Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7151) ThomBoy101 válasza RockHaRD (#7150) üzenetére


ThomBoy101
csendes tag

Korábbi "itteni tanulmányaim" alapján az LC41 és LC51 csak a külcsínben különbözik elvileg.

(#7152) boaniko válasza Joshi (#7148) üzenetére


boaniko
csendes tag

Szia!
Köszi a segítséget,kipróbáltam amit írtál.
1. Ha az lcd-n 1360*768at használok akkor összehúzza a képet,mintha 4:3 lenne,de ha filmet(divx) játszok le szét húzza normálisan,csak a felírat nem jelenik meg.
2. A legjobb nekem az lenne,ha egy billentyű kombináció segítségével váltogathatnék a két kijelző között, ez klón módban sikerül is,de amikor az lcd-ről visszakapcsolok a monitor frissitése 60Hz lesz.Ilyenkor mindkettő 1024*768as felbontásban van.
3. Ha megy a számítógép és bekapcsolom az lcd tv-t akkor a monitor képe villan kettőt.

Mindjárt csinálok képeket is.

(#7153) k.t.a. válasza Cifu (#7139) üzenetére


k.t.a.
senior tag

És azt nem tudod nekem megmondani hogy a samu LE-37M87BD és LE-37M86BD között mi a különbség? Kontrasztot látok különbségnek. Nekem a 86 tűnik kicsit jobbnak, de akkor miért alacsonyabb a típusszáma?
Mennyit fogyasztanak ezek az apróságok?

(#7154) boaniko válasza Joshi (#7148) üzenetére


boaniko
csendes tag

Itt vannak a képek:

[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

[ Szerkesztve ]

(#7155) Bob Artor válasza k.t.a. (#7134) üzenetére


Bob Artor
csendes tag

Én is gondolkodtam ezen a kéz típuson. Nem sok különbség van köztük. Dinamikus kontrasztarány is egyezik. SAMSUNG LE-37M86 BD tartalmazza Super Clear Panel, Wide Color Enhancer míg LE-37M87 nem. De a LE-37M87 3db HDMI bemenet (1.3) van míg a 86-ba 2db.
A két szabványra értelmezésére ezt találtam a samsung weboldalán:
Super Clear Panel:
A SAMSUNG új Super Clear Panel rendszere új tükröződésgátló bevonattal teszi drámai módon sötétebbé a feketéket, ezzel csekély tükröződés mellett jobb képminőséget biztosít. Világos környezetben a jelenlegi LCD-paneleknél jobb, sőt a televíziógyártásban ma ismert legmagasabb kontrasztarányt biztosítja, kivételesen élénk színekkel és pengeéles mozgóképekkel.

Wide Color Enhancer:
A SAMSUNG LCD TV-k a lehető legtermészetesebb zöld és kék színeket jelenítik meg, még a kép világosabb területein is. Ezeken a világos területeken nagyobb a fényerő, ami gyengíti a színeket, különösen a kékés zöld összetevőket. A SAMSUNG Wide Color Enhancer technológiája lehetővé teszi, hogy Ön a természet valós színeiben gyönyörködjön, a nyári égbolt kékjétől a tavaszi pázsit és a fák friss zöld színéig.

[link]
[link]

(#7156) Lacix29 válasza Bob Artor (#7155) üzenetére


Lacix29
őstag

Inkább a gyártó honlapján lévő adatokat hasonlítsátok össze, ne mindenféle webbolt összeollózott adatait.
És akkor láthatjátok, hogy csak dizájnbeli különbségek vannak.
LE37M86BD
LE37M87BD

[ Szerkesztve ]

(#7157) Joshi válasza boaniko (#7152) üzenetére


Joshi
titán

Ami biztos az az, hogy két különböző képarányú háttérképet nem lehet kitenni a kijelzőkre. :( Nálam is úgy működik Dualwievben, hogy a 16:9-es háttérkép a monitoron alul és felül csík látható. Ha jól értelmezem amit írtál akkor nálad az asztal képe is és minden egyéb kép 4:3-ba jelenik meg. Nálam csak a háttérképnél csinálja ezt, de említettem előzőleg hogy már régen volt dolgom ATI driverrel így nincs előttem a dolog.
Klón módban nem tudsz különböző felbontást és frekvenciát beállítani a két kijelzőre, de ha a klón szót jobban átgondolod akkor ez érthető is. :U
Összességében működik minden aminek működnie kell, én azt javaslom hogy próbáld ki a legújabb drivert vagy ha az van fent akkor az AtiTrayTools(ATT) progit. ;)

(#7158) RockHaRD


RockHaRD
addikt

(#7159) Joshi válasza RockHaRD (#7158) üzenetére


Joshi
titán

Ha van rá gari akkor igen. ;)

(#7160) xulev


xulev
csendes tag

Üdvözlök mindenkit,

Először vagyok itt aktívan, de végigolvastam, nemcsak ezt a fórumot, hanem több másikat is ebben a témakörben.
Tévét szeretnék venni, és lenne egy kérdésem amire nem találtam választ sehol.
Először plazmában gondolkodtam, de aztán LCD-re esett a választás.
Jelenleg a következők között vacillálok:
Samsung LE40R81
Samsung LE40M87
LG 42LF75

Amiért az LG-t választanám:
-2 év teljeskörű garancia,
-Az LE40R81- nél jobb kontraszt (igaz az M87-nél gyengébb)
-2”-al nagyobb a samsungoknál
-Különböző szaküzletekben megnéztem őket, a samsungok képe SD tévéműsorral –szerintem, és az aktuális beállításokkal- katasztrófa, a legjobbnak ilyen szempontból az LG tűnt.

Feltenném tehát a kérdésem: melyik lenne az ideális netről letöltött hdtv divx filmek (lost, 24, BSG) számítógépről való megjelenítéséhez, illetve mennyire befolyásolja ezen filmek megjelenítésének a minőségét az, hogy a készülék full HD-e.

A válaszokat előre is köszönom…..

00101010

(#7161) desolator


desolator
senior tag

Lenne egy kérdésem: Van egy 82-es Thomson lcd tv-m. Amire rávan kötve egy sima divx-es dvd lejátszó Scart kábellal. A lejátszó setup menüjébe be lehet állítani, hogy hogyan csatlakozik a tv-re a lejátszó. Azonban olyat, hogy scart nem találtam, csak komponenst, RGB-t meg progressive scan-re lehetett állítani. Eddig RGB-n volt de most átraktam p-scan-re. Úgy vettem észre mintha talán szebb lenne a kép. Meg tudnátok mondani, hogy pontosan mit jelent ez a progressive scan? Továbbá, hogy nekem melyikre kellene állítanom, ha Scart kábellal van összekötve?

Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...

(#7162) ThomBoy101


ThomBoy101
csendes tag

Szaisztok,

Holnap hazahozom az LT75-öt. Ahogy korábban írtam már Cifu javaslatára beszéltem az LG-vel, és elmondták miként kerülhet rá a magyar menü. Kérdésem az, hogy valaki nem tudja, hogy házilag miként oldható ez meg, vagy nem tud-e valakit, aki kedvezményesen megteszi ezt nekem.

T.

(#7163) k.t.a. válasza Bob Artor (#7155) üzenetére


k.t.a.
senior tag

Köszi a választ! Árban is csak pár ezres a különbség.

(#7164) Sub-S válasza Bob Artor (#7155) üzenetére


Sub-S
senior tag

"A SAMSUNG új Super Clear Panel rendszere új tükröződésgátló bevonattal teszi drámai módon sötétebbé a feketéket, ezzel csekély tükröződés mellett jobb képminőséget biztosít."

Az ilyen reklámszövegeknek nem szabad bedőlni, "csekély tükröződés".... :W

(#7165) Produkció válasza xulev (#7160) üzenetére


Produkció
senior tag

attól függ milyen filmet töltöttél le, ha Full Hd-t akkor egy full hdtv-n nagyon szép a képe, 1 sima hd nem hoz ki belőle többet az 1366os felbontásnál hiába 1920 a film....kösd rá a géped 1 sima tv-re és nézz meg rajta egy 720p filmet...ugyanerről van szó....ha divxet akarsz nézni felesleges Full hd szerintem ;)

Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P

(#7166) Cifu válasza RockHaRD (#7140) üzenetére


Cifu
nagyúr

Ebben az árkategóriában van két szóba jöhető modell, az LG 32LC4x/5x és a Samu LE-32S8x. A kettő közül én mondjuk inkább az LG-t javasolnám, bár állítólag a 8-as szériából már nem olyan rossz az S osztály (az S a belépőszint a Samunál). A többi szóba jöhető modell kifutott / elavult (T51-es, R32-es, stb. Samuk, LE2R, LX2R, stb. LG-k).

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#7167) Cifu válasza body007 (#7143) üzenetére


Cifu
nagyúr

Azon okoskákra, akik azt mondják, hogy húúú, 5000:1-es kontraszt arány sz@r, a 8000:1-es meg jó, nem kell hallgatni. Nézzen meg egy Pioneer Kuro plazmát 5000:1-es kontraszt aránnyal, utána meg egy Samu, LG plazmát vagy bármilyen LCD TV-t 15000:1-es vagy nagyobb kontraszt aránnyal. (Hozzáteszem zárójelben, hogy a Pio is beszált a "mondjuk nagyobbat" versenybe, a most jövő új Kuro-knál "infinite contrast" (~végtelen nagy kontraszt arány) reklámszöveget nyomatnak, tehát a Pio sem különb a többi gyártónál).

Amiben gyenge az LG, az a fekete. Ez tény, nem is lehet elvitatni. Viszont ennyi pénzért meg nincs választási lehetőség. Ha jobb feketét akarsz, akkor ott a Samsung LE-40M8x, csak 20-30%-al drágábban. Ez van.

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#7168) Cifu válasza Joshi (#7146) üzenetére


Cifu
nagyúr

No offense, de bekapcsolt állapotban való kábeldugogatás egyetlen más gyártónál se javallott, szóval ezt nem írnám az LG kontjára. ;)

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#7169) Cifu válasza boaniko (#7152) üzenetére


Cifu
nagyúr

Irgum-burgum. Klón módban nem lehet két különböző felbontást rendesen használni, tessék szépen extend desktop vagyis kiterjesztett asztal módban, két külön kijelzőként használni. Ha filmet nézel, akkor áthúzod a lejátszóprogramot, és teljes képernyősre rakod.

Ez annyiszor felmerült már, hogy asszem bekerül az Alapozóba... :DDD

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#7170) Cifu válasza Bob Artor (#7155) üzenetére


Cifu
nagyúr

A 37"-os Samsung M8x-ek nem rendelkeznek Super Clear Panelel. Csak a 40 és 46"-osok.

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#7171) Cifu válasza xulev (#7160) üzenetére


Cifu
nagyúr

Szerintem a FullHD maga nem lesz hátrány, pláne ha FullHD rippeket is nézel (van 1080p-s BSG is, csak olyan rohadt nagy, hogy nem szántam rá magam leszedni xD).

Az LG-nél hátrány hogy nem olyan szép mély a feketéje, mint a Samu M86/M87-nek.

Szerintem nézd meg mindkettőt élőben, amelyik jobban tetszik, azt válaszd.

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#7172) Joshi válasza Cifu (#7168) üzenetére


Joshi
titán

A gond az, hogy ezt a használati utasításban meg sem említik. Miért kellene nekem ezt alapból tudnom? :F

(#7173) xulev válasza Produkció (#7165) üzenetére


xulev
csendes tag

Szia,

Köszönöm a választ, full HD-t nem szoktam letölteni, amit most –és általában-néznék (ha lenne tévém :) ) az 624X352 felbontású hdtv DivX. A full HD nem is föö szempont, de ha nem rosszabb miatta a fent említett minööségüü film akkor azt választanám. (a 70 cm-es crt-m bedöglött, ha már veszek tv-t akkor 40 v. 42”-at vennék, a full hd is jól jöhet pc-s használatkor, habár mint említettem ez nem föö szempont)

00101010

(#7174) xulev válasza Cifu (#7171) üzenetére


xulev
csendes tag

Szia,

Köszönöm neked is a választ, Te már néztél ilyen (624X352 hdtv DivX) filmet 42-es full HD LCD-n? Az összehasonlítási alapom egy 70 cm-es CRT lenne.
Igazából az LG tetszene, de attól félek hogy rosszabb lenne a kép a full Hd miatt. Gondoltam arra is hogy viszek egy laptopot valamelyik szaküzletbe, és kipróbálom, de gondoltam valaki már megtette ezt és elmondja a tapasztalatait :) .

00101010

(#7175) Anyád911 válasza desolator (#7161) üzenetére


Anyád911
tag

Arra állítsd, amelyiken szerinted legjobb a képminőség.
A progressive scan amúgy azt jelenti, hogy nem félképekből (páros és páratlan sorok felváltva) alkot képet az elektronika, hanem a teljes képet (összes képpontot egyszerre) frissíti másodpercenként annyiszor, ahány Hz.

(#7176) Anyád911 válasza xulev (#7174) üzenetére


Anyád911
tag

Gondolj bele: az általad említett felbontás cirka az 1/3-a a full HD-nek. Ez az én olvasatomban úgy néz ki, hogy 1 pixelnyi divx-et 3x3, azaz 9 pixelen jelenít meg, ergo képminőség kuka. Nyilván az ilyen-olyan beépített képjavítók próbálják ezt elkendőzni, de a kevésből nem tudnak sokat csinálni.

(#7177) xulev válasza Anyád911 (#7176) üzenetére


xulev
csendes tag

Szia,

köszönöm a választ, eddig én is eljutottam, de az a 3X3 pixel kb. akkora kell hogy legyen méretben mit a nem full HD kb. 2X2 pixele. Ezek szerint a kuka minööség nem a felbontásból hanem a képernyöö nagy méretébööl adódik? Vagy rosszull gondolom?
Te láttál már ilyen filmet full HD-n ekkora méretben?

[ Szerkesztve ]

00101010

(#7178) Tuya válasza Anyád911 (#7176) üzenetére


Tuya
tag

nem kuka csak tavolrol kell nezni :DD

(#7179) Anyád911 válasza xulev (#7177) üzenetére


Anyád911
tag

Is-is. Én 42-es hd-ready plazmán nézem ezeket és bár nyilván van ennél szebb is, de egyik másik rilíz majdnem dvd-minőségű.
Sok függ a forrástól is, mert pl. SG-1 hiába dvdrip, a több mint tíz éves alapanyagból nem lehet többet kihozni. Most fejeztem be a 10. évadot, az utolsó részek minősége már tényleg profi. A most futó cuccok - hdtvrip - talán még egy leheletnyivel jobbak, tekintve hogy a forrás nagyobb felbontású, mint a dvd, bár ez a divixesítés után lehet hogy csak beleérzés.
A lényeg: ha belátható időn belül át akarsz térni a valóban hd forrásokra, akkor megéri a full hd, ha ripek, akkor szvsz bőven elég a ready.
Hd-ready + PC-t rákötni: játékokhoz nem kell erőmű, filmeknek is bőven jó.

(#7180) Anyád911 válasza Tuya (#7178) üzenetére


Anyád911
tag

na igen... :)

(#7181) Cifu válasza xulev (#7174) üzenetére


Cifu
nagyúr

Persze hogy néztem, ráadásul általában viszonylag közelről (~1.5 méter). Nem hiába emlegetem, hogy ilyen TV-nél sűrgősen le kell szokni a DVD-kről, SD felbontású DVD/TV rippekről. Ekkora képernyőn 720p minimum, ami tényleg élvezhető.

Mindig kihangsúlyozom, hogy mire akarsz TV-t venni, mert ez erősen befolyásoló tényező. SD felbontásra nem kell FullHD. Felesleges. FullHD TV-t akkor végy, ha FullHD cuccra akarod használni (FullHD filmek, konzol vagy számítógép).

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#7182) Lacix29 válasza Cifu (#7168) üzenetére


Lacix29
őstag

Samsungot menet közben huzogatom ki-be a laptopból, eddig még nem volt vele gond.

(#7183) nippon100 válasza Simtu (#7035) üzenetére


nippon100
csendes tag

Több üzletben megnéztem a tévéket, és a samu LE37R82 jött be leginkább, de még én sem vettem meg, viszont érdekes módon a philips 37PFL5322- nek a vásárlói értékelései kiegyensúlyozottabbak, (jó+kitűnő), mí a samsungnál nagyobbak a véleménykülönbségek. forrás: árgép.hu

(#7184) Anyád911 válasza Lacix29 (#7182) üzenetére


Anyád911
tag

nem is a laptopnak árt... állítólag, a tv-nek lehet baja, mármint ha a tv-ből/be dugdosnak menet közben. én 1x megcsináltam, oszt kalap, azóta úgy van, nincs is gond

(#7185) Anyád911 válasza nippon100 (#7183) üzenetére


Anyád911
tag

Ilyen osztályú "vásárlói értékelésekre" nem bíznám a döntést. Higgy a saját szemednek első sorban, és úgy válassz, hogy a saját céljaidnak / elvárásaidnak megfeleljen.

(#7186) nippon100


nippon100
csendes tag

Közben lenne egy speciális kérdésem. Más fórumon nem igazán tudtak rá választ adni. Az a tévénézési szokásom, hogy éjfél körül amikor hazamegyek bekapcsolom egy kicsit a tévét, és fejhallgatóval nézem még egy fél órát kb. ( hogy az asszony ne ébredjen fel) a jelenlegi régi tévém hangszórójára van ráforrasztva a fejhallgató madzagja, így ha leveszem a tévé hangját akkor is hallom rendesen fejhallgatón keresztül. A kinézett Samu LE37R82-n viszont, csak ha bedugom a fejhallgatót, akkor veszi le a hangszórót. Este sötétben viszont elég macerás állandóan a kis lukat keresgélni. Lenne -e olyan műszaki megoldás, hogy a fejhallgató állandóan be legyen dugva, de mégis távirányítóval, vagy egyéb, valamilyen kapcsolóval tudnám váltani hogy melyiken akarom hallgatni ?

(#7187) #56573440


#56573440
törölt tag

sziasztok

egy tanács kéne. nagykerben találtam egy ilyet.

32' Samsung 32' LCD TV LE32R84BX, 32' (81.5cm) 16:9 widescreen, Felbontás: 1366x768, Kontraszt: 8000:1 (DC), Fényerő: 550cd/m², 2x HDMI, HDMI-CEC-csatlakozó, DNIe képjavító, Rejtett hangszóró - ragyogó fekete, áttetsző hangterelő, Érintőgombos vezérlés a készülék kávájáról, Játék üzemmód.

ez 146k lenne. a cél pc re kötve dvd/hd film, napközben tvnézés. ezen kívül nem sokat szeretnék, játék majd később xboxon. (asszem mást nem is nagyon lehet ezekkel :DDD )
ennyiért van valam jobb amit ajánlotok, vagy vegyem ezt?

Köszönet előre is

(#7188) boaniko válasza Cifu (#7169) üzenetére


boaniko
csendes tag

Szia!
Nekem ezzel az a bajom,hogy viplay-t használok és így nem tudom a nagyítást állítani vagy pl nem látom hogy mennyi van még a filmből.
Úgy szeretném használni,hogy vagy az egyik képernyő megy vagy a másik,tehát ha átrakom az lcd-re a képet akkor a monitor kapcsoljon ki,ha visszarakom kapcsoljon be és az lcd ki.Ezt sikerült is már megvalosítanom,csak az volt a baj,hogy ha visszakapcsoltam lcd-ről monitorra a monitornak 60Hz lett a frissétése,nem maradt 85Hz.
Erre van vmi megoldás?

(#7189) nippon100 válasza #56573440 (#7187) üzenetére


nippon100
csendes tag

Szerintem jó a választás, csak annyit említenék meg, hogy több fórumon nekem az eggyel nagyobb méretet javasolták (2, 7 méterről nézzük) Árban egy kicsivel több, de állítólag a 4:3 -as méretnél ( ami a jelenlegi tévé adások zöme) nagyon kicsi lesz a kép. A szakcikkek szerint is a 37"-os tv eladások vannak felfutóben a 32"-ossal szemben. Én is ezért tértem át a vételi szándékot illetően az 1-el nagyobb méretre. ( még annyit, hogy állítólag az LCD-ket közelebbről célszerű nézni, mint a CRT-t.

(#7190) xulev


xulev
csendes tag

Anyád911:
“A lényeg: ha belátható id_n belül át akarsz térni a valóban hd forrásokra, akkor megéri a full hd, ha ripek, akkor szvsz b_ven elég a ready._Hd-ready + PC-t rákötni: játékokhoz nem kell er_m_, filmeknek is b_ven jó.”

Cifu:
“SD felbontásra nem kell FullHD. Felesleges. FullHD TV-t akkor végy, ha FullHD cuccra akarod használni (FullHD filmek, konzol vagy számítógép).”

Tehát ezek szerint a full HD a nem full HD-hez képest nem jeleníti meg rosszabb minööségben a fent említett filmeket csak feleslegesen drágább?

Merthugy nem a full HD tulajdonsága miatt venném az LG 42lf75-ös készüléket (ami éppen full HD-s) hanem jobbnak találtam rajta a nem hd adásból származó megjelenített képet, illetve némely paramétere jobb mint a másik esélyes nem full HD Samsung LE 4oR81-é. Ezek miatt –és nem a ful HD tulajdonsága miatt- nekem akkor is megéri a full HD LG ha nem használom ki a nagyobb felbontásából adódó elöönyeit.
(kicsit nehezen átrágható lett, de remélem érthetöö, bocsánat :) )

00101010

(#7191) #56573440 válasza nippon100 (#7189) üzenetére


#56573440
törölt tag

hát sajna nem lesz csak 150k maxosan a projektre szal nem sanszos hogy nagyobbat tudok venni. ezek szerint jobban járok ha pihentetem pl nyár végéig a témát hátha lesz valami értelmesebb? mert most ott vagyok hogy vagy szekrénysor vagy ez. ha szekrény akkor max nyáron jön össze a zseton erre, hitelezni meg nem akarok
szerk: nagy igényeim nincsenek mert egy régi tv-nk van és ez is egészen elég most 2.5 méterről kb pedig az nem több sokkal mint 50cm

[ Szerkesztve ]

(#7192) #56573440


#56573440
törölt tag

most nézem vannak még ezek is

32' Samsung 32' LCD TV LE32R81BX, 32' (81.5cm) LCD TV, HDTV, Felbontás: 1366 x 768 - HD képminőség, DNIe képtechnológia, 2 HDMI, HDMI-CEC, Kontrasztarány: 8000:1 (din.k), Fényerő: 500cd/m², Látószög: 178°/ 178°, Rejtett hangsugárzók, Érintőgombos vezérlés a készülék kávájáról, Játék üzemmód, Távvezérlő, Ragyogó fekete kivitel. 130k

37' Samsung 37' LE37S62BX 37' (92.5cm) 2500:1 HDTV 153k
utóbbi még akkor szeirntem beleférne.

ezek szerint akkor a 37-es lenne a jobb ilyen szinten?

[ Szerkesztve ]

(#7193) Tuya válasza Anyád911 (#7184) üzenetére


Tuya
tag

nalam is laptop d-sub kabel ki-be,es nem volt gond,mondjuk tudom,hogy nem egy usb,azt lehet huzogatni....mas teszta,hogy tv-nel par pill kikapcsolni es utana huzogatni,szgepnel,foleg laptopnal azert ez perces nagysagrendu is lehet :O

(#7194) Cifu válasza Lacix29 (#7182) üzenetére


Cifu
nagyúr

Márpedig nem egészséges...

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#7195) Anyád911 válasza #56573440 (#7192) üzenetére


Anyád911
tag

R8x-szériás Samuk bőven a javasolt kategória, ellenben az S-es (belépő szint), pláne a 6-os (régebbi, kb. 2006-os) sorozat inkább a kerülendő.

(#7196) Tuya válasza #56573440 (#7191) üzenetére


Tuya
tag

sztem nyugodtan vegyel 32est,siman utni fog elsore az is foleg 50 cm utan,nalam 66os tv volt es azutan is elegedett vagyok a 32vel...

(#7197) Cifu válasza nippon100 (#7186) üzenetére


Cifu
nagyúr

Egy jack hosszabító nem segítene? Amíg a fejhallgató nincs bedugva a hosszabítóba, valószinüleg nem veszi le a hangot a TV. Rádiós fejhalgató esetén talán az is elég, ha kikapcsolod.

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#7198) Cifu válasza boaniko (#7188) üzenetére


Cifu
nagyúr

LCD vagy CRT monitorról van szó? Ha LCD, akkor maradhat nyugodtan 60Hz-en. Ha CRT, akkor bajosabb a dolog, de őszintén szólva ötletem az nem nagyon van miként lehetne megoldani. :S

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#7199) #56573440 válasza Anyád911 (#7195) üzenetére


#56573440
törölt tag

hmm akkor azt mondod hogy ez: LE37S62BX 37' erősen belépő széria? akko viszont marad a 32-es LE32R84BX vagy LE32R81BX. gondolom semmi olyan difi nincs köztük ami az én szememmel észrevehető lenne.

(#7200) Cifu válasza xulev (#7190) üzenetére


Cifu
nagyúr

A felbontás egy dolog, a megjelenített kép minősége meg egy másik. Amiatt ne végy FullHD TV-t, mert nagyon a felbontása, ha egyszer nem tudod kihasználni. Akkor végy sima HD felbontásút, de jobb képminőséget nyújtót (jobb feketéjűt, szebb színeket visszaadót, stb.).

Az LF75 képminősége nem rossz, de mindezzel együtt is azért nem mondanám, hogy jó ötlet az R8x helyett ezt választani az adott szituációban. Ugyanakkor ha számítógépről játszol le filmeket, és monitornak is használnád, akkor megint más a leányzó fekvése, ez esetben inkább az LF75 felé billen a mérleg nyelve a nagy felbontás miatt.

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.