Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
cod.hu-n be volt linkelve a teljes screenshot, pingekkel, ott tigeren az összes lengyelnek 48 alatt volt a pingje, az agu-soknak meg sokkal szarabb pingjeik voltak. az igaz, hogy railen már voltak 100 körüli pingek lengyel oldalon, de nem is mindenkinek, úgyhogy szerintem rohadtul nem a szerver miatt volt nagy pingjük, csak erre fogják... meg hogy funból játszottak végig...
hát, azt hiszem ha ez igaz, akkor nagyon is megérdemelték hogy kikaptak, mert az aGu tényleg komolyan vette a meccseket szerintem, és a demobol is látszott hogy nagyon szervezetten játszottak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Iqos cigaretta
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - OFF topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- 4TB Gen4x4 SSD
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
hát, azt hiszem ha ez igaz, akkor nagyon is megérdemelték hogy kikaptak, mert az aGu tényleg komolyan vette a meccseket szerintem, és a demobol is látszott hogy nagyon szervezetten játszottak.