Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Leeco Le Pro 3

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2010) paolinho válasza bzoli79 (#2009) üzenetére


paolinho
őstag

Ha esetleg nem akad a feladatra senki, próbáld meg bátran magad, menni fog hidd el. Az Összefoglalóban lépésről lépésre le van írva minden. Ha nem térsz el tőle, akkor nem lehet baj.

Más: A DotOS 2.4-es Oreo rom-ot tesztelgetem.Egyelőre nézegetem, hogy miként üzemel, bár valami azt súgja, hogy ez sem lesz örök szerelem. Megvallom az EUI romok nekem valahogy jobban kézre állnak, mint úgy általában a LineAge, vagy azon az alapon nyugvó romok . Pl. ebből (is) hiányzik a tárcsázóban helyet kapó felvétel gomb, amit tudom, hogy lehet applikációval helyettesíteni, de én nem akarok mindent rögzíteni, csak legfeljebb egy két beszélgetést, amit rögtön lehet indítani a telefonálási felület alól, ha szükség van rá. Mondjuk ez a legkevesebb, de pl. ennél a romnál is megmarad az az idegesítő jelenség, ami a Paranoid alatt is meg volt, hogy amikor bekapcsolást követően írom a kér SIM pin kódját, akkor, ha ezt nem elég gyorsan intézem, akkor a második SIM esetében továbblép úgy, hogy nem tudtam beírni a kódot, ergo a 2. SIM inaktív marad. Ilyenkor újraindítás, és lehet gyorsabban bepötyogni a dolgokat.
Aztán a legördülő "függöny" felületen meglehetősen szerény a gyorsgombok lehetősége. Pl. nekem innen kifejezetten hiányzik az NFC ikon.
Ahogy nézem, az akku egész szépen viselkedik, pedig igen csak nyüstöltem ma a készüléket.
A telefonálás alkalmával tiszta, érthető a beszéd hang, és engem is jól hallottak.
A Kamera szokásosan jónak mondható képet készít, bár szokatlan az, hogy nem tudok képfelbontást állítani, csak kép jelleget (táj, portré, automata stb.)
Amit még tesztelni tudtam ma, az a GPS volt, de az is rendben tette a dolgát.
Csináltam még egy Antutu tesztet, ennek értéke 144916 lett, ami ennél a teljesítményű készüléknél nem egy nagy durranás.

Egyelőre ennyi.

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Leeco Le Pro 3
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.