Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
addikt
válasz KurtCobain #4433 üzenetére
Szerintem várj még holnapig. Számolj a 8 óra időeltolódással, és a hétvégével. Elvileg ők hétvégén is dolgoznak, de akkor se várható el, hogy feladják már másnap mondjuk. Még csak hétfő van, lehet, hogy már délután megkapod a trackinget.
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
válasz KurtCobain #4445 üzenetére
Megjöhet még.
Nekem minindealtől most a "2013.06.11 17:02, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad" megjött ma (tehát 6 nappal később). Figyeld hogy a tied mikor vált erre a statusra! -
SUPREME7
addikt
válasz KurtCobain #4445 üzenetére
Nekem megrendeléstől 8. napra jött telefon minideal-ről 3 hete Úgyhogy van remény.
-
SUPREME7
addikt
válasz KurtCobain #4448 üzenetére
Gondolom jó lesz az jövőhéten is
-
sirály69
őstag
-
gebasz97
csendes tag
válasz KurtCobain #4642 üzenetére
köszi szépen!
-
Telegdy
aktív tag
válasz KurtCobain #4699 üzenetére
17.-én rendeltem.
18.-án Information Received.
19.-én "Despatched to overseas (Country code: HU)"
Ma, 23.-án feltűnt a Magyar Posta oldalán Lehet előbb is feltűnhetett, de a weboldaluk nem működött rendesen, olyasmi hibát írt hogy a szolgáltatás nem elérhető.A 4px-en nálam is 21.-ét ír, előtte Hong-Kongban és Szingapúrban járt
[ Szerkesztve ]
MacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
törölt tag
válasz KurtCobain #4699 üzenetére
Nekem is szintén ugyanezek a dátumok. Remélem csak a hétvégére való tekintettel nem írták még ki hogy nincs itthon, hétfőn már arra akarok kelni h vám elé állítva..
-
Eclips21
őstag
válasz KurtCobain #4767 üzenetére
de vámot miért 70+50 120dollár és a táblázatban csak 150euró felett van vám
(#4768) supreme7 értem akkor az áfa sinte 100% akkor németbe rendelem XD bár nem tudom hogy ott a vám mekkora érték felett van de az áfa 19% csak
még egy kérdés ha az eladót megkérem hogy "GIFT" ként küldje akkor is van áfa?
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz KurtCobain #4767 üzenetére
Ne b@szt@sd már szegényt...
5 óra nem elég az első hozzászólás elolvasásához, értelmezéséhez. És az is teljesen életszerű, hogy a csekket a feladó kapja. Há' nem???"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz KurtCobain #4775 üzenetére
Végülis, ha má' vót' pofája ide küldeni, fizessen is érte...
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
doc
nagyúr
válasz KurtCobain #4781 üzenetére
basszus, es tenyleg nem, ez mekkora kecsegseg
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz KurtCobain #4823 üzenetére
Az en egyikem is, a masik a szalagra kerult -
blueye
veterán
válasz KurtCobain #4887 üzenetére
Egyszerre jön a cuccunk:
15-06-2013 25-06-2013 Arrived at overseas (Country code: HU)De még csak a singpost.com szerint.
-
blueye
veterán
válasz KurtCobain #4889 üzenetére
Nekem még ott (17track, details) nem látszik, furcsa.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz KurtCobain #4901 üzenetére
Már csak a magyar vámosokon és postán múlik, de meg kell kapnunk mindenképp a héten, bár már biztosra nem merek én már semmit mondani
-
blueye
veterán
válasz KurtCobain #4901 üzenetére
Szvsz kicsi az esély. A hétfő valószínűbb, de reménykedjünk együtt
-
Telegdy
aktív tag
válasz KurtCobain #4962 üzenetére
Nekem ugyanonnan iOcean x7, 16.-án rendeltem, 17.-én kaptam követőt, 19.-én útnak indult, 26.-án vámolva
Nem egy rekordidő, de megtesziMacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz KurtCobain #4959 üzenetére
Nalam egyelore semmi ilyen nincs, ezert nem is bizom benne, h a heten megkapom :/
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz KurtCobain #4967 üzenetére
Nem idegesitem inkabb magam
Majd itt lesz, ha itt lesz, megprobalok nem erre gondolni XD
-
csonkadavid
tag
válasz KurtCobain #4995 üzenetére
Hát nekem még nem. Pedig az enyém tegnap reggel lett vàm elé állítva és nem délután.
Elmennek ezek ahova gondolom. -
csonkadavid
tag
válasz KurtCobain #4997 üzenetére
Én meg lehet hogy fennakadtam.
-
Turbobacsi
senior tag
válasz KurtCobain #5054 üzenetére
tmallbox, SG post
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Víz Elek
senior tag
-
Víz Elek
senior tag
válasz KurtCobain #5061 üzenetére
Mondtam is a nőnek, hogy átutazza a fél világot a csomag, majd a vámon is átmegy, után meg majdnem a "finishben" bukik meg a dolog ?
Meg mondtam, hogy ne tessék haragudni, de ha most nem telefonálok be véletlen, akkor várhattam volna időtlen-időkig ?
Samsung S9
-
Turbobacsi
senior tag
válasz KurtCobain #5061 üzenetére
ígyvan, az enyém is már vámkezelés után volt!
(ellenőriztem cím stimmelt stb...)
Írtam a tmallos srácnak hogy ilyenkor mi van??[ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
blueye
veterán
válasz KurtCobain #5059 üzenetére
Lehet h a VAM volt? Kamu megnevezes, ar?
-
KurtCobain
őstag
válasz KurtCobain #5077 üzenetére
Még láttam is a postásunkat a háttérben, csak ketten voltak előttem.. és volt vagy 10 perc mire sorra kerültem, addigra lelépett.
Mondtam is a hölgynek, hogy pár ember csomagját visszaküldték, még ő is csak lesett, de nem mondott rá semmit.Akkor ez tuti a tmallbox miatt van.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz KurtCobain #5085 üzenetére
Jo neked
-
dwiki
senior tag
válasz KurtCobain #5161 üzenetére
Szintén minidealos rendelés, és posta azt mondta kézbesítőnél, magyarul enyémet se küldték vissza... Szerencsére...
Gyorsan fáradsz és már sántítsz? Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?
-
Švejk
őstag
válasz KurtCobain #5244 üzenetére
Fél év garancia, puff neki, számomra kiesett. A Tmallbox 2 évet ad, a Geekbuying is 1-et. De a fél év, siralmas.
-
ZS3NI
őstag
Hat szerintem a tmallbox is van olyan megbízható oldal mint a minideal.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
nagyúr
Én először megkérdezném a tmallbox-os Justin-t, hogy jeleztek-e neki mar hasonló jelenséget.
Ne rontsunk ajtóstól a házba.Vahy az is lehet, hogy a sg post a ludas, az olvashatatlan nyomtatás miatt. Valami miatt ugyanis átálltak hk post-ra ők is.
"they lost many packages"... ha jól olvastam.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
atee_13
őstag
válasz KurtCobain #5247 üzenetére
Már nem most rendeltem onnan, de mostanában volt olyan valakinek, hogy nem jött meg a csomag Tmallbox-ról?
Aki mostanában rendelt Tmallboxról mik a tapasztalatok? Megjön a csomag eddig én SG post al rendeltem és minden tökéletes és gyors volt, mostanában érdemes vele rendelni?
-
slezakimi
senior tag
válasz KurtCobain #5534 üzenetére
(#5525) tamas1985
Nem most kezdpdnek
Estimated between Thu. Jul. 4 and Mon. Jul. 15
van aki 2át írErre reagáltam
[ Szerkesztve ]
""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
slezakimi
senior tag
válasz KurtCobain #5537 üzenetére
Ezért kérdeztem.
Ugyanis erre volt a válasz.(#5516) EczkE
Vége az ünnepeknek kint? Hét elején rendelnék telefont, de nem akarom, hogy emiatt csak később adják fel.
Én is vásárolok ebayen,tudom hogy ott van kiírva.
[ Szerkesztve ]
""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
SUPREME7
addikt
válasz KurtCobain #5578 üzenetére
Az derék. Mondd neki küldjön valami ajándékot is mellé a kellemetlenségeidért
-
tamas1985
aktív tag
válasz KurtCobain #5578 üzenetére
Nekem is volt már egy két hasonló, igazából szerintem ezek ilyen szabványlevelek, és mivel kb ők is annyira beszélnek angolul mint mi kínaiul így nem mindig sikerül megérteniük hogy mit akarsz.
-
tamas1985
aktív tag
válasz KurtCobain #5581 üzenetére
-
blueye
veterán
válasz KurtCobain #6408 üzenetére
Tapasztalatom szerint sokat. Minideal tényleg szinte rögtön postáz. Gondolom ante-nak nincs készleten és be kell h szerezzék postázás előtt. Én vasárnap rendeltem antetól, gondolom együtt jön majd a csomagunk.
-
GZoli7
senior tag
Antelife-nál csak akkor küldik "egyből", ha a 24h shippinget bepipálod és ott van az általad választott telefon (csak azok vannak raktáron), egyébként hetekig is tarthat.
-
alázógyík
addikt
Tapasztalatom szerint 5 nap körül szoktak adni tracking számot, 1 hét után már nyomon követhető.
[ Szerkesztve ]
-
sfbukfenc
tag
Valószínűleg nincs nekik készleten a V5-ből, bár a chat-en azt mondják, van.
Múltkor, a W100 rendelésnél másnap jött a tracking számom. -
GZoli7
senior tag
válasz KurtCobain #6428 üzenetére
Az gyorsítani szokott az ügymeneten, nekem is kerítettek pár napon belül.
-
GZoli7
senior tag
válasz KurtCobain #6431 üzenetére
Egyből Paypalon keresztül kell intézni, csak abból értenek.
Én Minitől is várok csomagot, hiába adták fel, egy hete nem található a Tracking Number, igaz most HK-val kértem, mert az SG lassú volt, de most már nem tudom melyik a jobb. -
blueye
veterán
válasz KurtCobain #6544 üzenetére
Akkor ezért nem tudtam vele chatelni... ezek rossz hírek.
-
blueye
veterán
válasz KurtCobain #6559 üzenetére
Én is.ezért rendeltem most antelife-tól
DE a múltkori rendelésem megjött tőlük kb. 18 nap alatt, úgy hogy benne volt a sárkány ünnep is. A mienket azért nem adják fel mert nincs raktáron v5. Én már azzal is elégedett lennék ha találnának vmelyik nagykerben és nem kezdenek el alkudozni h mit szeretnék helyette... -
blueye
veterán
válasz KurtCobain #6563 üzenetére
Igen, ha jól emlékszem pont a te "hatásodra" (hogy chateltél velük és ezt mondták) mertem én is megrendelni. Én is pont így fogok tenni, vasárnapig van türelmem. Megjegyzem nekem nem válaszolnak sem chat üzenetre, sem emailre...
-
alázógyík
addikt
válasz KurtCobain #6563 üzenetére
Én is tőlük rendeltem a V5-öt, Június 25-én.
Júl. 4-én lett : "2013.07.04 14:53, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad"Azóta semmi....
Ha a héten én se kapom meg, akkor többet onnan nem rendelek. Tőlem is menni fog a refund..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest