Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NOBODY
tag
Látom nem vagyok egyedül, akinek 11.13 óta
"Vám elé állítva" a státusza.
Hát várunk...
Biztos rengeteg lehet a csomag, amit fel kell dolgozniuk. -
NOBODY
tag
-
NOBODY
tag
válasz szili.tamas1 #18116 üzenetére
Lehet benne igazság. Én azt mondtam neki, hogy azt ír rá amit akar, csak ne legyen 22EUR-nál több.
-
NOBODY
tag
válasz Ricardo128 #18336 üzenetére
Angolul:
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20121224093046AAeJHcM -
NOBODY
tag
Rendelt valaki mostanában DHL Expressel cuccot?
Mennyi idő volt a szállítás?
Mennyi volt a vámkezelési eljárás költsége?Előre is THX.
-
NOBODY
tag
Aliról (Elijah) rendeltem DHL-el cumót, onnan most először.
Tegnap óta: "Shipment information received"
Nem tudjátok mennyi nap alatt indul el?
Vagy ez abszolút feladó specifikus, hogy mikor adja ténylegesen fel? -
NOBODY
tag
válasz CoolBoy323 #19720 üzenetére
Kösz az építő, segítő és előremutató kommentet!
-
NOBODY
tag
válasz szili.tamas1 #19761 üzenetére
EBE Digital Store.
-
NOBODY
tag
Alin, hétfői rendelés, DHL-el (+8 USD), ma adták fel.
Mondjuk hétfőn akciós nap volt, tehát csilliárd rendelés futhatott be nekik, de ezt írta is az eladó a kérdésemre.
Ha minden jó, akkor a jövő héten itt van. -
NOBODY
tag
válasz szili.tamas1 #19983 üzenetére
Komoly.
Az eladó rég visszafizette az árát, mindenki be happy.
Egyszer csak ott van a postaládában. Írtam az eladónak, hogy 4 hónap alatt ideért. Azt mondta tartsam meg ajeszba. Ráadásul semmi sérülés, kosz, tehát nem akkor találták meg a raktár sarkában, a feladás dátuma pedig egyezett azzal, amit az eBayen beírt. -
NOBODY
tag
válasz lord.lakli #19990 üzenetére
Ez is szép történet!
A postások és a csomagok útjai kifürkészhetetlenek! -
NOBODY
tag
Nov. 12-i rendeléseim ma "Célországba megérkezett", előbb Flytexpress, majd DE postával.
Pedig csak a Karácsony előtti hétre vártam...Jut eszembe, ha valakinek A999999999999999 formátumú TN-je van a Flytexpresstől, akkor az itt tudja RX...DE végűre váltani, az "Item_cust_ref" mezőbe beírva:
https://www.globalmail.dhl.com/web/portal-asia/
Természetesen itt is lehet nyomkövetni. -
NOBODY
tag
DHL-nél ide beírod a TN-t és megmondja melyik repülő járat hozza Európába a csomagot:
http://apps.dhl.com.hk/eng_fi/Enyém ma felszállt és Lipcsébe tart!
-
NOBODY
tag
válasz Danny Ocean #20221 üzenetére
Akkor a tiéd is a DHK513-as járattal jött!
Tőlem csak nyilatkozatot kértek, az eladó küldött mellé számlát, az alapján vámolták...
-
NOBODY
tag
DHL-lel rendelőknek:
12.02. Megrendelés lead.
12.07. Feladta az eladó.
12.10. Megérkezett az országba, vámolták.Tegnap reggel óta a DHL ül rajta. Talán holnap kihozzák, mondta a jó ember ma a telefonos érdeklődésemre, így ez is 1,5 hét.
Nyáron a SG volt ilyen lassú. -
NOBODY
tag
válasz szlibud #20588 üzenetére
Ne is mondd!!!
Az agyam elszáll tőlük komolyan!!!
3 napja képtelenek kiszállítani egyrohadtcsomagot...Mondjuk mondtam szerencsétlen droidnak, hogy nem azért fizettem plusz pénzt a szállításért, hogy utána Budapesten üljenek rajta. Mindazonáltal megértem, hogy sok a cucc, de ne már én szívjak emiatt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest