- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt mondják nem is annyira önfejű mint mondják. Nagyon család centrikus, de erős kéz kell hozzá. Idegenekkel bizalmatlan. És az ilyen fajta kutyák azért tényleg el tudnak kurvulni. Ismerősömnek huskyja van, ért a kutyákhoz, sulizik velük és mégis, a huskyval sokat kínlódott mire letörte a szarvait.
Más:
Mit szóltok már megint ehhez a vadászos esethez?
Engem leginkább az zavar, hogy a vadászkamara még mindig nem szállt le a magas lóról. Jönnek azzal, hogy a kutya ösztönlény...
mintha ez bármit is jelentene rájuk nézve. Mint ha a gazdájuk nem tudná féken tartani a kutyájukat. Inkább ők az ösztönlények, mert nem bírják ki, hogy ne húzzák meg a ravaszt.
Más:
Zooplustól vasárnap rendeltem, még aznap írták, hogy feladták a csomagomat. Ma meghozták. A kaja árán kaptam egy óriás mancsos plédet is. A pontjaimból pedig tál alátétet rendeltem.elégedett vagyok velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Black & Decker töltőt keresek
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest