Új hozzászólás Aktív témák
-
BLUE TORNADO
senior tag
Uhh. Nem mai csirke. De úgy látom, van ott más finomság is
Szeretem az ilyen mezőgazdasági cuccokat Szoktunk is járni Hajdúböszörménybe a traktorhúzó versenyre. Ja, a fiam alig másfél évesen volt velünk és végig aludta szinte az egészet Csak kár, hogy már nem olyan a színvonala, mint amikor még Bodnár Jani rendezteAz egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Volt nekem vagy 2-3 éve egy 1998-as gyártású Stihl 029 Super. Na annak még aztán volt Isten tudja, mi baja. Vettem bele gyári szimmeringet, csapágyat, benzin csövet, impulzus csövet, benzin szűrőt, karburátor felújító készletet. Ezek mind full gyáriak voltak. Stihl szaküzletből hozattam. De utána sem lehetett semmi pénzért sem normálisan behangolni a karburátort. Pedig dönteni jó lett volna az a nagy dögkeselyű.
Azért pedig egy másik nagyvérűt adtam egy Oleo Mac 956-otAz egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
-
BLUE TORNADO
senior tag
Na, skacok. Megfeküdt a 350-es Husqvarna fűrészem
Hidegen is és melegen is fullad gázadásra. Kirakarítottam a karbit, a légszűrőt, próbáltam másik gyertyával, de semmi. Pedig előző hétvégén semmi bajt nem produkáltAz egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Arról a Yato vezetőről van tartósteszt véleményed?
Ja, amúgy köszi a HQ 350 videót. Nekem hasznos volt. Most vettem egyet 50-ért gyári vezetővel, Oregon lánccal, egész szép állapotbanAz egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz vendingo #4828 üzenetére
Hát nekem az összeszerelési minőségre nem volt panaszom. Mondjuk az anyaghasználatra sem. A légszűrő egy kicsit tényleg lutri. De ahhoz képest egész jól sikerült széria. Nem úgy, mint például a Husqvarna 236
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Nekem egy 2016(nem tudom pontosan)-os gyártású 510 van. Azt nem mondom, hogy nem volt még a blokkja bontva, de viszont a tömítéseken, főtengely csapágyon és a szimmeringen kívül minden gyári még. Épp a reggel tettem bele új tömítéseket.
Sajnos igen. Nem tartósságra csinálnak már semmit sem. Én 11 évesen (22 éve) vezettem Kirovets K-701-est. Pontosabban tárcsáztam vele. Volt is mit. 30 hektáros szántóföldetAz egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz Druantia #4812 üzenetére
Én inkább az Oleo Mac-ot venném meg. Nekem 510 van. Az nem sokkal kisebb. Ha magadnak vágod a fát, akkor lehet vele ráérősen is dolgozni. 2 tankolás között pihi. Olcsóbb is hozzá az alkatrész ellátás, mivel a blokk öntvény kínai, így sokkal kevesebb a cucc is hozzá árban. Mondjuk a karbija az Walbro.
[ Szerkesztve ]
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Nem szép, de teszi a dolgát
-
BLUE TORNADO
senior tag
Köszönöm szépen! Pont jókor sikerült elhozni, mert az Oleo Mac GSH 510 indítás segítő rugóm sajnos eltört. A HQ-nak csak a láncot kell megreszelni. A mélységhatárolót már megszedtem egy lapos reszelővel. Eddig tetszik
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni véleményeket a Husqvarna 350-ről. Személyes tapasztalatok érdekelnének inkább. Jó is és rossz is egyaránt! Van egy haveromnak eladó 50-ért, ami 2 éve áll. Indítani nem próbáltam. Állapotra egész jó, kompresszió van benne, vezető jó állapotú, lánc lassan cserés.Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Szimmeringet valami kínait raktam bele. Sajna, csak ez volt kapható akkor. Muszáj voltam valamit, mert akkor egyik nap összeraktam, másik nap kellett a gép. Kipufogóm van itthon ilyen kínai csodagépről, az jó lehet rá? Azt szépen kifúrkáltam 8-as fúróval. Ha nem jó, akkor milyet ajánlasz rá?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Mert sajna én nem tudom kézzel megreszelni, van otthon kb. 5 köbméter fa, amit jó lenne minél hamarabb összevágni (alig 2 éves gyermekem van, neki kell jobbára a fűtés). Olyan ember meg nem igazán van, aki jól tud kézzel reszelni. Meg nem is állíthatok oda minden alkalommal, hogy reszelje meg
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok!
Több kérdéssel is jöttem!
1.
Van egy Oleo Mac GSH 510 fűrészem, ami néha gondol egyet és üzemmeleg motornál nincs alapjárat. Ez ritkán fordul elő,de akkor nagyon sokáig csinálja. Tavaly kapott új főtengely csapágyakat (Koyo) és szimmeringeket komplett tömítésekkel. Jól sejtem, hogy a karburátorba kéne már inkább egy membrán szett?
2.
Ki milyen elektromos láncélezőt ajánlana max 15.000 Ft-ig? Tudom, jobb lenne a duplája, de sajna most munkanélkülin vagyok, így nem megoldható a drágább.
3.
Az OM 510 mellé szeretnék valami nagyon könnyű súlyú, de nem egy kezes benzines láncfűrészt, amivel a döntött fákat tudom gallyalni. Erre nem akarok Husi 120, vagy Stihl MS 170-et venni. Fölöslegesnek tartom olyan áron. Valami Einhell, vagy akármilyen olcsó, de könnyű gép kéne.
Válaszokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok!
Az olajszivattyúnál állandóan folyik a lánckenő olaj. Kicsit bosszantó, hogy folyton ott hagyja a nyomát,mint valami rossz TDI blokkos kocsi. A cső nem lyukas, aszivattyú jó állapotú. Erre van valami megoldás?
Oleo Mac GSH510Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Szia! Jó lenne tudni először is, hogy milyen gép? Ámbár ahogy nézem a formáját, ez alapján kínai. Amúgy annak a műanyagnak kötélorsó a neve. Bárhol kapsz, ahol fűrészt/fűrész alkatrészt árulnak
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz dellfanboy #4228 üzenetére
Ja, bocsi. Két értelmű volt az írásom. A régi alatt azt értettem, hogy amivel hozzám került a fűrész. Azóta már újat vettem rá. Az már néhány köböt összevágott, de még mindig olyan, mint a borotva. Pedig vágtam vele nyerset, félnyerset, csont szárazat.
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz dellfanboy #4224 üzenetére
Ez nem teljesen igaz mindig. A régi Stihl lánc, amivel cseréltem a fűrészt, fűrészpor képletre nagyon szép volt, ellenben semmit nem vágott. A mélységhatároló is jó volt
-
BLUE TORNADO
senior tag
Üdv ismét! Adott egy Stihl 029, aminek a komplett házat kicseréltem egy MS390-esre. Eddig minden oké, viszont indítás után nyomja ki magából a benzint a tanksapkán. A sapka vadonat új. 3-al is próbáltam, de ugyan az a szitu. A tanknak nincs külsérelmi nyoma. Ez már a gyors záras sapkás
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok!
Jól tudom, hogy az Oleo Mac GSH láncfűrész sorozata mind kínai?Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz dellfanboy #4166 üzenetére
Na. Szerencsére az egyik havernak volt egy komplett háza. Igaz, hogy MS390-é, de ugyan az a kettő. Tegnap késő délután neki is álltam átrakni az egész cuccot. Háromnegyedig sikerült is, csak már utána abba hagytam
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz dellfanboy #4164 üzenetére
Erre én is gondoltam, de hogyan oldjam meg, hogy pont oda kerüljön, ahová kell? Vagy kenjem meg vele vastagon a csavar végét?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok!
Van egy Stihl 029 Super fűrészem.
Sajna az előző tulaj kicserélte a berántót egy utángyártottra és a hülyéje egy hosszabb csavart tett bele alul és így sikeresen átfúródott a helye a benzintankba, így most erősen szivárog belőle a benya. Jelenleg egy gumis alátéttel van orvosolva. Cserélni nem igazán szeretném a komplett házat, mert a bontott gyári még használtan is drága. Valakinek lenne valami értelmes ötlete a javítására?Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Az olcsó elektromos láncélezőről mi a véleményetek? Jójó, tudom, olcsó húsnak híg a leve. De hátha mégis valakinek bevált. A neten most találtam kemény 4 darab pisztoly orrú mátyásért újat.
[link]
Szerintetek megérné? Ha nem, akkor kérnék szépen véleményeket, hogy miért nem
Ritkán használnám. Max másfél, 2 havonta[ Szerkesztve ]
-
BLUE TORNADO
senior tag
Üdv!
Oleo Mac 956 matricát hol tudok venni? Sehol nem találok. Ha valaki tudna egy linkkel segíteni, azt megköszönnémAz egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz BLUE TORNADO #1181 üzenetére
Up.
Sikerült vennem egy bontott, új állapotú tankot 11 körül postával. Hiába ragasztottam meg epoxi ragaccsal, szart nem értAz egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok!
Van egy Oleo Mac 956 fűrészem. Sajnos a benzintankból szivárog a benzin. Tudtok valami anyagot javasolni, amivel be tudnám ragasztani és nem eszi meg idővel a benzin? Új tankot nem akarok rá venni, mert 17.000 Ft körül mozog. Esetleg, ha valaki tudna olcsóbb megoldást, azt megköszönnémAz egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Vicces képek
- Asszociációs játék. :)
- általános iskolai rendszergazda
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Egyedi gyártású 2 férőhelyes/2 személyes számítógépasztal/íróasztal 150x100x75
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Egyedi! Mercedes CLA 220 CDI d AMG Sport 7G-DCT.
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Kézzel font, tökéletes állapotú kosár
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest