Új hozzászólás Aktív témák
-
BLUE TORNADO
senior tag
Uhh. Nem mai csirke. De úgy látom, van ott más finomság is
Szeretem az ilyen mezőgazdasági cuccokat Szoktunk is járni Hajdúböszörménybe a traktorhúzó versenyre. Ja, a fiam alig másfél évesen volt velünk és végig aludta szinte az egészet Csak kár, hogy már nem olyan a színvonala, mint amikor még Bodnár Jani rendezteAz egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
-
H-Zol
senior tag
Tudom , nem kis pénz volt az akkor ( de jót akartam venni , ne kiabáljam el , sikerült is ) , azóta három családnak vágja össze a téli tüzelőt ( közbe voltak vágások ismerősnek , rokonnak , szomszédnak ) , egyszer volt karburátorba javító készlet csere , most kerül rá ha jól emlékszem a negyedik lánc vezető és a harmadik kuplung csésze !
De olyan is volt , hogy a lácvezetőbe már megfeneklett a lánc és hirtelen nem volt , hol beszerezni , úgyhogy kis sarokcsiszolóval vékony vágó lappal ki mélyítettem és még egy darabig használva lett ! -
borix
őstag
Ezt nem így kell nézni mert nem egy kategória, nem is a kínai árban vetted 15 éve.
Huqvarna 345 fűrészt lehet látni, meg más típusokat is, hogy többen szétbontva árulják alkatrésznek. Akkora buli lenne megjavítanák maguknak vagy úgy árulnák és nem szétbontva.[ Szerkesztve ]
-
H-Zol
senior tag
válasz BLUE TORNADO #4906 üzenetére
Neked ígértem egy képet a kombájnról , itt van
[kép] , ez egy békebeli Román kombájn ami hat sor kukoricát tört csövesen ( pár éve már csak ott áll) !!
Azon gondoskodok , hogy tavaly vettem egy erősített vezetőt két lánccal , plusz egy kuplung harangot a tűgörgős csapágyal, és három gyújtó gyertyát az öreg Husqvarnába , és anyit fizetem mint egy ilyen Hyundai csoda , de szerintem ezek a töredékét vágnák össze mint amit az öreg Husqvarna 15 év alatt összevágott !!
Majd egy kipufogó kelleni fog , mert szét van égve , most vettem észre a tegnap ! -
nagyúr
Origi kínai "Straus" gyerekbetegségeit megorvosoltuk (fél tank nem ment ki belőle dobozból összerakva pár éve - impulzuscső leesve, olajzás megbízhatatlan) + megkapta a kínából rendelt HD légszűrő KIT-et, így nem szedi be a port, megbízhatóan megy és nagyon megy.
Azért kíváncsi lennék, mennyi lehet a valós teljesítménye.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
jjohn
aktív tag
Már az lesz furcsa ami nem kínai.
Ami nekem van az is kínai, de 2.5 Le és tudja. -
jjohn
aktív tag
Végül is az áruk az egyforma, ahogy nézem. Én a 7018-at venném, nem baj ha erősebb. De ez a te döntésed lesz. Reméljük jó lesz, ha nem akkor évente új géped van a két év gari idő alatt. Bízom benne, nem lesz annyira rossz. Aksis behajtót ajánlottam pár barátomnak a Hunday-tól, most már 3 éve használják vígan.
Meg gyári hiba előfordul még a nagy márkáknál is. -
lemmy71
őstag
Igazából én sem arra vettem hogy ilyen nagy "tuskókat" szeleteljek vele. Csak valaki blamálta a gépet, és akkor gyorsan leteszteltem Melóban használom, zsaludeszkák és egyéb faanyagok vágásra, arra bőven elég az 1800watt. (az biztos hogy a gyári "oregoni" lánc egy vicc, de hobby szinten elmegy)
Komoly melora, téli tüzelő stb. egy 281 Xp -t használok, annak nincs akadály, csak legyen elég benzin
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- Parfüm topik
- Milyen autót vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Anime filmek és sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest