- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
Igen, szerintem úgy van ahogy mondod.
"Ezt kellene mérni ohm mérővel ha végtelen helyett nullát mutat akkor ez hibás ezért nem indul csak búg."
Most megpróbáltam szétszedni. Bakker ez megint szoppantyú, mert kegyetlenül jól össze van rakva, a motor hogy kivehető legyen szét kell szedni az egészet, szett azaz a körfűrész tengelyét is, ami nem megy csak úgy szerszám nélkül, ráadásul akkor új csapágy....
Ráadásul rohadt hideg van kint. 😅
Ezt megpróbálom jobb időben majd megnézni.
Ha ez a hibás, ezt egyszerűbb lenne javítani.Csak fura, hogy a hiba menet közben jött fordulat visszaeséssel. Ez lehet kondenzátor hiba miatt?
-
lemmy71
őstag
Igazából én sem arra vettem hogy ilyen nagy "tuskókat" szeleteljek vele. Csak valaki blamálta a gépet, és akkor gyorsan leteszteltem
Melóban használom, zsaludeszkák és egyéb faanyagok vágásra, arra bőven elég az 1800watt. (az biztos hogy a gyári "oregoni" lánc egy vicc, de hobby szinten elmegy)
Komoly melora, téli tüzelő stb. egy 281 Xp -t használok, annak nincs akadály, csak legyen elég benzin -
lemmy71
őstag
Na én pont az említett "műanyag fogaskerék ..." miatt választottam az [Einhell GH-EC 1835] gépet. Igaz ez egy tizessel több, de ezt lehet "ütni vágni". Ebben normális fém alkatrészek vannak. Amikor egy ilyen kis "virsli" gép kettévág egy ekkora b@zi nagy barack gyökeret, az már jelent valamit.
Igaz a láncot, egyedileg éleztem a feladatra
Egy minimális "amper" szaga volt a kicsikének, de egy 1800 wattos motornál, ilyen használatnál ez elfogadható. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- PlayStation 4
- Star Trek
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Stellar Blade
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Roborock S7 robotporszívó
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged