Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na hát én is belefutottam 1 ali-s rendelésbe, azaz kettőbe, mert tok is lett a vonóhoz. A teló és a tok egyszerre lett rendelve 2 nap eltéréssel fel is adták, a tok már 2 napja vámkezelés alatt van, telo sehol, a keresők szerint még nincs magyarhonban. 9.-én rendeltem és fizettem, sima kínai post...CN azonosítókkal.
Izgulok, de ki nem...majd megjön, ugye ?
Üdv. Csaba
-
törölt tag
Na hát én is belefutottam 1 ali-s rendelésbe, azaz kettőbe, mert tok is lett a vonóhoz. A teló és a tok egyszerre lett rendelve 2 nap eltéréssel fel is adták, a tok már 2 napja vámkezelés alatt van, telo sehol, a keresők szerint még nincs magyarhonban. 9.-én rendeltem és fizettem, sima kínai post...CN azonosítókkal.
Izgulok, de ki nem...majd megjön, ugye ?
Üdv. CsabaVALAKI VÉLEMÉNY ?
-
törölt tag
válasz maj-viktor #12555 üzenetére
Köszönöm, az a teló esetében még másfél hét....
-
törölt tag
Helló jó reggelt v.szép napot....
Mobil tok nyomkövetése:
2013.09.14. 12:31:00. Collection, 收寄局收寄, 东莞市邮政局函件集邮分局国际小包处理组, HU
2013.09.16. 9:34:00. Opening, 出口总包互封开拆, 广州国际, HU
2013.09.16. 10:20:00. Departure from outward office of exchange, 出口总包直封封发, 广州国际, HU
2013.10.01. 7:31:00. Arrival at inward office of exchange, 到达进口互换局, 布达佩斯, HU
2013.10.01. 7:44:00. NULL, 海关, 布达佩斯, HUTeló nyomkövetése:
2013.09.16. 17:36:00. Collection, 收寄局收寄, 北京国际邮件收寄中心, HU
2013.09.17. 9:06:00. Departure from outward office of exchange, 出口总包直封封发, 北京国际, HU
2013.09.17. 19:53:00. Opening, 出口总包互封开拆, 北京国际, HU
2013.09.18. 4:49:00. NULL, 交航, PEK, HULátom a különbséget, csak nem értem. Ha 2 nap eltéréssel jelent meg a ragszám, akkor hol a teló ? Ma ugye 4.e van, és a kínai ünnepek miatt csak az MP csomagkövetését van értelme nézni. Ja igen, tegnap délután megjelent a tok vámkezelve sor is, de valahogy sokkal jobban örültem volna annak, ha a teló érkezik meg itthonra...
Na üdv, vélemény ? Tudom h.nincs elkésve, sima CN post...
-
törölt tag
Van valakinek véleménye, elképzelése arról h.hol tart 1 vásárolt kínai teló, ha a külföldi track kereső azt írja h.szállítás alatt, értsd Pekingből Magyarországra ? Értem ezt úgy h.szept.18.-a 04:49 kor elindították, akkor most október 8-án hol a p...lehet ? Holnap lesz 3 hete... Netán valahol dekkol (pl. Németben? )
-
-
törölt tag
válasz wendy87 #12944 üzenetére
Én 16.án trackingelt csomagra várok, ma ugye 9-e van. Magyarul 1 hét múlva lesz 1 hónapos. Szerintem ettől régebbiek is vannak, amik még kinn konténer mélyén hevernek, de hogy miért nem adják/adták fel repcsire őket - sejtelmem sincs- Vagy másként fogalmazok: mire várnak, minek kell történnie ahhoz h.feladják ?
Üdv. Csaba
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hunaqua #12946 üzenetére
Csak tudod megismétlem: szeptember 16, mármint a track megjelenése...
Ha jól tudom csak okt 1-okt 7 között volt ünnep...
Ezt megelőzően nem volt....Mégsem jött repcsi...Vagy jött, de nem került fel rá...Na mind1.
És tudom h.vannak olyanok is, akik 1 héttel korábban kaptam ragszámot, mégsincs itt a cucc...
Na üdv.
-
törölt tag
Nemcsak telót, hanem 16g tf kártyát is vettem egyszerre a csomagban. Ha ez utóbbi (felteszem) teljesen rossz, nem is tudom az árát visszaszerezni ugye ? Mivel (milyen) progival és hogy kell letesztelni majd. hogy milyen állapot van ?
Üdv. Csaba
-
törölt tag
válasz bokaszalag #12966 üzenetére
Annyi, de annyi hozzám és hozzád hasonló van, szerintem történt valami, amiért nem mozdul, vagy nem ér ide, én is hiába nézem ide-oda a tracket, egyik ezt másik azt mutatja...Írtam az eladónak, hátha van sejtése, reakció még nincs, azonban vagy 2-3 hetet még biztosan várni fogok, valami (és persze többek véleménye) azt súgja, meg fog érkezni. Neked is...Meg másnak is, talán nem 100 %-ban
Üdv. Csaba
-
törölt tag
válasz istnag #12972 üzenetére
Talán meg úgy h.szeptemberben azért lassított/csigalassúságú volt a szállítás, mert az alin sokan vásároltak ?
Hm?
Viszont ha jól olvastam (bocs:jól értelmeztem) amit kinn a neten írnak, a szállítási késedelemnek a fő oka az lehet talán, mert nemcsak a HK és az SG Post, de a CN post is minden csomagot átvizsgál az akksi/parfüm stb.mizéria miatt ?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz CoolBoy323 #13026 üzenetére
Nem tudom jól értem-e? A CN postával a szeptemberben rendelt, és akkumulátort (is) tartalmazó csomag visszaadásra került a feladóhoz és soha nem fog megérkezni ?
VÁLASZT légyszi, akárki
-
törölt tag
válasz Palomar #13032 üzenetére
Nem tudom mit csináljak, mert ugye egyrészt a vásárláskor elfogadtam a szállítási határidőt, ami annyi amennyi de még messzi van.
Másrészt: írtam az eladónak is, még csak válaszra sem méltatott 2 nap óta, hogy mi van a csomagommal, de ha visszaadták volna (bocs visszautasították és visszakapta) volna csak megírja/megírta volna h.ne várjam, nem ?
Nem az ő hibája, ha a CN post nem szállítja ?
Na üdv. Csaba
-
törölt tag
válasz instantwater #13036 üzenetére
Dettó. 16-án kapott track-et, 18.-a óta státusz: PEK, NULL
Marhára jó, de remélem nem így van, meg az ünnep is közrejátszhatott...Tény, az eladó azóta az ünnep után már nem free shipping china post, hanem minden egyéb mással, és kemény dolcsiért küldi az árut...
-
törölt tag
Vagyis így néz ki a track a követő szerint:
Date Event Weight Additional
16.09.2013 17:36
China post
Accepted from sender
(100614) HUNGARY
Magyar Posta
Accepted from sender16.09.2013 17:36
China post
Accepted from sender
Beijing International YóuJiànShōuJì Center (10061400) 匈YáLì
17.09.2013 09:06
China post
Send item abroad (Export)
Beijing International (10010200) 匈YáLì
17.09.2013 19:53
China post
Arrived at sorting center
1(B)8.09.2013 04:49
China post
Flight depart
Beijing Capital International, Beijing, China (PEK)(/B) 匈YáLì[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Palomar #13041 üzenetére
Sajnos az eladó oldala nem is frissült a mai napon, sem a visszajelzések, sem semmi nem rezdül rajta...az ünnep óta talán 8-10 visszajelzés, de nem a szóban forgó mobil eladásáról...
Már belefáradtam, meg lehet h.igazad van, magához kell térnie hisz csak 2 napja volt rá...Próbáltam chat-et, nem tudom elérni, kidob valamiért, a levél meg elment, látnia kell, kellett, és nem hiszem h. van miért elzárkóznia...
Én is azt sejtem, amit másnak is mondtam/írtam már itt: valahol valami konténer mélyén hever, akár Pekingben, akár a világ végén bárhol, hisz valóban 9 ezer (?) km mégiscsak és csomag, nem levél. Tényleg nagyobb annak a valószínűsége h. megjárja Madagaszkárt, akár Afrika akármelyik részét...MERT a tracking-nek változnia kellett volna már, ugyanúgy, mint mikor feladták a csomagot...
üdv. Csaba
-
törölt tag
-
törölt tag
Hát nekem hétfőn lesz 4 hetes a vásárlásom, mégsem látszik sehol, semmi...azaz alig, mert olyan mintha még mindig Pekingben lenne ahol most éppen köd és szmog bonyolítja a helyzetet...
Aztán 3 nap után válaszolt az eladó is, azt írja, hogy neki is csak a küldemény felvéve infója van, gondolom, ha visszaküldték volna v.elkobozták volna a telót az aksival, akkor megírta volna.
Na üdv. mindenkinek,. és csak POZITÍVAN !
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mayacska #13146 üzenetére
Lehet tudni hol rendeltél ? Esetleg kitől ? Nem utolsó sorban mit ?
Lehet h.hülyén hangzik, de jó volna tudni, h.a CN postos szállítással valóban gond (nagy gond) van, vagy Te egyedi eset vagy ?
Hülyén hangzik az is h.az SG vajon elhozza x nap alatt vagy sem ?
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz tomy_cz #13154 üzenetére
Marha jó...ha követed a commenteket, akkor tudod h.én is itt idegelem magam és embertársaimat, hisz a múlt hó 16.-ai track küldemény felvéve státusz nemigen változott azóta, így sejtelmem sincs mi van vele (mármint csomag) Bár én jártam volna így a világrekord szinten,...
Nem hiszem h.egyedül vagyok, szerintem rengetegen nézik naponta többször is a track kergető oldalakat és a nagy semmit látják rajta, csakúgy mint itthon az MP oldalán...
Üd.v
-
törölt tag
válasz vitezfeher #13167 üzenetére
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:v3ZmVdVT1VoJnline.wsj.com/article/SB10001424052748703806304576241563707603894.html+&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
Nehéz lenne, nem most volt ...
-
törölt tag
Segítsen valaki, aki perfect angol tudással van...
Meg szeretném kérdezni az eladót, kicsi Kínában, hogy tulajdonképpen vajon mit válaszol arra, hogy hol lehet az 1 hónapja "küldemény felvéve" státusszal rendelkező mobilom.
Lefordítaná valaki pontosan az alábbikat:
Kedves Eladó ! Érdeklődnék, már nem először Önnél. Telefont vásároltam Öntől és eltelt 1 hónap és az Ön visszajelzése illetve a track keresők szerint is valószínű h.a cikk még a Pekingi Nemzetközi Repülőtéren vár sorsára. Nem tenné meg, hogy utána néz, hogy mivel a csomag ugye telefon lévén tartalmaz 1 akkumulátort, nem küldték-e vissza az Ön számára, mert azt a CN post nem szállítja ? Avagy nem érdeklődné meg Ön a kínai postánál az alábbi ragszám alapján : RBxxxxxxxxxCN
Köszönettel x.y.
HA valaki priviben elküldi megköszönöm...A magyar posta szerint is csak a küldemény felvéve státuszig jutott.
Üdv. Csaba
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz wwenigma #13391 üzenetére
27 days starting from 16.09.2013
The data could be outdated, please updateDate Event Weight Additional
China post
Accepted from sender
(100614) HUNGARY
Magyar Posta
Accepted from sender16.09.2013 17:36
China post
Accepted from sender
Beijing International YóuJiànShōuJì Center (10061400) 匈YáLì
17.09.2013 09:06
China post
Send item abroad (Export)
17.09.2013 19:53
China post
Arrived at sorting center
18.09.2013 04:49
China post
Flight depart
Beijing Capital International, Beijing, China (PEK) 匈YáLìEgyébiránt köszönöm -
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz nixonlight #13398 üzenetére
Nagyon örülnék, ha tudnád, vagy valaki tudná, hogy hol is tart, mert nekem is pont így néz ki, mímusz 3 nap eltéréssel és az MP-nél is....
-
törölt tag
Tudom, hogy igazatok van.........
Csak szörnyű. Eddig 30 nap, a tok, ami ugye levélként jött, több mint 1 hete itt van....
VÁROK !
Üdv. Csaba
-
törölt tag
Na most jött az eladómtól, az Aliról: mert érdeklődtem 30 nap után mi van, nem küldte-e vissza a mobilom a posta részére:
we didn't get any news about returning , so far everything is ok , the newest tracking result didn't update yet on website
Üdv.Csaba
(újabb remény a szivemben)
-
törölt tag
Én is kérdeznék: ha az SG postos akksis csomag áll 1 ideig, aztán nem küldik el, hanem vissza a feladónak, akkor a CN postossal is ugyanez van ?
Konkrétabban: ha szept.18-óta nem jött el, mert a teló státusza PEK, Null, akkor mi a sz...ért nem küldik vissza ennyi idő alatt az eladónak, vagy másként kérdezem. Miért nem jelenik ez meg a track követőkön ?
1 hónap eltelt a track megjelenése óta, vagy meg kellett volna már érkezni, vagy return sellers, nem ???
-
törölt tag
válasz choorka #13807 üzenetére
Stop. Nekem szeptember 16.-i trackingem van. Én még legyek nyugodt ? Valóban: az október elejei rendelések meg itt vannak? Akko..hol van az én cuccosom ? Már nem tudok mit és hová írni...Az eladó előbb biztatott minden rendben van, de a rendelés/fizetés óta 40 nap telt el úgy, hogy a követők semmit sem jeleznek számomra, az eladó meg azt mondja nem ment vissza a csomagom (CN)
De ugyanezen ali-s eladónak jó pár rendelése van ugyanerre a telóra és azok sem jeleztek még vissza, úgyhogy ....(ennyi egyforma teló nem tűnhet el csak úgy...)
MAJD, VALAKI, VALAMIKOR.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lassan letelik - eredménytelenül - a 60 napom és mivel sehol semmi, mármint teló az aliról, visszakérem a pénzem.-
Van valakinek tapasztalata a vopmart.com-ról ?
P770-es Lenovo-t vennék black-ben....
Kösz.Csaba
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest