- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokeny20
csendes tag
válasz
Stanley-B. #21069 üzenetére
Sziasztok!
Igazad volt!!!!
illetve igazatok, ma érkezett meg az országba
Már ha minden igaz
Szerintetek?
A http://www.trackitonline.ru/ oldalon
ezt írja: "Left international place of exchange" ez azt jelenti hogy máris, vámkezelve?
Akkor holnapra itt kell hogy legyen
A Magyar Posta oldala egyenlőre,nem mutat változást.
[ Szerkesztve ]
-
raulicio
senior tag
Tagnap este rendeltem go2c-ről
+ hagytam nekik üzit, hogy eu charger, meg ne a paypalos címemre postázzák (roosszat adtam meg véletlenül), ma reggel 6kor már válaszoltak. 8-ig váltottunkmég vagy 10 mailt mire megértették mit szeretnék. délre már kaptam trackinget. Nagyon kíváncsi leszek januárban ideér-e[ Szerkesztve ]
-
Vjankovics82
senior tag
Ennyit a magyar postáról!!!
11-hó 8-án célországba elküldve még mindig azt mutatja a track szám de december 9-én érkezett az országba és tegnap jött meg!!! sem vám sem áfa!!!
felhívtam a postát pont aznap és azt mondta ma kézbesítik de mondom nem látni semmit a neten azt mondta erre kapott egy x trackszámot de minek!!!
hogy mit csináltak eddig!
-
Stanley-B.
őstag
válasz
Magnat #21141 üzenetére
mondom neked, hogy nekem milyen áraim voltak a legutóbb visszaküldött csomagjaimnál, mindegyik Kínába visszaküldött kütyü, és mindet 2013 augusztusában küldtem elsőbbségivel ÉS ajánlottal:
245 gramm - 1955 Ft
258 gramm - 2805 Ft
251 gramm - 3155 FtAz árazásban ne keress sok logikát
, de ha 250 gramm felett van és 500 alatt akkor kb 3 ezerre számíthatsz. Ennél futárcégek sokkal drágábbak.
hsz második felére, MINDENKÉPPEN! Ne gazdagítsuk feleslegesen az amúgy is ingyenélő navos bandát.
Amit írtak fentebb is CN22 kell, ilyet még én sem intéztem viszont.[ Szerkesztve ]
-
Stanley-B.
őstag
válasz
pkrisztian19 #21139 üzenetére
hát a különbözetet mindenképp vissza kellett volna kérni.
Vámosoknak az lett volna tiszta, ha lemondod a rendelést, visszakapod a pénzt, aztán megrendeled újra, immár a kívánt szállítási móddal (és annak árával). És erről küldöd a papírokat. Így ha jól értem végülis az a probléma, hogy a végső ár 13-16 dollárral több, mint amennyit valójában költeni akartál a termékre (DHL-t fizettél, de nem azt hazsnáltad, viszont a különbözetet nem kaptad vissza és az igazolásod a drágább összegről szól).Szerintem mostmár ez így alakult, az a plusz 13-16 dollár kb 1000ft-tal több áfát fog jelenteni azon felül, amit amúgy is fizetned kéne.
-
donjon
csendes tag
Sziasztok!
Bpost-al van valakinek tapasztalata?
A kovetese azt irja,hogy dec 4 atadva a postanak,es 2-3nap szallitas nekem.
A vam miatt turelmes voltam,de ma felhivatam a postat,viszont a Bpost-os kovetesivel nem tudtak
Mit kezdeni.Koszi
"Én vagyok a hát te ki vagy" :)
-
ampulla
aktív tag
Sziasztok! Valaki rendelt már ibuygoyou.com-ról? Vélemény esetleg, mert nem találtam a trustpilot.com adatbázisában.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Hello friend,
I'm from a online cellphone & tablet store---Antelife.com
We have many customers from Hungary and we really hope we can offer more good quality cellphone and best service for all the Hungarian.
our store offer hold promotion activities and we can offer special coupon for promoter
We are seeking a professional forum partner to cooperate and promote
Do you prefer join us?
Do you have any opinion for the cooperation? you can freely contact with me
Look for your early reply, thank you very much, have a nice day -
dethroner
veterán
válasz
dethroner #20690 üzenetére
Na akkor ez is megvan. A telefon megjött a lenovomobile.cc oldalról. Pedig azt hittem hogy átcsesznek, meg ilyesmi, erre ma tényleg hozta a posta és minden rendben benne volt. A később újra rendelt merimobiles oldal meg egy hazug tróger banda, úgy hirdetik a terméket hogy megvan nekik, kérem az olcsóbb (8$) szállítást, utána próbál a jóval drágábbra rábeszélni meg hogy küldjek még zsetont. Írtam hogy nem küldök, jöjjön csak a csomag a lassú postával, ráérek, utána 1 hétig semmi hír róluk. Érdeklődésemre nagyon sajnálják, de elfogyott a termék, és csak napok múlva várják a gyárból a beérkezést. Töröltem a rendelést, a bolt meg még most sem rendelkezik a termékkel, pedig elvileg 16-ára ígérte hogy lesz nekik. Közben viszont befutott az elsőre rendelt cucc, úgy hogy azt sem tudtam úton van
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Kirrr
aktív tag
Ma 3kor beadta az MPL a csomagot hozzám is. Posta nyomkövetése szerint, beküldött adatok feldolgozása van...
+ kaptam mellé egy bőrtokot, meg 2 szett kijelzővédő fóliát
[ Szerkesztve ]
-
stmiklosi
tag
Szevasz!
EU-n belülről vagy kivülről jön?
Ha kívülről, akkor nyereményadót kell fizetned, írathatsz rá amit akarsz, a kínai ha kérném a rendes vásárlásomra ha úgy kérem ráírja: MINTA ÉRTÉK NÉLKÜL, AJÁNDÉK, 10Dollár, bármit.
A vámosnak az számít mi van a csomagban...
Itthoni a történet: vevőink hűségpontot gyűjtenek, beváltáskor nekik nyilatkozni kell saját adószámukról, mert a NAV "megjegyzi", hogy kaptak valamit. Más kérdés, hogy minden 100Ft ilyen jellegű juttatás után én befizetek vagy 30-at a NAV-nak...
Ebben gondolkodj, ha azt akarod bizonyítani, hogy nyerted/kaptad.
Üdv: StMiklosTablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
Endura69
csendes tag
Nem kell vele várnod 60 napot,ha átment shipment-be a csomagod,onnantól öt nap után nyithatsz vitát,pld.hogy nem működik a nyomon követési szám,de azért inkább várd meg a tíz napot.Így ha az eladó nem válaszol,akkor a vitaközpont próbál kapcsolatba lépni az eladóval ebben az ügyben és ha ő se jut dűlőre vele,akkor hamarabb visszakaphatod a pénzed.
*Did you receive your goods?
Yes
No
*Select your problem from the options below:
Logistics tracking problem
Package is still in transit, but very slow
Package was returned to seller by shipping company
No tracking informationTe is fiam,Bluetooth?
-
Banyu
csendes tag
Sziasztok!
Aliexpressen rendeltem egy apróságot (7 dodó) és a kedves eladó tolta is a "tracking number"-t, ami néhány nap elteltével sem élt, megnéztem az alis profilját és huss láss csodát eltűnt minden árusítandó tétele. Kulturált európia módján azért írtam neki egy üzit, de természetesen semmi reakció, nem alaptalanul gyanítom átvert.
1. Hogy tudom az alin visszaszerezni a pénzem, ha nem érkezik meg a termék 60 napon belül, ennek mi a menete?
2. Az eladót megtaláltam az ebay-en ugyan ezen a néven ( feedback 10211; 99,4% ).
Ha ott küldök neki üzenetet, hogy "Kispista az ali*****.com-on vettem tőled egy ugyan ilyen terméket és nem válaszoltál, meg vacak a tracking number, légy szíves büfögj egy használható trackinget."Ezért az ebay szankcionálhat, hogy miért itt irkálok ilyeneket?
Köszi!
Banyu -
eloiz
újonc
Sziasztok!
Külföldi oldalon egy promoció keretében nyertem egy telefont. A kérdésem az lenne, hogy ha kiküldik, akkor hogyan bizonyítsam be, hogy ezért én nem fizettem, hanem nyertem/kaptam. Olvastam itt, hogy pl. DHL-en automatikius a vám. Akkor célszerűbb megkérni őket, hogy hagyományos postai úton küldjék?
Feladói oldalról mire kérjem őket, hogy figyeljenek?
Olvastam itt, hogy bekérhetnek dokumentumokat is én max. pár emailt tudnék küldeni, amin értesítenek a nyereményről( ez nem kamu dolog, valódi nyeremény).
Előre is köszi a segítségért! -
janaman01
addikt
na nekem megjött a cuccom ma, és a postás adott hivatalos számviteli bizonylatot is !
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
-
Dr.Zoo
őstag
Dec. 10-óta célországba elküldve státuszban kering, a nov.16 rendelt csomi.. Kezdek agyérgörcsöt kapni....
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
citkar
addikt
válasz
karesz1234 #21158 üzenetére
Látják a címet s alapból hozzáteszik az átalakítót.
-
karesz1234
csendes tag
Sziasztok,
Rendeltem egy telót minidealről.
Külön kellett volna jeleznem, hogy euro kompatibilis töltőt küldjenek? vagy ez alap náluk ilyenkor?Köszi
Karesz
-
janek69
senior tag
-
McReay
aktív tag
Szerintetek ezt ma még megkaphatom?
...vagy örüljek, ha a héten lesz belőle valami?
Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
Víz Elek
senior tag
válasz
szobipeti199 #21148 üzenetére
Olyan nekem is jött az egyiknél, hogy +30 dodó kellene, mert remote area..
De azt könnyen orvosoltam, mert átkértem egy másik helyre.
Ilyenkor nem lehet valamit csinálni, mert én is másnak rendeltem, az meg türelmetlen..Samsung S9
-
Víz Elek
senior tag
Rendelt már valaki DHL futárszolgálattal a tmallboxtól?
Már 1 hete leadtam a rendelést, de a nyomkövetési szám alapján már 2 napja hong kong-ban van..
Így azért nehezen fog összejönni az 5-7 napos szállítási idő.Samsung S9
-
törölt tag
Sziasztok, csak 1 kérdés. Létezik/létezhet az, hogy a mini-ről nem vadi új telót küldtek, hanem használtat ?
(mondjuk kosz a hátlap alatt, más nem)[ Szerkesztve ]
-
szobipeti199
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogyha rendeltem a kedves kínaiaktól telefont, és a pénzt is átküldted el lehet e állni valahogy a vásárlástól. Már dec. 6-án megrendeltem tőlük a telefonokat DHLel, paypalon átis ment a pénz, aztán 16odikán írtak, hogy kell még utalni +30 USDt mert drágább lesz a dhles szállítás. Aztis átutaltam, de még azóta sem adták fel a telefont. 12napja ülnek rajta, és egy rohadt levélre sem válaszolnak, hogy mi van már. Hogy tudnék elállni a vásárlástól? Postára fizetett összeget egyáltalán vissza lehet kérni? Ne vegyem át a postástól ha esetleg januárra megerőltetnék magukat és megérkezne? Vagy ha esetleg a vámtól bekérik az adatokat ne válaszoljak és visszaküldik kínába? Mi a menete ennek, hogyan járnék a legjobban? Előre is köszi! -
Magnat
veterán
Sziasztok,
vissza kell küldenem egy tabletet gariban Kínában, meg tudja vki mondani, h nagyságrendileg mennyibe fáj ez tracking numberrel (fél kiló alatt van a csomag vmivel) és érdemes-e a Postán kívül futárcégeknél is érdeklődni kedvezőbb ár tekintetében?
Illetve kell bármilyen igazolást v bármi extra dolgot intézni amiatt, h ha majd ismét elküldik a javított vagy cserélt tabot, akkor tudjam bizonyítani a vámon, h ez egy javításra előzetesen már kiküldött áru visszaküldése volt a Banggood részéről?
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
raulicio
senior tag
Bár kizárólag csak a rosszindulat beszél belőlem, de olyan mintha a postánál még egy pár évtizeddel korábban lennének. Elképzelem, ahogy egy szerencsétlen ül a gép előtt és manuálisan frissítgeti a státuszokat.
-
pkrisztian19
újonc
Sziasztok!! Én rendeltem egy telefont a dhgate oldalon még november 27.-én. Minden hamar lefolyt, aznapi kifizets stb. Aztán írtak levelet hogy a semmi közepén élek, ahova a dhl plusz pénzért szállítana.. belegondoltam, hogy amúgy is nem kis összeget költöttem egy kínai telefonra,ezért azt kértem, hogy sima singapore post-al adják fel! Meg is történt, már itt van a telefon vámkezelés alatt és most kérik majd a képeket a vásárlásról!
Annyi lenne a porblémám, hogy ugye én telefont + dhl-t kértem szóval 13-16 dollárt ráfizettem még, de mivel nem dhl hozta hanem ingyenes singapore post így a vám összege nem lesz konkrét, mivel a ki nem használt dhl árát is elkérik. ebben az esetben mit lehet tenni?? Láthatják majd ők is hogy dhl-t kértem de singapore-al jött, esetleg eladótól kérjem vissza a különbözetet..? -
vranyek
aktív tag
válasz
anatomy #21130 üzenetére
Nekem, mint ahogy már korábban is írtam, 11. óta van adatbekérésen, aznap is el lett küldve a cucc, és tegnap is, csesznek az egészre, hívtam tegnap a postát, azt mondják nem látják az adatokat, pedig jött visszaigazolás az elküldött adatokról...rohadtul elegem van az egészből...ott tartok, hogy megjön a telefon, és eladom a pi...ba, mert már rosszul vagyok az egésztől...
OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.
-
Ybron
senior tag
válasz
korpicschess #21134 üzenetére
Így ahogy mondod, bár nem értem hogy működik rendszer és az enyém miért nincs még itt, mert kb 2-3 napon belül megkaptam mindig ami átesett a vámkezelésen.
-
anatomy
csendes tag
válasz
korpicschess #21132 üzenetére
Én is kihagytam volna akkor már talán a csomag is itt lenne, bár ebben sem vagyok biztos!
-
Ybron
senior tag
válasz
korpicschess #21132 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz
anatomy #21130 üzenetére
Atyaég, nagyon ráérnek... Remélem ilyenen nem kell átesnem (ad1, mert drága), ad2, mert akkor valszeg nem ér ide karácsonyra...
Hihetetlen, már vagy 6 ugyanilyen, ekkora dobozban levő csomagom jött, és mind bejött. Remélem ez is megérkezik időben, kibontogatás nélkül...Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Joccc07
addikt
Én meg a nov. 25-ös rendeléshez még mindig nem kaptam TN-t!
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
anatomy
csendes tag
válasz
korpicschess #21125 üzenetére
Változó szerintem, hogy mennyit késik! Én a 16.-i küldemény információim 10:00-ás és 12:27-es sorát csak 17-én láttam, a 15:06-os és a 15:10-es sorát pedig csak ma reggel, és az már majdnem 2 nap csúszás. Már tegnap beküldtem az adatokat, talán holnap frissül a dolog és talán hétfőn még ideér! TALÁN...
-
korpicschess
veterán
Füles + USB DAC. Azért bízom benne.
Mondjuk ma valszeg úgy is kiderül, hogy hozza-e a postás..(nekem is volt már olyan, hogy a tracking sosem frissült, pedig megkaptam).
Mondjuk ezyparcels már december 7-én lemaradt, Singpost-nál arrived az utolsó.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
üszök
őstag
válasz
Hát most elég nagy a káosz. Nekem múlt héten volt olyan csomagom,amit a kezembe adott a postás,és nem is tudtam,hogy TN-es. Meg néztem posta oldalán,és célországba megérkezett volt.
Délután 3 körül már ott volt,hogy kézbesítve. Ha telefont rendeltél nagy eséllyel adat be kérés lesz. Kevés telefon jön át mostanában.Ohh. Cappa megelőzött.
[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
válasz
2-3 nap is lehet.
Volt amikor már a csomagot megkaptam, utána frissült...B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Mennyi szokott csúszni a Magyar Posta trackingje? Reményeim szerint már ma megérkezhetne a csomagom, december 16-án "arrived at overseas", ma pedig (tegnap még nem volt) szintén december 16-ára kiírva, hogy vám elé állítva 3 perccel később.
Szóval 1 nap késéssel írta ki a 3 perccel később levő pontot.Remélem nem fognak szarozni rajta..
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
janaman01
addikt
egyébként a vámos telókat a postás hozza ki, vagy az mpl es kocsi?
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
vaki
aktív tag
Na, alakul...
Hátha mázlim lesz és még 23-án megkaphatomRQ220694050SG
Destination Country - Hungary:Tracking Consuming:6068 Millisecond
2013-12-17 12:45, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013-12-17 12:44, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013-11-30 18:13, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:1576 MillisecondA felhasználóbarát felhasználó
-
Micsek
csendes tag
Rendeltem egy tabletet, tegnap rendben megkaptam.
Vám megfogta, papírok beküldve stb.
A postás kihozta de nem kért pénzt, próbáltam rábeszélni de sikertelenül.
Csomagra ragasztva kaptam a következőket:
- Határozat /fizetendő összeggel/
-Vámárunyilatkozat /hátsó oldalán a fizetendő díjak részletezve/
- Sárga csekk feladóvevény nélkül.Szerintetek ilyenkor mi van?
Köszi -
Zeki
nagyúr
URAK!
Az antelife most itt másnak is írt PÜ-t, jövőbeni fórumos együttműködés reményében?
-
ghiottone
nagyúr
Tegnap 2 csomagot is kaptam. Az egyik egy bluetooth-os egér, amit az ebay-en rendeltem 12.07.-én - röpke 10 nap alatt itt volt sima HK postával. A másik csomagom egy tablet volt, amit november 7.-én adtak fel SG postával.
Vámkezelés után 1 nap alatt kihozták a Budapestről több mint 200 km-re lévő településre extrák nélkül - hiszek Jézuskában, Télapóban, és most már a kis Kínaiakban is - és a zöld emberkékben sem csalódtam
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
bkorga
csendes tag
válasz
szaraz.hu #21109 üzenetére
Sziasztok!
Érdekes a posta és a vámolást végző emberkék munkatempója. Ugyanonnan rendeltem, de másik készüléket.
Egyszerre ért az országba, a nyomkövető alapján hamarabb kezdték el feldolgozni, hamarabb küldtem a doksikat is, de aztán nem tudom mi miatt ma befrissült, hogy hétfőn még egyszer megcsináltak egy korábbi lépést...Iszonyat nagy káosz lehet náluk.Az elmúlt egy évben nem rendeltem semmit sima postán keresztül EU-n kívülről. Hát tanulságos is volt. Jobb ezt profikra bízni, mert úgy néz ki valamit ennyi évvel a hátuk mögött se tudnak rendesen csinálni.
Kína->Magyarország <2 hét
Bp>Miskolc >2 hétSzép napot nektek!
2013.12.07
08:15Küldemény információ:
Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2013.12.10
10:15Küldemény információ:
Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents
2013.12.10
11:03Küldemény információ:
Elektronikus vámkezelési dokumentum kész / Electronic customs declaration ready
2013.12.16
15:02Küldemény információ:
2013.12.16
16:01Küldemény információ:
Vámhatározat kiadva / Issue of customs decision -
azbest
félisten
válasz
petya0426 #21111 üzenetére
Nem mindig kerül be a nyomkövetésbe, hogy visszaadták a vámtól a postának, 2-3 nap simán megvan a kézbesítés. Nekem nemrég 4 napig tartott a normál német postával a hong kong - budapest út, majd 15 napig tartott mire átverekedte magát a csomag a rendszeren és a kezembe került. [link]
-
szaraz.hu
csendes tag
Üdv Mindenkinek
Leírom az én rendelésemet. Antilife-ról rendeltem egy Zopo zp980 telót november 15.-én este 10kor.
Nov. 19-én kaptam meg TN-t. November 29-én jelent meg a Singpost oldalán, aztán az a mai napig semmit nem mutat!. Dec. 5-én néztem meg a magyar posta nyomkövetőjén ahol kiderült hogy már 2 napja kis hazánkban van. Ezek után ráültek a vámosok, és kicsit húzták az időt, kiküldték a levelet hogy, küldjek be minden adatot. Amit én 11-én beküldtem. Onnantól megakadt a magyar posta nyomkövetője is. Hétfőn már hozta is a postás a csomagot a +27% áfával +1220 Ft kellett áfán felül fizetni. De a lényeg hogy szerintem nem futott rossz időt a csomag, és végre a kezemben van. És akkor itt van pontosan mikor mi történt:
2013.11.29
15:13Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.12.03
15:45Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.12.03
15:48Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.12.07
15:00Küldemény információ:
Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2013.12.09
12:42Küldemény információ:
Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance
2013.12.10
12:07Küldemény információ:
Betárolás a Postaimport raktárba / Storage for customs procedure
2013.12.10
12:11Küldemény információ:
Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2013.12.11
12:58Küldemény információ:
Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents
2013.12.11
15:02Küldemény információ:
2013.12.11
15:03Küldemény információ:
Vámhatározat kiadva / Issue of customs decision
2013.12.16
08:57 Szombathely Kézbesítési PontKüldemény információ:
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered -
maj-viktor
őstag
válasz
kokeny20 #21060 üzenetére
Ezt a térképes nyomkövetőket felejtsétek már el... többször leírtuk, hogy nincs ilyen és nem mutat valós helyet... 2-3 dolgot tud mutatni, hogy épp Kínába - Németbe vagy Magyarba van a csomag, nem fogod az szélességi és hosszúsági fokba látni, hogy épp hol van a csomag... még DHL esetén sincs ilyen (pedig itt könnyebb lenne megoldani), nemhogy a free post-os, lassú olcsópostás (CN-HK-SG-DE-CH-SE) csomagoknál!
PEK = PEKING
MUN = MUNCHEN
FRA = FRANKFURT
BUD = BUDAPESTJunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
válasz
CoolBoy323 #21104 üzenetére
Pffffff.... elcsesztem.....bocsi......a negyedik sör már nem kellett volna ....
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Politika
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -30% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest