Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz BLUE TORNADO #4906 üzenetére
Neked ígértem egy képet a kombájnról , itt van
[kép] , ez egy békebeli Román kombájn ami hat sor kukoricát tört csövesen ( pár éve már csak ott áll) !!
Azon gondoskodok , hogy tavaly vettem egy erősített vezetőt két lánccal , plusz egy kuplung harangot a tűgörgős csapágyal, és három gyújtó gyertyát az öreg Husqvarnába , és anyit fizetem mint egy ilyen Hyundai csoda , de szerintem ezek a töredékét vágnák össze mint amit az öreg Husqvarna 15 év alatt összevágott !!
Majd egy kipufogó kelleni fog , mert szét van égve , most vettem észre a tegnap ! -
nagyúr
Origi kínai "Straus" gyerekbetegségeit megorvosoltuk (fél tank nem ment ki belőle dobozból összerakva pár éve - impulzuscső leesve, olajzás megbízhatatlan) + megkapta a kínából rendelt HD légszűrő KIT-et, így nem szedi be a port, megbízhatóan megy és nagyon megy.
Azért kíváncsi lennék, mennyi lehet a valós teljesítménye.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
jjohn
aktív tag
Már az lesz furcsa ami nem kínai.
Ami nekem van az is kínai, de 2.5 Le és tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest