- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
Drizzt #24928 üzenetére
én szegről-végről nézegetem csak a kínálatot Zalaegerszegen, nálunk is jelentősen több eladó van most, mint október-november környékén.
Viszont az árakból itt sem engednek. Van olyan sorházi lakás, amit tavaly októberben néztünk meg haveromnak, akkor is 31,5m volt az ára, és még most is... Vele majdnem tökéletesen szembe volt egy hasonló állapotú kádár kocka 36-ért, ami végül 32,5-ért ment el (bár sztem még az is sok volt érte), de a sorház tulaja kitart. Emellett árulnak még egyet, 2-vel odébbi sorházban, az 36-ért volt tavaly októberben, most már azt is visszavették 31,5-re, de láthatólag még ez is sok értük.
Hogy miért több az eladó ingatlan? Szerintem az is közre játszik, hogy akik eddig kivártak az eladással, mert hogy "lesz ez még drágább is", azok lassan rájönnek, hogy már nem fog ez feljebb menni, viszont a megálmodott árból nem akarnak engedni. Legalábbis itt több olyan hirdetés is felkerült az elmúlt időszakban, amin látható, hogy nem az elmúlt fél évben "halt ki belőle a nagymama"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nők, nőügyek (18+)
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Subaru topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest