-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
addikt
Észre vettétek, hogy a Honkongból feladott küldemények hamar ide érnek?
Pl a kedvenc eladóm sinceritytrading is Honkongból postáz, és két hét alatt mindig ideérnek a csomagjai. -
atala
addikt
válasz tibcsi0407 #80842 üzenetére
Ettől féltem. Az egyik csomag elég méretes, és sajnos 32 dollár értékű. A másik az csak 25 dollár értékű.
-
atala
addikt
Valaki árulja már el, hogy miért van az, hogy az egyik csomag "célországba feldolgozva" státusz után egyből pár órán belül "belföldi feldolgozásra továbbítva", míg más csomagok egy hete állnak "célországba feldolgozva" státusszal. Most két csomagom is ilyen.
Most látom nemrég volt ilyen erről szó.
[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
Közben lejárt a szerekesztési idő.
Úgy egyeztünk meg az eladóval, hogy nem kell visszaküldenem a terméket, és felét vissza fizeti a vételárnak.
Az eladó azt kérte, hogy úgy állítsam be a vitát, hogy visszaküldöm a terméket, és vissza adja a teljes vételárat, de bízzak benne, nem fog átverni, és nem kell vissza küldenem a terméket.
Gondolom a jutalék miatt kérte így.
Most ezt küldte az Ali. Eszerint csak akkor fizetnek, ha a nyomkövetésen látszik, hogy az eladó vissza kapta a terméket.Please note:
If you and seller reached an agreement in Return Goods & Refund, you need to add the tracking details for your Order within 10 calender days. If no tracking information is added within 10 days, this order will be automatically closed and the payment will be released to the seller. If the system shows that the seller has received the returned products, you will receive your refund within 3-15 working days. If there is a delay, please check with your issuing bank or contact us for help.Most már csak abban reménykedek, hogy az eladó tényleg lesz olyan gerinces, és a paypal-re küldeni fogja a pénzt.
-
atala
addikt
Az Aliexpresszen végre sikerült megegyeznem az eladóval, hogy 50%-át vissza téríti a vételárnak.
Viszont még nem eset szó róla, hogy hogyan fizeti vissza, mivel az Alin kártyával fizettem.
Azt nézem, hogy lezárták a vitát.
Miért van olyan érzésem, hogy nem látom soha azt a pénzt?Hogyan szokták a visszatérítést intézni?
[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
válasz aytukabozs #74262 üzenetére
Nem is volt olyan lehetőség amit az eladó kért, így azt választottam amit te javasoltál. Meg látjuk mit lép.
-
atala
addikt
válasz aytukabozs #74262 üzenetére
Köszi! Gondolom abból azért nem lesz bajom, ha okként azt jelölöm be amit Ő szeretne.
-
atala
addikt
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Mint már írtam, nem pontosan azt a terméket kaptam amit hirdettek. Kértem az eladótól 50% visszatérítést.
Ezt a választ kaptam, amit nem nagyon értek, mert szerény az angol tudásom.
Mit szeretne az eladó?Hello,dear friend, we can refund only through dispute, could you please choose reasons like “no longer need this products “ to open it, please click return and refund to find it and answer yes to the question "did you receive your order?"After that we will refund to you soon, please kindly note, thanks
Már csak 2 napom marad a védelemből.
-
atala
addikt
Köszi a válaszokat. Azt írta az eladó, hogy teljes visszatérítést nem tud adni, és kérdezi, hogy mennyit adjon. Megpróbálkozok 50% visszatérítéssel.
-
atala
addikt
Vettem egy kártyaolvasót az Aliexpress-ről, ami meg is jött, de a leírásával ellentétben nem olvassa az XD kártyát. Én éppen ezért vettem ezt a típust, mert kellett volna az XD kártya olvasás.
Jeleztem az eladónak, de Ő most húzza az időt, állítólag a szállító válaszára vár.
4 nap 10 óra van még hátra a visszaszámlálásból. (Awaiting delivery)
Nekem addig kell disput-ot nyitnom míg le nem tellik az idő? Vagy az idő letelte után?Mivel vissza küldeni nem akarom, így valószínűleg kérek valamennyi kártérítést. Mennyi kártérítést lehet ezért kérni? 15 dolláros a készülék.
[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
Hogy van az amikor Németországban DHL-el indítják el a szállítást, de közben átadják a magyar postának?
A tinydeal-tól rendeltem egy tabletet amit a DHL szállított, de most azt írják, hogy átadták a magyar postának még kint Németországban. Most a magyar posta oldalán is látszik (ugyan azzal a rangszámmal mint a DHL-é) Célországba elküldve státusszal.
Jól sejtem, hogy így lassabban fog ideérni, mint ha végig a DHL hozta volna? -
atala
addikt
válasz Turbobacsi #63092 üzenetére
Ok, akkor majd meglátjuk.
-
atala
addikt
Kínából a Holland posta milyen időket szokott futni a Kínai postához képet?
-
atala
addikt
válasz Turbobacsi #62975 üzenetére
Elég a feladóvény, és legalább 30 nap az átfutási idő. Be kell adni egy tudakozványt valamelyik postán, amivel elindítják a keresést. Utána elkezdik keresni, plusz még van várakozási idő.
[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
válasz Turbobacsi #62972 üzenetére
Magyarországi kézbesítésnél a feladási díj 15 szörösét fizetik ki kártérítés gyanánt. Plusz a feladási díjat. Nekem már 2x hagytak el ajánlott küldeményt.
A külföldi küldeményeknél nem tudom, de szerintem ugyan az a szitu.
[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
válasz tibcsi0407 #62955 üzenetére
Én azt hittem, hogy 22-ig áfa mentes, és az a feletti részre kell áfát fizetni.
-
atala
addikt
válasz tibcsi0407 #62948 üzenetére
De ez nincs kőbe vésve. Sehol nem írják, hogy bármit is elengednének bizonyos érték alatt. Valószínűleg ez csak egy íratlan szabály.
-
atala
addikt
válasz tibcsi0407 #62942 üzenetére
Akkor gyakorlatilag 55 euro, értékig (62 dollár) lehet megúszni az áfát, mert 55-22=33 EUR Annak az áfája kb 9 EUR. Vagy rosszul számolok?
-
atala
addikt
Egy Kínaival üzletelek az aliexpresszen. Tölthető patronnak a chip-je kell, Ő kompletten árulja az egészet. Megállapodtunk, hogy tud adni csak chippet.
Megírtam neki a paypal email-címem, hogy majd küld díjbekérőt, de Ő ezt válaszolta.You pay directly to my paypal és megadta az ő paypal címét.
Bele menjek ebbe a küldésbe? Mert szerintem így nem fog a paypal visszatéríteni, ha nem érkezik meg a csomag.
-
atala
addikt
Kutya legyek, ha értem ezeket a Kínaiakat.
Aliexpress rendelés. Az eladó megad egy ilyen TN számot (HN001749435AE) amit baromian nem lehet követni.
Erre megjön a csomag és van rajta egy RI647311917CN rangszám. Alá is kellett írni.
Miért ad meg kamu számot az Ali felületén. Nem értem. -
atala
addikt
-
atala
addikt
válasz molvany #61863 üzenetére
Ettől van:
Teamtop Trading Co,, Ltd.Eddig még sohasem írtak ilyet. Sokan csak beírnak valami kamu számot, azt jó napot. Viszont volt egy 14 dolláros rendelésem egy másik eladónál, és ő meg egy kamu TN-t adott meg, kamu nyomkövető oldallal. Ara már egy kicsit pipás vagyok, mert az már nem pár dolláros tétel.
HN001749435AE
The seller is using AliExpress standard shipping. The tracking information will be displayed here within 5-7 days after seller has sent out the package. You can also go to 4PX-Huanan Special Line check the tracking information.
-
atala
addikt
Rendeltem az Ali-ról egy 2,7 dolláros terméket, és ezt írta a postázásnál a megjegyzéshez az eladó:
Sorry friend,Because of the post accumulation problems, we changed another shipping way which will be better and safer. It will arrive at other country first,then that country post will transfer it to your country. Really sorry for making this inconvenience for you! The shipping time will be the same or faster than the shipping way you choose and please track on this site(tracking informations usually showed within 3-12 business days):http://www.17track.net/index_en.shtml
Mit kamuzik? Milyen másik posta?
Vagy csak nem tudja, hogy én tudom, hogy az Alin kötelező a TN megadása, de ilyen kis tételnél csak simán küldik?Ezt a számot adta meg. 44866311359
Látszik, hogy csak egy kamu szám. Nincs is ezzel semmi baj, csak nem értem miket ír. -
atala
addikt
válasz dywerd #61584 üzenetére
Az 500 g-os határba már nem fér bele. 1 kg-ig 4245 FT plusz 810 Ft az ajánlott díj, hogy legyen TN.
De van Flexi üzleti levél ami nem tudom mit takar, az 1 kg-ig 3285 Ft plusz 810 az ajánlott díj.Ha szétszedhető csavarral, és nincs matricázva, én szétszedném, hátha csak egy biztosíték ment ki.
-
atala
addikt
Nekem is van egy furcsa rendelésem.
Gearbest-től rendeltem egy telefont EU raktárból 131 dollár volt szállítással együtt.
Olyan, mint ha nem lenne nyomkövetés. Ez az EU Expressz nem mond semmit.
Ráadásul, ha megnyitom a számlát 59,5 dollárról van kiállítva. Na, de miért?Nekem gyanús, hogy nem EU-ból, hanem Kínából Küldik, és ezért van a számla kevesebb összegről kiállítva.
-
atala
addikt
Elméletben. Ha veszek pl egy telefont EU raktárból, és meghibásodik. Akkor nagy valószínűséggel már Kínába kell kiküldenem javításra. Ők vissza küldik a javított, vagy kicserélt telefont. A vám megfogja. Ilyenkor mi a helyzet? Vagy nem Kínába kell küldeni javításra? Volt már valaki hasonló helyzetben?
-
atala
addikt
válasz alcapone386 #60848 üzenetére
Hétfőn, vagy kedden megkapod.
-
atala
addikt
válasz anorche1 #60764 üzenetére
Sok esetben alul árazzák a terméket, viszont a postázásra meg rátesznek.
pl van olyan, hogy egy 500 Ft-os terméket ingyen postáznak, de a másik eladó meg adja 300 Ft-ért, és 200 Ft a szállítás.
Nem tudom, hogy a te terméked esetében mennyi a tényleges értéke a terméknek. -
atala
addikt
Ez most Ebay-es volt.
Az Alit ezért nem szeretem, mert sok helyen 7-15 nap a postázási idő.
Igaz, most bele futottam egy csajba, akinek írtam, hogy sürgős lenne e a postázás, és másnap postázva volt. (Az hogy tényleg feladta-e majd kiderül)
Nagyon kedves volt, még szivecskés smile-t is küldött. -
atala
addikt
Komolyan mondom, némelyik Kínai eladó megéri a pénzét.
Rendeltem egy telefon tokot 24-én (Egy drágábbik fajtából). 25-én megjelöli a kínai, hogy postázva, adva egy kamu TN-t.
Majd 01.én küld egy levelet, hogy nincs az a szín, válasszak másikat. -
atala
addikt
Azért ez ebben a formában nem igaz. Jött meg valakinek svéd postával 7-9 napra valami? Mert CN postával már többször, viszont a svéd posta a leggyorsabb 20 nap, de volt már több mit egy hónapos is.
De mivel az utóbbi időben akkut, és akkus dolgokat sokszor vissza dob a többi posta, így nincs más választás. -
atala
addikt
válasz Anonymus23 #59422 üzenetére
Én Kínából rendeltem, mert úgy olcsóbb.
[link]
Viszont mivel akkuról van szó, svéd postával küldik, ami köztudott, hogy lassú. Igaz, a legutóbbi laptop akku rendelésem svéd postával 18 nap alatt (beleértve a hétvégéket is) itt volt. -
atala
addikt
Xiaomi hivatalos oldaláról vásárolt már valaki? Postáznak Magyarországra? Postaköltség?
Most látom, hogy nem.
[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
Külföldről milyen PowerBank-ot érdemes rendelni, és honnan? A Xiaomi-ról hallottam, hogy azokban tényleg annyi akku van amennyit ráírnak, és megbízhatóak.
-
atala
addikt
Rendeltem kedven memóriásunktól (sinceritytrading), és rekord idő alatt meg jött a csomag. 13-án postázta, és 24-én nálam volt. Sima postázással.
-
atala
addikt
Kellemesen csalódtam most a svéd postában. Beállítottam magam a 30-40 napos postázásra, és 18 nap alatt itt volt a csomag.
-
atala
addikt
válasz Graphics #58769 üzenetére
Június 30-án vettem, nyomkövető szerint júl 2-án fel lett adva. Nem is ez a gond, hanem azt furcsálltam, hogy a feladástól számítva 8 nap kellett míg egyáltalán repülőre tették.
Na de nincs gond, tudtam, hogy lassú lesz, de nem volt más választásom az akku miatt. Csak érdekességnek írtam. -
atala
addikt
Most már tudom miért olyan lassú a svéd posta. 2-án rendelt laptop akku 10-én célországba elküldve. Innen még legalább 2 hét. Gondolom bevárnak jó sok csomagot, és úgy megy egyben.
-
atala
addikt
Ez valami újdonság? Nem volt régebben ilyen bejegyzés.
Mikor várható ebből kézbesítés? Nem nagy értékű termék.
2015-07-07 04:39, Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting -
atala
addikt
Sziasztok!
Az akkukat mennyire fordítják vissza mostanában? Rendeltem laptok akkut, mivel lehetett választani a biztonság kedvéért svéd postát kértem.
-
atala
addikt
Ez most nem jött össze, mert nem nekem lesz.
Megkértek, hogy vegyek neki tokokat.
Miért, szerinted hagynom kellene az egészet? Kifizettem, szeretném megkapni. Azért az egy kicsit furcsa, hogy egy eladó, 3 csomag, és egyik sem jött meg. Most vagy mindegyik még úton van, vagy fel sem adta.
Egyébként a 4 termék már 2000 Ft körül van. -
atala
addikt
Beírom ide is, mert az ebay-es topic nem nagyon megy.
Január 15-én rendeltem 4 terméket egy eladótól, amit 3 csomagban küld. Egyik sem jött még meg.
Indítottam claim-et az ebay felületén. Az eladótól azt a választ kaptam az egyik terméknél hogy várjak egy hetet.
Most annál az egynél ahol válaszolt átváltott valamire, a többinél marad a március 05, határidő.
Mi a teendő most? Fogadjam el az egy hetet? Nem baj, ha lejár a március 5-e határidő?
Azt tudom, hogy lezárni nem szabad.
Eddig mindig a paypal-en indítottam a claim-et , ott másként megy. -
atala
addikt
Mit tudtok most a postázásról kínából? Van valami gebasz, hogy belassult? Van 4-5 termékem amit január 15-én rendeltem, de még semmi.
-
atala
addikt
válasz maj-viktor #52681 üzenetére
Akkor még jó, hogy rákérdeztem, mert azt hittem 20 nap után automatikusan visszaadják a pénzt.
Volt már refund-om, de ott egyből vissza adta a pénzt az eladó.
Akkor mielőtt lejárna eszkalálom. El telt több mint egy hét, de semmi reagálás az eladó részéről.Ez egy tablet töltő volt, amit az eladó csak belevágott egy sima nejlon zacskóba, és úgy adta fel.
Amikor megérkezett a töltő egyik 220-as villája teljesen el volt hajolva. Lehetetlen volt visszahajlítani törés nélkül. Mivel ez egy komplett darab, (adapter) így az egész mehet a kukába, nem lehet megjavítani.Többségében készítek a kicsomagolásról videót, szerencsére most is készítettem. Ott látszik, hogy akkor bontottam fel, és már így érkezett.
Nem nagy értékű, de ha ilyen balga volt, hogy még egy bubis borítékba sem tette, akkor fizessen.[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
21-én nyitottam egy vitát a paypal-en, mert a csomagolás hibájából törötten érkezett meg egy termék. Csatoltam fotót, videót.
Eddig semmit nem reagált az eladó. Van valami teendőm a 20 nap lejártáig, vagy utána automatikusan döntenek?
Van egy ilyen lehetőség alul. Ezt kell használnom?Escalate this dispute to a PayPal claim
Érdekes, hogy az ebay-en nem is látszik, hogy vitát nyitottam.
-
atala
addikt
Ismét kitett magáért a kis kínai.
Rendeltem egy töltőt a tablethez, amit úgy küldött el, hogy bele tette egy sima szürke zacsiba, és kész.
Naná, hogy törött dugóval érkezett meg.
Pedig nem is kezdő eladótól vettem, nem értem, miért nem tette buborékos zacskóba.
Mindegy, készítettem videót a felnyitásról, ment a refund, mellékeltem a videót. Kíváncsi leszek mit lép. -
atala
addikt
válasz El_Diablo #52093 üzenetére
Nem gondolom, csak eddig az volt a tapasztalat, hogy az ebay-en pár napon belül postán volt a termék, az Alin meg általában 5-7 nap múlva, vagy még később.
Dominó85:
Konzultáltam vele előtte, igaz, nem a postázásról, hanem a nagyobb mennyiségű rendelésről, és árról. Nagyon segítőkész volt. Írtam, hogy akkor most rendelek egy kisebb mennyiséget, és ha beválik, akkor lehet több is.
Leütöttem az aukciót, Ő írta, hogy ok, küldi. Ja, küldte is 3 hét múlva.
Na, mindegy, nem gond, végül is összességében 5 hét alatt itt volt.[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
válasz Dominó85 #52091 üzenetére
Az viszont az eladó hibája, hogy 5 napon belül hirdeti a csomag feladását, és 3 hét után adja fel. Vagy írja oda, hogy 3 hét van a feladásra, vagy írja meg, hogy elnézést, kifogytam, 3 hét a beszerzése. Én is kereskedő vagyok, és már én érzem rosszul magam, ha 3 napon belül nem tudom feladni a terméket.
-
atala
addikt
Most tanuja lettem a másik végletnek, hogy miért jönnek meg lassan a csomagok.
December 13-án redeltem egy 4 dolláros cuccot az aliexpresszről.
Pár nap után kaptam TN-t, ami nem volt jó, így gondoltam kamu TN.
Tegnap megérkezett a csomag. Rákerestem a TN-re, és kiderült, hogy január 8-án adta fel.
Már annyira elegem van az Aliból, ha nem muszáj már nem is rendelek ott, de pl ez a termék máshol nem volt kapható.
Az Ebay-en 1-3 napon belül postázzák a terméket, és valóban fel is adják. -
atala
addikt
válasz maj-viktor #52082 üzenetére
Én mindig videót készítek a kicsomagolásról.
-
atala
addikt
válasz BeriHampeR #52076 üzenetére
Én az ebay-en vettem most 4 terméket egy eladótól, de csak kettőt tudtam a kosárba tenni, kettőt külön vettem meg. Írtam az eladónak, hogy 4 terméket rendeltem. Azt írta, hogy látja, de nem adhatja fel egy csomagban. A két kosaras terméket egy csomagban küldi, a másik kettőt, meg külön-külön.
Nem tudom milyen szabály van erre, de ilyet még nem hallottam.
Aztán az is lehet, hogy a kis csomagot ingyen adja fel, a nagyobbra meg már fizetnie kell. Ki tudja.
De azért kérdezz rá. -
atala
addikt
Az Aliexpresszen mi a menete a dispute-nak?
Az világos, hogy a számláló lejárta előtt meg kell nyitni, de utána mi a menet? -
atala
addikt
válasz Dominó85 #51733 üzenetére
Én is bele futottam most egy hamisított/leselejtezett mobil töltőbe. 2A-es töltőt kerestem a tabletthez. Kinézetre nagyon úgy néz ki, mint a Samsung töltő, de nem volt ráírva a képen. Nem is foglalkoztam vele.
Megjött a két töltő, Rajta virít a Samsung felirat. Nem hogy 2A-t, de szerintem jó ha 500mA-t ad le. Nagyon lassan tölti a tabletet. Most ez vagy egy hamisítvány, vagy a Samsung gyárból kicsempészett leselejtezett töltők, amik nem mentek át a minőség ellenőrzésen.
Utólag már okos az ember mert a már a méretéből is láthattam volna, hogy ez soha nem fog leadni 2A-t, de gondoltam, új technológia. Most nézem, hogy az eredeti Samsung töltők 1A-ek. -
atala
addikt
válasz wendy87 #51673 üzenetére
Ez azt az időt mutatja, ami alatt indítani lehet a refundot. Tehát amikor már csak 1-2 nap van hátra, és még mindig nem jött meg a csomag, akkor el kell indítani a refundot, mert ha lejár az idő, már nem lehet visszakérni a pénzt.
Sajnos az eladó kitolhatja ezt a dátumot.
Egyébként az elején megadott 50 nap nem arra vonatkozik, hogy addig kell feladnia, hanem annyi időre vállalja az eladó, hogy hozzád megérkezik. Van aki csak 30 napot ad meg, van aki 50 napot. Ez változó.
Nekem már csak 10 nap van hátra, és még nem jött meg egy termék. -
atala
addikt
válasz maj-viktor #50404 üzenetére
Ez nincs 4 dollár, és a vásárlás után 2 napon belül postára adta, csak valahol keringett a nagyvilágban.
Egy másik eladónál most jött meg egy bizsu gyűrű, ami el volt törve. Írtam az eladónak, hogy törötten érkezett, kérdezte, hogy mit szeretnék. Mivel meg tudtam forrasztani, így írtam neki, hogy semmit.
-
atala
addikt
válasz olsz....MOBI #50388 üzenetére
Ez sem TN-es, és csak 3,8 dollár. Nem halok bele kifizetni.
-
atala
addikt
Sziasztok!
Most először fordult elő velem, hogy egy termékre vissza kértem a pénzt, mert nem jött meg. Ma beállított vele a postás.
Ilyenkor hogyan tudom visszafizetni az eladónak a pénzt?
Elég, ha írok neki, hogy mégis megjött a csomag, és a paypal-es címére elküldöm a pénzt? -
atala
addikt
Rendeltem Spanyolországból egy terméket amit feladtak november 24-én. November 25-én célországba elküldve, azóta semmi változás. Van még rá esély, hogy megérkezik? Fura, hogy Spanyolországból ilyen lassan jön, ráadásul 14 napja célországba elküldve státusz!
-
atala
addikt
Van egy csomagom ami nem érkezett meg. Indítottam a paypal-en dispute-ot. Azt írták december 20-án jár le a 20 nap. Írtam az eladónak, de semmi válasz már 4 napja. December 20-ig ne is csináljak semmit? A 20 nap letelte után automatikusan átvált claim-é, és vissza kapom a pénzt?
Volt már refundom, de akkor az eladó pár napn belül vissza adta a pénzt. -
atala
addikt
válasz sirperducat #49121 üzenetére
-
atala
addikt
Ezt valaki tudja értelmezni?
[link]
Az asszony rendelt egy 6 dolláros gyűrűt Amerikából, amit USPS postával küldenek.
Estimated delivery Dec 09, 2014 - Dec 18, 2014
Szerintem kamu a TN szám. Azt írják megérkezett Jamaikába,
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Ég veled, KEndre! :(
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest