Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
válasz
szbalogh #3179 üzenetére
Üdv mindenki!
Jujj, de rég nem voltam már.
Tapasztalataim:Ha a fresnel csíkjai látszanak a falon, annak általában az az oka, hogy az LCD panel túl közel van a fresnelhez, kell neki legalább másfél centi. Nekem 3 centire vannak a paneltől, és a falon csak a pixelek látszanak, de színekre bontva, olyan éles a kép!
Semmiképpen se használjatok halogén izzót, kicsi a fényereje, nagy a hőleadása, nem jó a színhőmérséklete, viszont óccó. Fémhalogén a legjobb, abból ha sötétben vetítesz, elég 250W, de ha nappal is akarod használni kis fénynél, akkor 400W ajánlott.
Vízhűtés nem jó, szilikon még rosszabb, mivel ezek is felfogják a fényt, ami által még jobban melegszik a cucc. Lehet a panel közé tenni UV, és Infra szűrős edzett üveget, ami drágább szerintem, mintha vennél egy normális fémhalogént, amihez alig kell hűtés, iszonyat fényereje van, és az élettartam se kutya. Én 250W-ost használok, és maximálisan meg vagyok elégedve.
Persze, ha csak tesztelni szeretne valaki, ahhoz elég a mobil, vagy egy izom 1 ledes zseblámpa (én is így építettem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest