Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#29032) updog válasza Grekooo (#29030) üzenetére


updog
senior tag

Szerintem egy akkugyárnak a zaj a legkisebb probléma amit teremt (és valószínűleg tényleg figyelnek is rá hogy azt konkrétan megelőzzék mert azt a hétköznapi ember is objektívan tudja "mérni", ellenben a különféle szennyezéssel, és egyéb hatásokkal :U ).

Bár szerintem ez a fejtegetés még belefér (ingatlanlokáció), de azért még jobban vissza is vezetve a topicra, én kb. ezért békéltem meg egyelőre azzal hogy nincs költözés (nem is azért mert le vagyunk égve :D), Budaörsön is majdnem ugyanolyan szennyezett az év (fűtős) felében a levegő, mint a borsodi zsákfalvakban, akkor minek pattogjak hogy "jobb" helyen keresek házat... kis ország vagyunk (ráadásul ugye ex vas és acél, amit úgy látszik nem sikerül levetkőzni) egy medencében, kb. lehetetlen olyan helyet találni, ahol nincs innen-onnan valamilyen víz-levegő-föld-zajszennyezés.

Itt az ötödiken legalább biztos nincs alattunk trafó, az is valami :D (egyébként nyilván nem vicc, konkrétan a 160 lakásos panel betápja az egyik földszinti lakás alatt van...)

[ Szerkesztve ]

"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.