- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
janaman01 #20597 üzenetére
Tessék sorstárs! Nekem is ma frissült erre:
2013.11.20
15:21
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2013.12.05
20:20
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country2013.12.05
20:23
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs2013.12.10
14:00
Küldemény információ:
Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure2013.12.11
10:16
Küldemény információ:
Vámkezelésre vár / Waiting customs clearancePost azért választottam SG-t, mert láttam rá némi esélyt, hogy esetleg elkerülöm a plussz költségeket. Persze amellett, hogy most jól megvágnak, még arra a nyomorult csomagra is várnom kellett mostmár 4 hetet és még jó pár nap mire ténylegesen meg is kapom. Szóval itt én is befejeztem. Első rendelésem volt, de egyben utolsó is. Legközelebb DHL, UPS vagy bármi más, amihez nincs köze a Magyar Posta-nak.
Ráadásul ez nekem sürgős is lett volna, gondoltam legfeljebb 3 hét, akkor még jó vagyok. Buktam! Kicsit pipa vagyok!
[ Szerkesztve ]
-
IamSociopath
aktív tag
Úristen!
Iylen nincs. Jött a vámosoktól egy pappír, szokásos. De az van rajta, hogy Csomag tartalma 60 deka FLASH MEMÓRIAD trükkösek akartak lenni a kínaiak
Nem csodálkozok ezen, 1 hétig röhögtek a vámosok rajta azért ért ide ma. -
samuap
újonc
Sziasztok!
Dec.5.-én adták fel az USPS Jamaicai központjából a nemzetközi levelemet,aminek értéke 220$.Szerintetek hány munkanap amig ideér Bp.re? A leveleket is vámkezelik? Tehát biztos,hogy számíthatok ÁFA-ra meg vámra?! Illetve a csomag azonosítója LJ kezdetű,erről azt olvastam,hogy ez csak egy vámhatározati azonosító.Habár tényleg az USPS oldalán látom,hogy transit-ban van,de vajon idehaza is beregisztrálják a Magyar Postások?
Köszi ha válaszoltok!
-
NOBODY
tag
válasz
szlibud #20588 üzenetére
Ne is mondd!!!
Az agyam elszáll tőlük komolyan!!!
3 napja képtelenek kiszállítani egyrohadtcsomagot...Mondjuk mondtam szerencsétlen droidnak, hogy nem azért fizettem plusz pénzt a szállításért, hogy utána Budapesten üljenek rajta. Mindazonáltal megértem, hogy sok a cucc, de ne már én szívjak emiatt!
-
csizzo
csendes tag
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Stanley-B. #20571 üzenetére
dettó, vám előtt várja sorsát a csomag
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
szlibud
tag
DHL-es csomag Kínából:
Kína-Budapest 2,5 nap (benne szombat és vasárnap!)
Budapest-Budapesti címre kiszállítás 3 nap (hétközben)Inkább nem minősíteném a DHL magyarországi részlegét... A bunkó ügyfélszolgálatosokról már nem is beszélve...
-
törölt tag
Igazat adok (#20580) Outlander topictársnak -
Ha egy 250 dodós teló helyett 1 darab 20 dodós töltőt kapsz, noná, hogy full refund....
Nekem is el volt szállva az agyam, 09.09.-i rendelés 77 napra érkezett és még csak véletlenül sem FEKETE színben, hanem szürkében (egyébként teló)
Mégsem nyitottam rá a dispute-t, nem kértem azonnali full vissza zsét, bármennyire is átkoztam - beláttam - nem az Ő hibája, hanem az enyém. Megbíztam benne annyira h.előre kifizettem, azt amit.
Szerintem aki már vásárolt és mondjuk folyamatosan azt teszi, azt ne büntesd...Tudom könnyen mondom, nem az én cuccom cserélték le másmilyenre.
De jó volna, ha még a későbbiekben is megérkezne szinte minden, mert bárki bármit mondd technikailag már felértek....a szállítás meg ? Hány kicsi kínai van a Földön, hány ezer kilométer ? Ünnep + meg minden....
A legfontosabbat a végére hagytam: senkinek nem kötelező onnét vásárolni....
[ Szerkesztve ]
-
csizzo
csendes tag
válasz
Outlander #20580 üzenetére
Nos a helyzet az, akárhogyan is nézzük: Nem azt küldte amit rendeltem. Ezt a típust nem rendeltem volna, mert nem ismerem(most már igen, és ettől az 1000 Ft-os fülhallgatóm is jobb). A G923-ról pedig hallottam ,és a minősége is szerintem sokkal jobb.
Te mit szólnál, ha egy eredeti S4 helyett egy klónt kapnál? Ugye nem tetszene?
Más: most egyezkedem az eladóval, mi legyen.
Eddig még senkinek nem adtam negatív visszajelzést mégha nem is teljesen az jött amit kértem.
Miattam tuti nem lesz Hungarisztán feketelistás, megnyugodhatsz. -
janaman01
addikt
KICST MÁR KEZD BOSSZANTANI
2013.11.25
21:02
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.12.06
11:00
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.12.06
11:04
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
esox
senior tag
válasz
#01993216 #20548 üzenetére
akinek 62-es postán átvehető és 2 kg alatti, az ne álljon sorba lent... egyből fel a lépcsőn, ami a főbejárattól balra szemben... át kell menni egy nejlon folyosón (felújítás van) és szépen kiáálni a sort a 3-as ablakig. Itt nincs sorszámosztó, ellenben kicsi káosz az van.
Szóval emelet és 3-as ablak. Lehet menni simán CN számmal is ha már a tracking azt írja hogy postán átvehető, nem kell megvárni az értesítőt, ami kb 2 nappl később jön.__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
Outlander
addikt
válasz
csizzo #20579 üzenetére
Nem igazán értem a problémád... illetve annyit értek, h nem az jött amit szerettél volna...
DE
Külsőre és belsőre gyakorlatilag 1:1 ugyanaz a kettő....Nem egy marék szöget kaptál, és ennek ellenére vagy éppen ezért, te egy fulll refundot akarsz?!
Nem akarlak sértegetni, de pont az ilyen "partnerek" miatt feketelistás Hungarisztán egyre több eladónál...
Egy mezei pár dolcsis "árengedménnyel" is már bőven jól jársz a "sérelmed" miatt.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
csizzo
csendes tag
válasz
Outlander #20578 üzenetére
Értelek én, csak az bosszant, hogy az eladó 97,7%-os, rosszat alig kapott, szóval megszívtam megint. De nem érdekel, nyomok egy full refundot meg kap egy értékelést amit olvasgathat. Ezzel az erővel egy marék szöget is kaphattam volna. Azt is vissza kellene küldenem önköltségen? Kezd unalmas lenni hogy sose az jön amit kérek.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz
csizzo #20577 üzenetére
Rágoogliztam, és valóban, kb egyforma, így Én te a helyedben, sarokban sírnék, magzatpózban száraz kukorica szemeken... valahogy e két szmálylit összemosva kapod meg az említett dolgot vizuálisan.
Nyomsz egy diputot, beleírod h minden jó minden szép, de nem ezt kérted... kérsz valamennyi kártérítést.
Errre két féle válasz szokott jönni."adok 5$-t örüljé neki."
v
"Küld vissza önköltségen, én meg küldöm az eredeti rendelést, ha van készleten."Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
csizzo
csendes tag
Ti mit tennétek a helyemben:
Rendeltem egy SOMIC G923 fejhallgatót, de helyette kaptam egy KINBAS VP-X9-et. A kettő külsőre teljesen ugyanolyan, a feliratoktól eltekintve. Minőségre sajnos nem tudom összehasonlítani, de a KINBAS nem valami nagy szám. Mondhatni elég gyenge. 15$ cucc. -
hamti2
csendes tag
Ez mit Jelent ? Elengedték ?
http://kepfeltoltes.hu/131212/745146632K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
"Released by customs " ?
[ Szerkesztve ]
-
Fura ez a PayPal. Reggel írtam egy dispute-ot, de nem nyomtam rá a végén, hogy claim, és nincs is sehol az egész. Most írtam egy újat, de a végén nem kérdezte a claimet, hanem írta, hogy a dispute megnyílt. Pedig minden lépést ugyanúgy csináltam. Na mind1, az Antelife nálam leírta magát. Bár nyomkövetés nélküli csomagnál akár a postás is lenyúlhatta. Akár a kínai akár a magyar.
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
Jimboow
csendes tag
válasz
pach-adams #20573 üzenetére
Sajnos nem, nyilván azzal a 3 dologgal kitörölhetik a se@@üket az értékbecslésnél
-
pach-adams
tag
Üdv mindenkinek!
Kaptam egy ilyen levelet:
Kérjük Szíveskedjen elküldeni a devizautalási-, vagy PayPal igazolást a vamkontakt.hu@dhl.com e-mail címre, valamint kérjük, hogy az alább felsorolt információkat adja meg a részünkre a vámkezeléshez:
pontos magyar árumegnevezés
címzett bejelentett lakcíme
az áru értékén felül a fuvardíjat fizette e, ha igen, mennyit?
Na most itt mindenképp, el kell küldeni a Paypal vagy utalási bizonylatot?
Az nem elég ha csak a 3 alábbit küldöm nekik?
Mert elvileg az a helyzet, hogy a kínaiak voltak olyan kedvesek és az "eredeti" összegtől kicsit olcsóbb összeget írtak nekik. ÉS ugye nekem is jobb lenne az "olcsóbb" összeg az ÁFA miattPorból lettél, s majdan porrá leszel :R
-
Stanley-B.
őstag
válasz
ghiottone #20492 üzenetére
hoppá:
2013.11.07
13:45
Küldemény információ:
2013.12.11
03:02
Küldemény információ:
2013.12.11
03:12
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs -
Indítottam egy paypal dispute-ot Antlife ellen. Kb 40. napnál járok, tracking nélküli csomag, 1700huf.
Az utolsó lépés, hogy claim lesz vagy mi, azt nem töltöttem ki. Ilyenkor is elindul az ügy, vagy azt is ki kellene tölteni?<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
-
kokeny20
csendes tag
Rendben srácok, ha már ennyien ezt mondjátok akkor elhiszem hogy megjön, türelmes leszek
-
válasz
kokeny20 #20556 üzenetére
Tehát még van 30 napod arra, hogy pozitívan csalódj.
Azért azt nem kellene ennyire naívan hinned, hogy valaha is járt a csomagod Szerbiában...A türelem nem a személyiség része, hanem tanulható tulajdonság.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
ncsicso
tag
Na, véget ért a történet (SG, rendelve nov 11):
2013.11.18 17:18
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2013.12.04 10:45
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country2013.12.0410:57
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs2013.12.07 14:00
Küldemény információ:
Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure2013.12.09 07:54
Küldemény információ:
Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance2013.12.09 14:05
Küldemény információ:
Betárolás a Postaimport raktárba / Storage for customs procedure2013.12.09 14:06
Küldemény információ:
Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted2013.12.10 05:47
Küldemény információ:
Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents2013.12.10 09:02
Küldemény információ:
Elektronikus vámkezelési dokumentum kész / Electronic customs declaration ready2013.12.10 10:03
Küldemény információ:
Vámhatározat kiadva / Issue of customs decisionEddig tartott a magyar posta oldalán a nyomkövetés, a SG post megállt a célországba érkezésnél. A küldemény közben megérkezett.
ha véleményed van, ellenséged is van
-
Terentius
őstag
Pénteken rendeltem geekbuyingról DHL-el.Hétfőn jött az email,hogy feladták és küldték a trackinget.Mai napig nem élt a tracking.Most ráírtam geekre live chaten.Utánanézett és adott egy másik trackinget ami szerint kedden már Hongkongban felvették a csomagot. Ez milyen dolog?
OnePlus 12 16/512
-
IamSociopath
aktív tag
Na én elküldtem minden pappírt. kíváncsi vagyok mennyi idő lesz mire kiküldik.
-
kokeny20
csendes tag
Hát gyerekek nincs változás.. November 16-ikai feladású CN-es csomagommal kapcs. (Aliexpress)
Még mindig moldova veche környékén írja a google térkép a trackingkit oldalon pontosan 11.23-ika óta a csomag helyét.
Úgyhogy.... nem igazán fűzök reményeket hozzá, hogy valaha is megkapjam.Lassú a CN "tudjuk" de ennyire nem!!! látom a fórumot olvasom, már mindenki megkapta 16-ika óta.
Személy szerint ezzel az akcióval be is fejezem a külföldi rendelést.
Még van 30 nap... h megjöjjön de nem fog úgy se
Úgyhogy már csak abban reménykedem h a pénzem visszakapom majd bár., ahogy olvasom nem könnyű visszaszerezni
Tanultam belőle.. ez van!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
karesz1234 #20554 üzenetére
Ha van raktáron és fel is adják 2-3 nap alatt akkor lehet h.vagy 8 nap (munkanap) összesen és nálad van, beleértve a vámeljárást is...
Jól tetted h.a miniről rendeltél... -
karesz1234
csendes tag
Sziasztok. Elég kezdő vagyok még a külföldi rendelések terén. Számszerűsítve tegnap rendeltem először a minideal-ről.
tapasztalatotok alapján kb mennyi idő mire kézhez vehetem a csomagot, mondjuk ha nem számolom a vámot, mármint, ha fizetni kell.
Mennyi idő mire kapok transfer ID-t? Eddig még ez nem történt meg.
DHL express-el rendeltem. Oda 4-5 napot írtak.
Egyébként egy lenovo s820 lesz a rendelt cucc. barátnőmnek.Köszi előre is
Üdv
KareszKaresz
-
gerejoe
tag
HAli.Itt gondolom lehet küldeni a papirokat
üldemény információ:
Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance -
törölt tag
válasz
KurtCobain #20551 üzenetére
Kössz mindenkinek! Akkor nem várom meg a levelet, ez alól már úgysem lehet kibújni!
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
#01993216 #20547 üzenetére
igen. Úgy látom ezt a szállítmányt megtizedelték :/
2013.11.21
15:55Küldemény információ:
2013.12.05
19:30Küldemény információ:
2013.12.05
19:32Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.12.11
10:16Küldemény információ:
Vámkezelésre vár / Waiting customs clearancenekem is pengetnem kell
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz
vranyek #20544 üzenetére
Ezt látom most! Akkor ez már biztos, hogy fennakadt? Mert akkor én is elküldöm amit kell!
2013.11.20
15:21
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2013.12.05
20:20
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country2013.12.05
20:23
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs2013.12.11
10:16
Küldemény információ:
Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance -
esox
senior tag
Alábbi statuszban van jelenelg a csomagom:
Küldemény felvéve / Item accepted
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
12:15 Budapest 62 posta
Postán átvehetőTapasztalatotok szerint ez mit jelent?
Menjek érte vagy majd kihozzák, mert hivatalos értesítést még nem kaptam, csak a tracking alapján tudom, hogy itt tart a történet. Számítsask vám fizetésre, azért van postán átvehető státuszban? Érdemes hívni őket ilyen esetben vagy várjak, hogy mi lesz?__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
vranyek
aktív tag
válasz
#01993216 #20543 üzenetére
Ahogy biztossá válik a vámkezelés, rögtön lehet küldeni tracking alapján is az adatokat, nem kell megvárni az értesítőt és a hozzá tartozó levelet. Múlt héten is így volt barátnőm telefonjával, és az enyémmel is tegnap
Barátnőm telefonjához az értesítő akkor érkezett így, amikor már a telefon a kezében volt[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.
-
-
cekkk
veterán
-
-
wysless
csendes tag
http://i39.tinypic.com/2jct4eh.png
Ilyenkor mi van? Mennyit szarakodnak ezek a vámmal? Mikor fog ez ideérni?[ Szerkesztve ]
-
hege21
aktív tag
UPS Expedited postával tapasztalat?
Tegnap rendeltem egy csomagot,karácsonyig ideérhet?
Vámolás,hogy működik a UPS-nél? -
peter710
csendes tag
Szép jó reggelt mindenkinek!
Van olyan EU ország ahol nem kell áfát fizetni ha Eu-n kívülről érkezik a csomag?
Szép napot
-
ephgsm
csendes tag
válasz
szili.tamas1 #20523 üzenetére
Egy repülőn jött az enyémmel nagyon úgy néz ki..
-
szili.tamas1
senior tag
2013.11.15. - Despatched to overseas (Country code: HU)
2013.12.11. - Arrived at overseas (Country code: HU)Hát ez nehéz szülés volt.
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
Terentius
őstag
dec. 6 rendelés
dec. 9 geek feladta
dec. 11 még mindig nem látható a dhl rendszerében[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 16/512
-
NOBODY
tag
DHL-lel rendelőknek:
12.02. Megrendelés lead.
12.07. Feladta az eladó.
12.10. Megérkezett az országba, vámolták.Tegnap reggel óta a DHL ül rajta. Talán holnap kihozzák, mondta a jó ember ma a telefonos érdeklődésemre, így ez is 1,5 hét.
Nyáron a SG volt ilyen lassú. -
Pítőr
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy Tmallbox-nak mit/hogyan kell visszaküldeni, ha tönkremegy a telefon!? Csak a telefont, vagy minden kiegészítőt? Sima levél, ajánlott, vagy valami más?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r
-
dethroner
veterán
válasz
szili.tamas1 #20507 üzenetére
Nem tudom hogy a postásom vagy az MPL kocsiról dobták-e be az értesítőt, csak annyi van benne értesítés küldemény érkezéséről. A feladóhoz van írva MPL. Mondjuk azért furcsállom, mert amikor a vámnál a csomagom státusza változott hétfő este, azonnal el is küldtem a szükséges dokumentumokat. Lehet hogy még az előtt elküldték, hogy a státusz frissült volna?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Addel
senior tag
Ezt nézzetek, ezt tuti gyalog hozták Kínából.
DÁTUM INFORMÁCIÓK
2013.10.23
22:04
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.10.26
11:44
Küldemény információ:
2013.10.27
00:10
Küldemény információ:
2013.12.11
04:01
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country -
McReay
aktív tag
Hétfőn este rendeltem egy telefont a geekbuying-on és azóta még semmi információm nincs róla. Feldolgozásnál még rendelés óta Processing van. DHL-es szállítással rendeltem, szerintetek írjak nekik, hogy mi van vagy várjak még?
Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
dethroner
veterán
Srácok, a kérdésem még mindig él. Szóval ha a vám elküldi az adatbekérő levelét, akkor azt normál postai úton teszi, vagy MPL küldeményként?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
törölt tag
Frissült már valakinek, akár most este az 5-ei státusz?
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Fujifilm X
- Automata kávégépek
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- További aktív témák...