Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• yankoo
    tag

Sziasztok elkezdtem az új projektoromat melyet 15"-os monitorból építek. A monitor típusa FUJITSU SIEMENS " 568 SERIE S5 SILVER nagyon szép képe van és nagoyn jo projektorépítéshez ez a típus egyetlen panel van rajta ami szalagkábellel kapcsolodik az üveghez jol szerelhető. Külső tápja van ami elektonikailag megint csak könnyit a dolgokon nem kell a benne lévő táppal szenvedni. Az egész egy nagy dobozban lesz elhelyezve egy sín-rendszeren és fényforással és a két fresnellel együtt mozgathato lesz igy a tripletet fixre rakom a doboz elejébe. A 2. fresnel forgathato lesz igy lehet majd a trapézkorrekcioval játszani mert plafonra lesz felfurva. A fokusz és a trapézkorrekcio egy távirányitos auto elektronikájával lesz mozgatva igy felsem kell kelni ahoz hogy állitani lehessen ezt a két funkciot.

Szeretném megkérdezni hogy valaki tudna-e elado fresnelt mert az enyém amit vetítőböl szedtem ki kicsi volt és mikor szétakartam választani sikerül eltörni :( ha esetleg van valakinek nagyobb vagy tud helyet ahol lehet venni kérem jelezze :) méret min 310x310 (kijelző szélessége)

Új hozzászólás Aktív témák