Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2962) a2016 válasza King Unique (#2960) üzenetére


a2016
újonc

:) Igen, valóban inkább kipanaszkodtam magam. Köszönöm a válaszokat uraim, King által is javasolt csere csak a megoldás, és hátha a gyártók egyszer észre térnek, és kevesebb szeméttel terhelik a környezetet, mert hát mindenkinek az lenne a jó, ha kevesebb selejt lenne.

1. Wifi nem játszik. Ez 100 % biztos, mivel akár van ott, vagy akár nincs, olyan nem lehet, hogy az egyik tökéletesen működik, a másik meg abszolút használhatatlan. Aztán meg mivel több gépben tesztelve lettek...

2. 3.5: LCpower Becrux, Chieftec, a 2.5: Startech, Chieftec. Kb 2 éven belüli beszerzésekkel, érdekes, hogy a régebbi usb2-ekkel ilyen jellegű probléma soha nem volt. A becrux volt az első amit vettem. Mindig ugyanarra cseréltettem. De eléggé típus függetlennek tűnik a probléma, éppen ezért nem írtam típust. Azt hiszem többnyire asmedia csipesek, az egyik jmicron.

3. Két desktop, és két laptop + céges gép. A hátsó csatlakozóval ugyanaz a helyzet, viszont usb 2-őn nem jelentkezett a probléma, csak usb 3-nál. A nagyon furcsa az az, hogy némi harc árán elhozok egy másikat a boltból és az jó. De mint említettem gép függetlennek kell lenni annak, hogy jó, mert azért egy hordozható eszköznél simán megtörténhet az, hogy több más gépen is szeretné az ember használni - szerintem teljesen elvárható módon... Akár anno a flopi lemezeket például.

4. Visszautalok a 3. pontra, mivel nem lehet a használatot 1-2 gépre korlátozni csak azért, mert a kedves gyártó x-edik terméke F.O.S., mígy x+1 -edik minőségileg megfelelő. Ugyanazon termékeknél legyen meg a minőség, ha kiveszünk a gyártásból akárhány darabot, azok jók legyenek, és ne hibásak - MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS. Win 7 az op rendszer minden esetben, majd valamikor lesz más, de nyilván elvárom, hogy azzal is kifogástalanul működjenek.

Szóval elkeserítő ha minden ilyen cuccal lehet vissza ballagni a boltba, és nekiállni harcolni. De így már hogy a cserélt darab is problémás, az elállás inkább játszik, ha ilyen esetben még érvényesíthető.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.