni (igaz, hogy ő kb. az első 10 percben ráunt
).
Nekem 3-4 tervem van még az idei évre: Baracuda Bay, Medieval Blacksmith, Bookshop, illetve valamelyik vonatot is jó lenne beszerezni (illetve most hogy így írom, talán a Creator kalózhajó is jó lenne).
Szerintem az egyiket az Amelia Earhart promó során fogom megvenni, és a többivel is várok valami hasonlóra (vagy valami jobb akcióra).
A gyereknek már január elején megvettük akció keretében egész évre előre az ajándékokat, így arra már nem ér hivatkozni.
LudiDOK: itt tudsz válogatni - a pontokat előre be kell váltani még rendelés előtt (régen talán nem így volt, azóta én szerintem nem is rendeltem még ebben az új rendszerben úgy, hogy pontot is használjak fel hozzá).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest