Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Leeco Le Pro 3

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2015) paolinho válasza paolinho (#2010) üzenetére


paolinho
őstag

Az a helyzet, hogy tesztelgettem a DotOS romot, és ugyan sok időt nem öltem bele, de be kell valljam nem találtam semmit benne, ami többet adott volna, mint akár a CUOCO92, vagy a BB72 romok. Az, hogy az Antutu több, mit 20e-rel kevesebbet hoz az Oreo alatt (144916 vs. 166172) az még felejthető, ha csak nem ez a szempont, de olyan nüansznyi dolgok zavartak engem, amit pl. itt már említettem korábban (tárcsázóban nincs felvételi lehetőség).
De azt is megtapasztaltam, hogy nem kommunikál megfelelően az okos órámmal sem. Ez azt jelenti, hogy pl. nem lehetett vele az óráról kikapcsolni a bejövő hívást. Tudom, hogy ez sokaknak nem szempont, de én olyan helyen dolgozom, ahol munkaidőben nem lehet bekapcsolva a mobiltelefon (tiszta kőkorszak). Persze, hogy halkítva be van, de egyrészt jó tudnom képen, hogy "zörög a fiók", másrészt probléma mentesen el tudom utasítani óráról a hívást így. Az Oreo-val sajnos ez nem működött.
Szóval nem kínlódtam vele sokat, csináltam ugyan egy Backup-ot róla komplettírozott formában, aztán majd hátha még visszatérek rá egy kicsit kísérletezgetni.

Bár igazából ellent mond ennek a törekvésnek az, ami tegnap történt a romolgatás során velem. Az Oreo után ugyanis kipróbáltam a GizROM-ot is, ami nagy meglepetésemre, vagy inkább csalódásomra, nem tud magyarul. Így ezt csak annak ajánlom, akit nem zavar ez a mellékes tény. Ezt követően vissza szerettem volna (!!!) tenni a DotOS-t , hogy még piszkálgathassam egy kicsit, azonban belefutottam én is abba a PIN kód problémába, amit ITT taglalt peestricy fórumtársunk korábban. Szerencsére viszonylag gyorsan meglett a megoldás, így ez a gebasz is elhárult. Annyit még azért hozzátennék ehhez, hogy a fenti módszer alkalmazását követően meghalt az ujjlenyomat érzékelése a telónak, így egy újabb tiszta telepítést követően már a COUCO92 rom került vissza, amit - noha volt Backup-om róla is - nulláról indítva tettem az igényeimnek megfelelő állapotba. Szerencsére azért egy Titanium-os mentés sokat tudott gyorsítani visszatérésben, bár megjegyzem, még így is órákig tartott, mire minden visszakerült a helyére.
Tanulság: csak óvatosan a rom csere-berével, mert könnyen el tudnak csúszni a dolgok!

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Leeco Le Pro 3
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.