Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sraff
tag
Szia!
A felvetésekre válaszolva:
Amúgy a hőmérő pontosan hol mér?
A hőmérő vagy az első fresnel vagy az lcd tetején lesz, középen. Természetesen csak tájékoztató értéket de, de legalább jól néz ki.
Az lcd-t és a fényforrást külön-külön hűtöd?
Csak az lcd-t tervezem direkt hűteni. A lámpának csak felül lesznek szellőzőfuratai. A lámpa melegedhet nyugodtan, erre van tervezve. Gondolj bele, hogy a lámpatestekben sincsen hűtés.A tesztvetítésed óta nem is foglalkoztál egyébként vele?
Nem.
 Tavaly év végén nagyjából összeraktam, megcsináltam a tesztet és szédszedtem festeni. Idén meg az első négy hónapban rá sem néztem. 
 Lassan, de biztosan halad. Fel már tuti nem adom. 
Az elmúlt két hétben is csak annyit haladtam, hogy az izzó, a fényvisszaverő és a kondenzor lencse tartóját lefújtam hóálló fekete festékkel. Ahogy rakom össze majd mindig teszek fel képet.Sraff

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
 - LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
 - Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
 - Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
 - AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tavaly év végén nagyjából összeraktam, megcsináltam a tesztet és szédszedtem festeni. Idén meg az első négy hónapban rá sem néztem.