Hirdetés
Aktív témák
-
félisten
válasz #56573440 #7192 üzenetére
Alant írták, hogy az S szériát, és különösen a régebbi, 6-os és 7-es szériát már illik kerülni, most csakazért egy S62-essel rukkolsz elő...
Az R8x-eknél a szám 81 és 84 között ugyanazt a belsőt, de más külcsínyt jelent, a 85-88 pedig ugyanezeket, csak DVB-T tunerrel.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
törölt tag
őő akkor félreértettél. azt kérdeztem hogy az akkor belépő, ezek szerint a másik kettő közül választok ha nem sok a difi mármint belsőre akkor az olcsóbb hiszen a dvb-t tuner ha jól tudom teljesen fölösleges még, később meg lehet nem is ez lesz.
"hmm akkor azt mondod hogy ez: LE37S62BX 37' erősen belépő széria? akkor viszont marad a 32-es LE32R84BX vagy LE32R81BX. gondolom semmi olyan difi nincs köztük ami az én szememmel észrevehető lenne."
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy egy hd-riphez amit a Samu le37m87en nézek és 25fps a képkockaszám milyen képfrissítést ajánlasz?
Olvastam itt régebben hogy MPC-al ba lehet állítani a 24p-t viszont én a kodekpakkoktól egy ideje tartózkodok, és KMPlayer-t használok.
A win a tv-nél ezeket a frissítéseket ajánlja:25hertz (váltottsoros)
29hertz (váltottsoros)
30hertz (váltottsoros)
50hertz
69hertz
60hertzVálaszodat előre is köszönöm.
-
xulev
csendes tag
Az a baj, hogy a TV-n levöö aljzat nem a fejhallgatót érzékeli, hanem a fizikai csatlakozást, tehát már akkor is lekapcsolja a tv hangszóróját, ha a hosszabbítót dugja be a tv-be, ugyanez a helyzet a rádiós fejhallgatóval.
Esetleg ha van otthon valamilyen eröösítöö, vagy mini hifi aminek van rca bemenete, akkor arra rá lehet kötni a tv-t rca kimenettel,és a hifi fejhallgató kimenetébe lehet beledugni a fejhallgatót.Vagy szétszedni a tv-t, kiforrasztani a csatlakozó megfelelöö érintkezööjét, és arra rákötni egy kapcsolót. Csakhát így ugrik a garancia, meg hát nem olyan egyszerű a megvalósítás , nem is ajánlom, inkább csak viccnek szántam.
[ Szerkesztve ]
00101010
-
Anyád911
tag
válasz horitomy #7204 üzenetére
ez kábé 3 hónapja volt... és a Thomson valószínűleg azóta sem gondolta meg magát: nem fog visszatérni a tv-gyártók soraiba, ahonnan jóideje visszavonult. Tanulság: olvass tovább és meglátod, hogy maross kollégát is lebeszéltük róla, illetve ha még van belőle, hadd vegye meg olyan, aki vásárlás előtt nem tájékozódik.
-
Anyád911
tag
Akkor már én is leírom, amik az eszembe jutottak:
1. amikor feleség elmegy aludni, bedugja (bekészíti) a fülhallgatót. egy figyelmes férj ennyit megérdemel...
2. legyen kihúzva/bedugva csak félig, így nincs csatlakozás, de "csövön" van
3. Jack dugóba integrált LEDFélek, nem sokat segítettünk...
-
nippon100
csendes tag
válasz #56573440 #7192 üzenetére
Szerintem igen, de a Samsungnál az "S" típusjelzés a belépőszintet jelöli, nem akarom azt mondani hogy "gagyi", de állítólag az olcsóbb, gyengébb panelt szerelik ebbe a szériába, azért is olcsóbb. Az "R"-es széria a középszint, ami esetleg megfontolandó. Az "M" jelölés a legjobb, de ezt én sem tudom megfizetni. Még a méretre annyit, hogy próbáld meg valamelyik üzletben, ahol nem DVD-ről futtatják a tévék képét, a 32"-on megnézni egy 4:3 as hagyományos adót, hogy mekkora képet látsz belőle olyan távolságról, mint ahogy otthon nézed.
[ Szerkesztve ]
-
-
boaniko
csendes tag
Sajnos Crt monitor.Ha nem használok Catalystot (régebbi driver esetén),akkor megtartja a 85Hz-t ha visszakapcsolok,de akkor meg a samsung lcd-t (ami az ati 9600 dvi kimenetére van kötve) kezeli elsődleges monitorként és nem is találom,hogy hol lehetne átállítani.Tehát ha újraindítom az jön be monitorként...a catalystban be lehet állítani,hogy melyik legyen a fő monitor de ott meg vissza veszi 60Hz-re átkapcsolás után.
Erre van ötletet?Esetleg ha nem dvi kábellel hanem sima vga kábellel kötném össze az lehetne megoldás?
Mert arra gondoltam hogy a monitort átalakítóval kötném a dvi kimenetre az lcd-t meg sima vga kábellel.Ez okozna minőségromlást divx filmek esetén?Csak kicsit sajnálom az 5m-es dvi-hdmi kábelt,nem volt olcsó...[ Szerkesztve ]
-
Produkció
senior tag
624*352 hd divx-ről életembe nem hallottam....ettől függetlenül létezhet...de kalap kula is lehet...ha már hd ready tvd van vagy plazma vagy full hd legalább 720p-t töltsél rá....ha annál kisebbet nézel rajta szinte felesleges...1 sima crt-n is ugyanannyit látsz abból a filmből
Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P
-
xulev
csendes tag
-
kugyu21
senior tag
Azt vedd meg, függetlenül attól hogy HD vagy FullHD, amelyiknek jobban tetszik a képe (ha megengedi a pénztárcád akár a FullHD is lehet).
Én is elsősorban SD műsorokat nézek rajta (legalább is egyenlőre) és mégis egy FullHD-t vettem, mert ehhez ennek volt a legjobb képe.[ Szerkesztve ]
-
félisten
TV és TV között is lesz különbség, HD és HD, FullHD és FullHD között, tehát ezért nem értem, miért a FullHD körül keringsz. Ez nem a FullHD vs. HD-ről szól, hanem arról, hogy melyik TV-nek jó az SD képmiőnősége...
-
nippon100
csendes tag
Mi az igazság, az egyik üzletben azt mondták, hogy a gyártók tavasszal dobják piacra az új LCD tévé modelleket, és érdemes addig várnom a vásárlással, mert a régi típusok valószínűleg olcsóbbak lesznek. Samu LE37R82 után érdeklődve.
-
Zoliwrc
aktív tag
Erről mi a véleményetek? Elég jó ára van most.
Ez tudja a 24p-t? -
kugyu21
senior tag
válasz nippon100 #7231 üzenetére
Az RCA nem arra való. Az egy alacsony szintű jelet ad ki, ami nem valószínű, hogy meghajtja a fejhallgatót, de az egészen biztos hogy a jel erőssége (a fejhallgató esetén a hangerő) nem szabélyozható.
Az RCA-ra egy erősítőt kell kötni és annak a kimenetére a fülest, ahogy Xulev írta a 7207 hsz-ban. -
Rick4
félisten
válasz nippon100 #7233 üzenetére
érdekes, nekem volt egy 92 centis CRT tévém, 10 éves cucc volt, de már abban is ott figyelt a kéttuneres pip, ráadásul az elején 2 db fülhallgató csatlakozó volt, külön lehetett a normál kép és a pip hangját hallgatni, de még a menüből külön engedte a hangerőt is szabályozni. igaz az 10 éve is fél milla volt...szal gondolkodni régen is tudtak, inkább mással van baj.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz nippon100 #7235 üzenetére
10 éve minden ekkora tévé 500K vagy több volt, akkor ezek voltak a full extrás cuccok. a mostani tévék már rég nem erről szólnak, de a mostani 500K-s lcd tévékben már elképzelhető, hogy van az amit szeretnél..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
nippon100
csendes tag
válasz kugyu21 #7232 üzenetére
És ha a hangszóróra közvetlenül ráforrasztjuk a fejhallgató két szálát ? (A jelenlegin így van megoldva hosszabbítóval és folyamatosan szól, de nem zavaró. Viszont ha leveszem a hangot, akkor még a fejhallgatón keresztül még tökéletesen jó a hang.) Gondolom ebben az esetben ugrik a garancia új tévé esetén ?
-
kugyu21
senior tag
Tettem egy próbát ezzel is, és igazad lehet, mert amkor kihúztam a kábelt a tv-ből akkor már nem kapcsolta ki a monitort és az most már jól működik catalyst-tal is.
Nem úgy a tv. Amilyen egyszerűen elindult a kártya öreg driverével most annyira nincs semmi kép a catalyst-tal.
PandP helyett most már néven nevezi a tv-t (tehát látja), kiválasztható a megfelelő felbontás (1920x1080/60). Kép azonban annyira nincsen, hogy a tv-n sem a korábban automatikusan jelentkező "pontos pásztázás", de még a "pc" módot sem lehet kiválasztani.
Lehet, hogy valamit nem jól állítottam be (a pc-n), de az korábbi driverrel nem kellett semmit állítanom.
SEGÍTSÉG -
kugyu21
senior tag
-
nagyúr
Hello.
most egy 21" IBM P275 moncsim, van és meg vagyok vele elégedve, netezni, játszani, és filmet nézi is elég jó. De pont ezért mivel rengeteg filmet nézek, ugy gondoltam jó lenne egy nagyobb "valami" Elsőnek úgy voltam hogy veszek egy 24" wide moncsit, de nem igazán győztem meg magam, mivel annyival nem nagyobb mint a mostani monitor, mivel a magassága megegyezne csak valamivel szélesebb. Ezért úgy döntöttem lehet jobban járnék egy TV-vel.
A kérdésem az lenne hogy milyen TV ajánlanátok ugy 150-170K ig? Elsősorban 72cm gondoltam, vagy ha az ár engedi akkor 82. HD ready-nek kell lennie of corse.
Néztem FullHD-s tévéket, de azok 300K alatt nem nagyon vannak. Van valami értelme (gyakorlatban szarabb a kép egy nem full hd-son egy full hd-s filmnek) ful hd-s tévére gyüjteni?
Eddig amit elfogadható áron néztem az egy Sony Bravia 160K-ért, vagy egy Samung LE32S81Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
MODERÁTOR
Nagyon off de megéri elolvasni
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
félisten
170e Ft-s kerebe már a Samsung LE-32R8x is belefér, szerintem válaszd azt. Az, hogy Sony Bravia, nem mond semmit, ez kb. olyan, minthogy Opel vagy Ford.
A Samu S8x-et ne, inkább az R8x-ek körül nézelődj akkor már, Sony-ból minimum a 3000-es szériákat nézegesd, de monitornak én a Samsung és LG TV-ket ajánlanám első sorban.Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
félisten
válasz nippon100 #7227 üzenetére
Igen, az új LG és Samsung modellek most tavasszal jönnek, valamint tavasz-nyár környékén az új Sony modellek. Az ár mókás dolog, mert az új készülékek kijövetele után szvsz el fog telni egy-két-három hónap, amíg valóban befolyásolni fogják a régebbi készülékek árait.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Ingatlanos topic!
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Milyen joysticket vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Mesterséges intelligencia topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik